XMod FormView
اين ماژول نياز به پيكربندي دارد
 XMod
 test
 کریوهیدرات و اسید (زنگ تفریح شماره‌ی 172)
کریوهیدرات و اسید (زنگ تفریح شماره‌ی 172)زنگ تفريح شيمي
تشکیل کربن

 

بخار و بخار فوق گرم

 

  

 

سولفوریک اسید تمایل زیادی برای جذب آب دارد که در آزمایش امروز از آن برای نمایش تشکیل کربن از کربوهیدرات استفاده شده است. سولفوریک اسید به سولفور دی‌اکسید کاهیده می‌شود.

 

برای انجام آزمایش سولفوریک اسید غلیظ را بر روی شکر خوراکی که از قبل در مقداری آب خیس خورده است اضافه می‌کنیم.

 

 

 

 

 

 

 



سولفوریک اسید، کربوهیدرات را دهیدراته (آب‌زدایی) می‌کند. شکر به رنگ قهوه‌ای و به شکل کارامله (شكر در حرارت بالا و در غياب رطوبت، كارامله مي‌گردد) درمی‌آید.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

بیش‌تر ماده‌ی جامد سیاه باقی مانده کربن است. بخار تولید شده در این آزمایش گرماده تولید بخار می‌کند که سبب انبساط و حجیم شدن ماده می‌شود.

 

 

 

  
سولفوریک اسید به سولفور دی اکسید کاهیده می‌شود و برگ گل رز را که به عنوان شناساگر به کار رفته است بی‌رنگ می‌کند.

 





«اسید را روی شکر خیس میریزیم»



«شروع واکنش»



«آبزدایی از شکر و تیره شدن آن»



«حجیم شدن در اثر خروج گاز»



«تغییر رنگ گلبرگ گل رز» 

 

   

 

  

1389/5/10 لينک مستقيم

نظر شما پس از تاييد در سايت قرار داده خواهد شد
نام :
پست الکترونيکي :
صفحه شخصي :
نظر:
تایید انصراف
 Blog List
 New Blog
شما بايد وارد شده واجازه ساخت و يا ويرايش وبلاگ را داشته باشيد.
 کریوهیدرات و اسید (زنگ تفریح شماره‌ی 172)
کریوهیدرات و اسید (زنگ تفریح شماره‌ی 172)زنگ تفريح شيمي
تشکیل کربن

 

بخار و بخار فوق گرم

 

  

 

سولفوریک اسید تمایل زیادی برای جذب آب دارد که در آزمایش امروز از آن برای نمایش تشکیل کربن از کربوهیدرات استفاده شده است. سولفوریک اسید به سولفور دی‌اکسید کاهیده می‌شود.

 

برای انجام آزمایش سولفوریک اسید غلیظ را بر روی شکر خوراکی که از قبل در مقداری آب خیس خورده است اضافه می‌کنیم.

 

 

 

 

 

 

 



سولفوریک اسید، کربوهیدرات را دهیدراته (آب‌زدایی) می‌کند. شکر به رنگ قهوه‌ای و به شکل کارامله (شكر در حرارت بالا و در غياب رطوبت، كارامله مي‌گردد) درمی‌آید.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

بیش‌تر ماده‌ی جامد سیاه باقی مانده کربن است. بخار تولید شده در این آزمایش گرماده تولید بخار می‌کند که سبب انبساط و حجیم شدن ماده می‌شود.

 

 

 

  
سولفوریک اسید به سولفور دی اکسید کاهیده می‌شود و برگ گل رز را که به عنوان شناساگر به کار رفته است بی‌رنگ می‌کند.

 





«اسید را روی شکر خیس میریزیم»



«شروع واکنش»



«آبزدایی از شکر و تیره شدن آن»



«حجیم شدن در اثر خروج گاز»



«تغییر رنگ گلبرگ گل رز» 

 

   

 

  

1389/5/10 لينک مستقيم

نظر شما پس از تاييد در سايت قرار داده خواهد شد
نام :
پست الکترونيکي :
صفحه شخصي :
نظر:
تایید انصراف
 Blog Archive
 test
Use module action menu to edit content
 Bonosoft - Link
 Text/HTML
Use module action menu to edit content