توصیه‌های ترنس تائو
 لينك‌هاي مفيد
 
 از کار خود لذت ببرید
از کار خود لذت ببریدتوصیه‌های ترنس تائو
در کل، بهتر است در حوزه‎ای از ریاضیات فعالیت کنید که از آن لذت می‌برید، نه حوزه‌ای که کار کردن در آن به‌خاطر مرسوم بودنش برایتان راحت‌تر است.
توصیه‌ی بعدی: سخت‌کوشی   توصیه‌ی قبلی: سوال‌های بچه‌گانه بپرس

 

 

 

از کار خود لذت ببرید

 

 

 

ترنس تائو نامی است آشنا برای دوست‌داران ریاضیات و علاقه‌مندان به شرکت در المپیاد ریاضی. دلیل شهرتش بیشتر به این خاطر است که جوان‌ترین برنده‌ی المپیاد بین‌المللی ریاضیات است: او در 10 سالگی در المپیاد بین‌المللی ریاضیات شرکت کرد و توانست مدال برنز را از آن خود کند، همچنین سال بعد صاحب مدال نقره شد و پس از آن و در حالی که هنوز 14 سالش تمام نشده بود موفق به کسب مدال طلای المپیاد بین‎المللی ریاضیات شد. دلیل دیگر شهرت زیاد تائو، کسب مدال فیلدز است که مهم‌ترین جایزه‌ی است که هر چهار سال یک بار به ‌ریاضی‌دانان جوان اهدا می‌شود. تائو که اکنون استاد دانشگاه UCLA آمریکاست، علاوه بر اینکه در شاخه‌های مختلفی از ریاضیات مشغول تحقیق و پژوهش است و مقاله می‌نویسد، دست به قلمش در حوزه‌های غیر تخصصی ریاضی نیز خوب است. او یک وب‌لاگ دارد که پر است از مطلب‌های مختلف، برای همه‌ی سنین! بخشی از وب‌لاگ او مشاوره‌ها و توصیه‌هایش است، که برای مرحله‌های مختلف تحصیل در ریاضیات نوشته است، از ابتدایی تا پسادکتری. آنچه که در اینجا می‌خوانید بخشی از توصیه‌های تائو است که برای دانش‌آموزان، چه آنهایی که می‌خواهند در المپیاد شرکت کنند و چه آنهایی که نمی‌خواهند، مفید است. نگارش تائو در وب‌لاگش کمی خودمانی است و این کار ترجمه را اندکی دشوار کرده، با این حال تلاش شده است که مراد و منظور نویسنده درست به زبان فارسی برگردانده شود.

 

کار بدون لذت فایده‌ای ندارد، خلاصه بگویم آقا، آنچه که تمایل داری را مطالعه کن – شکسپیر


به هر جای ریاضیات که بخواهید قدم بگذارید و آن موضوع را درست بیاموزید نیاز به تلاش و سخت‎کوشی زیادی دارید. اگر شما از کاری که انجام می‌دهید لذت نمی‌برید، و یا اگر از فعالیت‌هایتان خشنود نیستید، مشکل بتوانید در طولانی‎مدت، تحمل فشار لازم را برای ادامه‌ی راه تا رسیدن به نتیجه‌ی مطلوب را داشته باشید.


در کل، بهتر است در حوزه‎ای از ریاضیات فعالیت کنید که از آن لذت می‌برید، نه حوزه‌ای که کار کردن در آن به‌خاطر مرسوم بودن یا مُد بودنش برایتان راحت‌تر است. فرد بهتر است علاقه‌ی خود را بر مبنای دستاوردهای واقع‌بینانه قرار دهد، مثلاً دانش و معلومات خود را در رشته‌ی تخصصی‌اش ارتقاء دهد، یا فهم و درک خود را در یک موضوع بهبود بخشید و آنچه را که آموخته‌ است با دیگران در میان بگذارد، نه اینکه روی موضوع‌های کم‌یاب و استثنائی تمرکز کند، مانند حل یک مساله‌ی باز معروف.

 

(توهمات باشکوه باطل، ممکن است برای لحظه‌ای خوشایند باشند، ولی زیاد به‌درد صبر و حوصله و تلاش بلندمدت که لازمه‎ی یک پیشرفت در ریاضی هستند نمی‌خورد و داشتن توقعات بیش از حد و غیرواقع‌بینانه در این موضوع می‌تواند منجر به یاس  نومیدی شود.)

 

علاقه و شور و اشتیاق می‌تواند واگیردار باشد! یکی از دلایلی که شما باید در سخنرانی‌ها و کنفرانس‌ها شرکت کنید این است که مسائل هیجان‌آوری که ممکن است در حوزه‎ی شما (یا حوزه‌های نزدیک به شما) پیدا شود را بشناسید و هدف‌های متعالی را در حوزه‎ی مطالعه‎ی شما به شما معرفی کند (چه در ریاضیات یا سایر علوم). یک سخنرانی خوب می‌تواند موجب انگیزه و علاقه‌ی مجدد شما به ریاضیات شود و یا خلاقیت را در شما برانگیزد.

 

 

 


منبع: 

http://terrytao.wordpress.com/career-advice/enjoy-your-work


 


  

  توصیه‌ی بعدی: سخت‌کوشی   توصیه‌ی قبلی: سوال‌های بچه‌گانه بپرس
1390/5/16 لينک مستقيم

فرستنده :
ناشناس HyperLink HyperLink 1391/8/7
مـتـن : عالیییییییییییییییییییی

فرستنده :
ناشناس HyperLink HyperLink 1391/8/7
مـتـن : عالی بود

فرستنده :
رعنا HyperLink HyperLink 1391/4/11
مـتـن : دیدن عکسهای آقای تائو بهم انرژی مضاعفی میده*ومن بعدش وحشیانه میرم سراغ حل مسائل زیبای ریاضی ملکه علوم***************

نظر شما پس از تاييد در سايت قرار داده خواهد شد
نام :
پست الکترونيکي :
صفحه شخصي :
نظر:
تایید انصراف
 
 فعاليت هاي علمي
 تماس با ما
 بازديدها
خطایی روی داده است.
خطا: بازديدها فعلا" غیر قابل دسترسی می باشد.