توصیه‌های ترنس تائو
 لينك‌هاي مفيد
 
 باهوش هستید. آیا موفق نیز هستید؟
باهوش هستید. آیا موفق نیز هستید؟
افراد موفق خود را در معرض ایده‌ها و آدم‌های مختلف قرار می‌دهند...

 

 

مقدمه


موفق‌ترین افراد دنیا یک خصوصیت مشترک دارند: طرز فکرشان با دیگران فرق دارد. چون ما هم باور داریم که تفکر هوشمندانه زندگی را تغییر می‌دهد، در اینجا به مواردی از بهترین طرزفکرهای افراد موفق اشاره می‌کنیم. فکر کردن یک نظم است. اگر می‌خواهید در آن بهتر شوید، باید روی آن کار کنید به خاطر داشته باشید که نمی‌توانید در آنِ واحد همه جا باشید، همه را بشناسید و همه کاری انجام دهید. از انجام هم‌زمان چند کار اجتناب کنید چرا که ممکن است کارایی شما را کاهش دهد.


افراد موفق خود را در معرض ایده ‌ها و آدم‌های مختلف قرار می‌دهند. آن‌ها سعی می‌کنند بیشتر وقتشان را با کسانی بگذرانند که آن‌ها را به چالش می‌کشند. ایده داشتن یک چیز است، دنبال کردن آن چیزی دیگر. ایده‌ها تاریخ مصرف کوتاهی دارند. باید قبل از این‌که تاریخ انقضای آن‌ها فرا برسد، آن‌ها را عملی کنید.

 

 

 

بحث اصلی


افکار برای ایجاد شدن (شکل‌گیری) نیاز به زمان دارند. اولین چیزی که به ذهنتان می‌رسد انجام ندهید. آخرین باری که ساعت 2 صبح یک فکر عالی به سرتان زد و وقتی صبح از خواب بیدار شدید به نظرتان احمقانه می‌رسید، را به خاطر دارید؟ افکار تازمانی‌که هستند باید شکل داده شوند و باید مورد بازجویی و سوال قرار گیرند. افراد باهوش با افراد باهوش دیگر هم‌فکری می‌کنند. فکر کردن با دیگران نتایج بهتری در بر خواهد داشت. مثل این می‌ماند که به خودتان یک راه میان‌بر بدهید.

 

 

تفکر عامه‌‌ پسند را رد کنید (که معمولاً یعنی اصلاً فکر نکرده‌اید‌). خیلی از آدم‌ها وارد عمل می‌شوند با امید این‌که به فکر بقیه خوب برسد. به دنبال جلب رضایت اطراف نباشید. کارتان را درست انجام دهید گرچه ممکن است که تعدادی را ناخوشنود سازید. برای این‌که از وضعیت بغرنجی خارج شوید باید اول با احساس ناراحتی کردن کنار بیایید. هم‌چنین به خاطر داشته باشید که همین الان آدم‌های دیگری هستند که سعی دارند برای خودشان فکر کنند و آن‌ها هستند که موفق‌اند. بهترین متفکران از قبل برنامه‌ می‌ریزند، درحالی‌که برای افکار ناگهانی نیز جا می‌گذارند (مواردی که قابل پیش‌بینی نیستند، مانند حوادث ناخواسته).

 

 

 

وقتی با استراتژی وارد عمل شوید، احتمال خطا پایین می‌آید. داشتن افکار مبهم از این‌که کجا هستید و دوست دارید چه کاری انجام دهید، شما را به هیچ‌کجا نمی‌رساند.


کلید استراتژیک بودن:


1- موضوع را خرد کنید.
2- بپرسید چرا این مشکل باید حل شود.
3- موارد کلیدی را مشخص کنید.
4- منابعتان را مرور کنید.
5- افراد مناسب را در جای مناسب قرار دهید.


هنری فورد می‌گوید، "هیچ چیز سخت نیست اگر آن را به اجزای کوچکتر تقسیم کنید".

 

 

برای متفاوت فکر کردن، باید کارهای مختلفی انجام دهید.
راه‌‌های جدیدی برای انجام کارتان پیدا کنید، با آدم‌های جدید آشنا شوید. رمز کار این است که با ایده‌ها و سبک‌های زندگی جدید آشنا شوید. برای تقدیر از ایده‌های دیگران، باید به ایده‌های دیگر احترام بگذارید. نمی‌توانید فکر کنید که همیشه حق با شماست. باید به دیگران  هم فرصت دهید. برای هر روزتان و زمان‌هایی که افراد دیگر را ملاقات می‌کنید، برنامه و موضوع داشته باشید. بیشتر آدم‌ها فقط برای روزشان برنامه‌ریزی می‌کنند. متفکران برای برنامه‌ریزی هفته، ماه و اهداف بلندمدتشان وقت می‌گذارند و بعد آن‌را دنبال می‌کنند.

 

 

بر حرف‌های منفی که با خودتان می‌زنید غلبه کنید. برنده‌ها با عباراتی مثل "من می‌توانم" حرف می‌زنند. افراد باهوش محدودیت‌ها را نمی‌بینند. آن‌ها امکانات را می‌بینند. سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال می‌گوید، "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است".

 

 

افراد خلاق خود را وقف ایده‌ها می‌کنند. آن‌ها ابهامات را در آغوش می‌گیرند و از شکست نمی‌ترسند و با افراد خلاق دیگر نشست و برخاست می‌کنند. افراد خوش‌بین نمی‌توانند متفکرانی واقع‌بین باشند. داشتن رویکرد واقع‌بینی به شما این امکان را می‌دهد آن-قدر به یک مشکل نزدیک شوید که بتوانید آن‌را بشکافید. روبه‌رو شدن با عواقب احتمالی هم به شما کمک می‌کند کارامدتر باشید و به شما اعتبار بیشتر می‌دهد (در واقع از واقعیات فرار نکنید).


برای این‌که متفکری واقعبین‌تر باشید، باید:


1- از واقعیت تقدیر کنید.
2- کارتان را انجام دهید و واقعیات را به‌دست آورید.
3- نقاط مثبت و منفی آن‌را بسنجید.
4- بدترین حالت ممکن را در نظر بگیرید.
5- تفکرتان را با منابع‌اتان هم‌تراز کنید.


خیلی مهم است که آخر روز به یاد بیاورید که می‌توانید طرزفکرتان را عوض کنید. این‌که یاد بگیرید چطور در فکر کردن استاد شوید باعث می‌شود تفکری پربازده داشته باشید. اگر بتوانید این خصوصیت را در خود ایجاد کنید طوری‌که به عادت همیشگی-اتان تبدیل شود، تمام طول زندگی فردی موفق خواهید شد. هم‌چنین باید یاد بگیرید صبور باشید و زود قضاوت نکنید. روراست و صادق بودن در همه‌ی موارد بالا کمافی‌السابق الزامی است.

 

 

 

منبع: جستجوی اینترنتی


غلامرضا پورقلی

دانشجوی دکتری ریاضی
دانشگاه تهران

 

1391/12/24 لينک مستقيم

فرستنده :
ناشناس HyperLink HyperLink 1392/6/19
مـتـن : قبول شدم
پاسـخ : سلام دوست عزیز. در چه قبول شده اید؟ اگر برای بشریت مفید است این قبولی مبارک باشد. سعی کنید فقط به داشتن فایده ها بیندیشید. ما انسان هستیم و باید سخت تلاش کنیم تا اجتماع از ما بهره مند شود. در قبال چیزهایی که داریم مسول بوده و بایست وظیفه ی خود را که همانا فایده رساندن به محیط اطراف است عمل کنیم. موفق باشید و موید انشالله. غلام رضا پورقلی، یک دوست.

فرستنده :
هدیه HyperLink HyperLink 1392/2/19
مـتـن : برام دعا کنید فردا قبول بشم
پاسـخ : سلام دوست عزیز. دعا شرایطی دارد که اگر برآورده نشوند امکان استجاب آن را پایین خواهد آورد. توجه کنید که دعا دو قسمت دارد. قسمت عملی و قسمت نظری. قسمت عملی همانا تلاش و کوشش و تداوم به خواستن از طریق عمل کردن است و سپس قسمت نظری که امید به نتیجه گیری است و با اتکال به خداوند قادر قدم برداشتن. اگر شما قسمت اول را برآورده کرده باشید، خداوند اتوماتیک وار و بدون نیاز به دعای ما به شما کمک خواهد کرد که به خواسته هایتان برسید. با این وجود از هر دو قسمت دعا نباید غافل بود. هر دو مکمل اند. اما به خاطر داشته باشید که خداوند در هر حال توجه اش را از بندگانش برنمی گرداند. در واقع خدا، خدای همه هست. موفق باشید دوست گرامی

فرستنده :
نیک ذات HyperLink HyperLink 1392/2/7
مـتـن : بسیار متشکرم عالی است گاه انسان در ارتباط با یک موضوع سوالی دارد ونمیداند از کجا وچطور به پاسخ دست یابد واز خدا میخواهد امروز فقط جهت اطلاع تفننی وارد سایت رشد شدم ودر این بخش جواب سوالم را در جلو دیدگانم دیدم بسیار ممنون با ارزوی توفیق روزافزون
پاسـخ : سلام دوست عزیز. ممنون و متشکرم. انشالله که همین طور بوده. همراهی شما باعث دل گرمی است. پیروز باشید. غلام رضا پورقلی

فرستنده :
مطهره HyperLink HyperLink 1392/1/30
مـتـن : بسیار جالب، امید بخش وکمک کننده بود، چند وقتی هست که برنامه ریزی هام رو عملی نمیکنم و خیلی وقتم رو هدر می دم لطفا در خصوص این مورد هم مطلب بگذارید،ممنونم

فرستنده :
مطهره HyperLink HyperLink 1392/1/30
مـتـن : بسیار جالب، امید بخش وکمک کننده بود، چند وقتی هست که برنامه ریزی هام رو عملی نمیکنم و خیلی وقتم رو هدر می دم لطفا در خصوص این مورد هم مطلب بگذارید،ممنونم
پاسـخ : سلام دوست عزیز. چشم. حتما در مورد خواسته شده مطالبی بیان خواهیم کرد. نظر شما برای تکمیل کار ضروری است. ما را تنها نگذارید. متشکر از این که با ما همراه و هم مسیر هستید و به امید پیروزی. شاد باشید.

فرستنده :
سیْد دانیال داودی HyperLink HyperLink 1392/1/28
مـتـن : بسار عالی بود
پاسـخ : ممنون از نظر شما. انشالله که موفق هستید و شاد. با تشکر و احترام

فرستنده :
زهراهستم HyperLink HyperLink 1392/1/27
مـتـن : ممنونم.خوبه
پاسـخ : سلام دوست عزیز. موفق باشید و متشکر از همراهی شما

نظر شما پس از تاييد در سايت قرار داده خواهد شد
نام :
پست الکترونيکي :
صفحه شخصي :
نظر:
تایید انصراف
 
 فعاليت هاي علمي
 تماس با ما
 بازديدها
خطایی روی داده است.
خطا: بازديدها فعلا" غیر قابل دسترسی می باشد.