زنگ‌تفریح تصادفی

 پيوندهاي المپياد كامپيوتر
 سايت‌هاي المپياد كامپيوتر
 
 زندگینامه استیو بالمر
زندگینامه استیو بالمرزنگ تفريح كامپيوتر
زنگ تفریح شماره 173

 کمتر فردی در دنیای اینترنت و تکنولوژی وجود دارد که نام استیو بالمر را نشنیده باشد. او

مدیر اجرایی مایکروسافت است که به تازگی اعلام کرده‌است از این سمت کناره‌گیری خواهد کرد و مایکروسافت را به دستان دیگری خواهد سپرد. او همچنین یکی از افراد سرشناس و موفق آمریکاست که دارایی او در سال 2013 چیزی در حدود 15.2 میلیارد دلار تخمین زده می‌شود. استیو بالمر بی شک یکی از مدیران موفق و تاثیرگذار مایکروسافت بوده است که با توجه به اخبار زیادی که به تازگی پیرامون کناره گیری او از مایکروسافت به گوش می‌رسد، خالی از لطف نیست که در زنگ تفریح این شماره اندکی به زندگینامه او بپردازیم.

 

قبل از مایکروسافت
استیو آنتونی بالمر در 24 مارچ سال 1956 در در دترویت آمریکا متولد شد. پدرش هنری بالمر و مادرش بئاتریکس دورکین بودند و پدرش یکی از مدیران شرکت اتومبیل سازی فورد بود. پدرش مهاجری سوئیسی و مادرش یک آمریکایی یهودی بود. او قبل از وارد شدن به کالج دوره‌های آمادگی مهندسی را در دانشگاه تکنولوژی لورنس گذراند و دوران دبیرستان را در مدرسه Detroit Country Day به پایان رسانید و در امتحانات SAT که یکی از امتحانات سراسری و مهم در آمریکاست نمره عالی و چشمگیر 800 را در ریاضیات کسب کرد و اکنون نیز عضو هیئت علمی دبیرستانی است که خود در آن تحصیل کرده‌است. او در سال 1977 مقطع لیسانس را در دانشگاه هاروارد در رشته ریاضیات کاربردی و اقتصاد به پایان رسانید.
 

در دوران کالج او مدیر تیم فوتبال هاروارد بود و در نشریه‌های آن زمان هاروارد نیز کار می‌کرد. اتاق او یک طبقه پایین تر از اتاق بیل گیتس که در آن زمان دانشجوی سال دوم هاروارد بود قرار داشت. او در مسابقه ریاریاضیاتی ویلیام لوول پاتنوم William Lowell Putnam Mathematical Competition که توسط انجمن ریاضیاتی آمریکا برگزار می‌شود مقام عالی و حتی بهتری نسبت به بیل گیتس کسب کرد.

 

 بعد از دوران لیسانس، در حدود 2 سال به عنوان دستیار مدیر تولید شرکت پروکتر و گمبل کار کرد که در آنجا با جفری ایملت همکار بود، فردی که بعدها مدیر اجرایی شرکت جنرال الکتریک شد. بالمر در سال 1980 تحصیل در رشته‌ی بازرگانی را در دانشگاه استنفورد رها کرد تا به مایکروسافت بپیوندید.

 
 مایکروسافت

استیو بالمر در 11 جون سال 1980 به مایکروسافت ملحق شد. او سی‌امین کارمند مایکروسافت و اولین مدیر بازرگانی بود که توسط بیل گیتس استخدام شد. حقوق سالیانه او در آن زمان چیزی در حدود 50000 دلار بود و همزمان بخشی از سود سهام شرکت را نیز دریافت می‌کرد.زمانی که مایکروسافت در سال 1981 به یک شرکت الحاقی تبدیل شد، بالمر چیزی حدود 8 درصد از سهام شرکت را در اختیار داشت. 

 

 
 در فاصله 20 سال بعد، بالمر هدایت و ریاست بخش‌های متعددی چون عملیات‌ها، توسعه سیستم عامل‌ها، فروش و پشتیبانی را عهده دار شد و به مرور توانست لیاقت و قدرت ریاست خود را به همگان ثابت کند. و سرانجام در ژانویه سال 2000 و با کنار رفتن بیل‌گیتس، زمامداری کل مجموعه مایکروسافت به عنوان مدیرعامل به استیو بالمر رسید. پس از انتصاب استیو بالمر به سمت جدید، قرار شد او اوضاع مالی شرکت را رفع و رجوع کند و گیتس همچنان بر بخش «نگرش فناورانه» نظارت داشته باشد. سرانجام در سال 2009 بیل گیتس تصمیم به ترک کامل مایکروسافت گرفت و مدیریت کامل مایکروسافت را بر عهده استیو بالمر گذاشت. از همان هنگام او سعی کرد شعار معروف خود را «قدرت بخشیدن به مردم با نرم‌افزارهای عالی و درجه یک، هر زمان، هرکجا و روی هر دستگاهی» در مایکروسافت و میان کارکنانش نهادینه کند. بارزترین خصوصیات بالمر که در این مدت بین کارمندان مایکروسافت شناخته شده است؛ روحیه فوق‌العاده پرانرژی و پشتکار حیرت‌انگیز اوست. وی همواره ادعا کرده کارمندان مایکروسافت را به چشم همکاران و شرکای کاری خود می‌نگرد و نه زیردستانش. 
 
 
با بازنشسته شدن گیتس، بالمر سعی نمود تا چشم انداز مایکروسافت را دستخوش تغییراتی اساسی کند. در همین راستا سعی کرد تا عمده فعالیت این شرکت را به سمت ارائه دادن خدمات مبتنی بر سرویس‌های ابری هدایت نماید. این تغییر رویکرد را می‌توان از خریده شدن اسکایپ توسط مایکروسافت مشاهده نمود.
 
در طول مدتی که سکان هدایت مایکروسافت در دستان بالمر بوده است، درآمد سالیانه این شرکت از 25 میلیارد دلار در سال به 70 میلیارد دلار افزایش پیدا کرده است. این در حالی است که سود خالص این شرکت به 23 میلیارد دلار افزایش پیدا کرده است که چیزی در حدود 215 درصد رشد داشته است. البته لازم به ذکر است که این میزان از سود خالص، تنها از بخش‌های ویندوز و آفیس شرکت حاصل شده است. همزمان با ثابت نگهداشتن نرخ پیشرفت مایکروسافت، بالمر با هوشمندی توانست خطراتی که از سوی سیستم‌های عامل متن باز و سرویس شبیه به آفیس گوگل به نام Google Docs را دفع کند. وی تاکنون موفق به ایجاد چندین کسب و کار موفق در این شرکت شده است. برای مثال پروژه مرکز داده مایکروسافت که در سال 2011 میلادی چیزی در حدود 6.6 میلیارد دلار سود روانه حساب‌های بانکی این شرکت کرده و یا پروژه ایکس باکس و سرویس‌های مبتنی بر آن که حدودا 8.9 میلیارد دلار برای این شرکت سودآوری کرده اند، از جمله این کسب و کارهای سودآور هستند.
 
 
انتقادهای زیادی به تصمیمات و مدیریت استیو بالمر وارد شده‌است. استیو بالمر فردی است قابل احترام اما نمی‌توان وی را منجی مایکروسافت نامید. وی یکی از تاثیرگذارترین افراد در به وجود آوردن شرایط کنونی مایکروسافت بوده است. اما در حال حاضر سوال اصلی این است که چه اوضاع مایکروسافت را تغییر خواهد داد و جای بالمر را می‌گیرد.
 
 
زندگی شخصی
بالمر همواره به داشتن شخصیتی پر انرژی و هیجانی مشهور بوده است. این شخصیت، در بسیاری از موارد باعث ترغیب کارمندان به کار کردن و در نهایت تشویق سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در امور گوناگونی که وی مسئولیت آن‌ها را بر عهده داشته، شده است. حضور پر انرژی و در عین حال عجیب و غریب وی بر روی صحنه نیز باعث شده تا ویدیوهای مربوط به سخنرانی‌های وی بارها و بارها توسط کاربران وب‌سایت‌های ویدیویی گوناگون مشاهده شود.
 
در مورد ورزشکار بودن بالمر شایعات بسیاری وجود دارند، اما حقیقت امر این است که وی به صورت حرفه‌ای ورزش نمی‌کند، اما شخصا تاکنون چندین بار سرمایه‌گذاری کلان در تیم‌های گوناگون بسکتبال انجام داده است. برای مثال وی در سال 2008 میلادی چیزی در حدود 150 میلیون دلار برای نگهداشتن تیم بسکتبال Seattle SuperSonics در شهر سیاتل صرف کرد، اما متاسفانه علی‌رقم صرف این هزینه هنگفت نتوانست آن تیم را در سیاتل نگهدارد.
 

 

1392/6/7 لينک مستقيم

نظر شما پس از تاييد در سايت قرار داده خواهد شد
نام :
پست الکترونيکي :
صفحه شخصي :
نظر:
تایید انصراف
 زنگ تفريح‌ها

 
 المپياد كامپيوتر

 

     

 

 

صفحه‌ي اصلي

     

 

راهنماي سايت

     

 

 

آموزش

     

 

بانك سوال

     

 

 

مسابقه

     

 

 

زنگ تفريح

     

 

 

مصاحبه و گزارش

     

 

 

معرفي كتاب

     

 

 

مشاوره

     

 

 

پرسش‌و‌پاسخ‌علمي

     

 

اخبار

 

فعاليت‌هاي علمي

 بازديدها
كاربران غيرعضو آنلاين كاربران غيرعضو آنلاين:   2764
  كاربران عضو آنلاين:   0
  کل كاربران آنلاين:   2764