مسابقه‌ی تصادفی

 المپياد جهاني زيست‌شناسي
 
 اسیدهای چرب (مسابقه شماره 107)
اسیدهای چرب (مسابقه شماره 107)مسابقه زيست
نقطه ذوب
به نظر شما نقطه ذوب کدام گروه از اسیدهای چرب پایین‌تر است؟ چرا؟

1 اسیدهای چرب اشباع، عدم وجود پیوندهای دوگانه منجر به هندسه فضایی متراکم‌تری می‌شود.
2 اسیدهای چرب غیر اشباع، وجود پیوندهای دوگانه منجر به هندسه فضایی متراکم‌تری می‌شود.
3 اسیدهای چرب غیر اشباع، وجود پیوندهای دوگانه منجر به هندسه فضایی بازتر و نامنظم‌تری می‌شود.
4 اسیدهای چرب اشباع، عدم وجود پیوندهای دوگانه منجر به هندسه فضایی بازتر و نامنظم‌تری می‌شود.

1389/2/28لينک مستقيم

فرستنده :
علی HyperLink HyperLink 1389/3/18
مـتـن : 3
پاسـخ : سلام علی جان. آفرین. گزینه مورد نظر شما پاسخ صحیح است.

فرستنده :
علی HyperLink HyperLink 1389/3/18
مـتـن : 3
پاسـخ : سلام علی جان. آفرین. گزینه مورد نظر شما پاسخ صحیح است.

فرستنده :
احمد HyperLink HyperLink 1389/3/18
مـتـن : گزینه 4 درسته
پاسـخ : سلام احمد جان. متاسفانه پاسخ صحیح گزینه 3 است. با انجام مطالعات مربوطه به سوالات دیگه طرح شده در مسابقات بعدی هم مراجعه کن. موفق باشید.

فرستنده :
سید علی مهدوی HyperLink HyperLink 1389/3/18
مـتـن : 2-اسیدهای چرب غیر اشباع، وجود پیوندهای دوگانه منجر به هندسه فضایی متراکم‌تری می‌شود.
گناباد- سید علی مهدوی-09155332475
پاسـخ : سلام علی جان. بخش اول پاسخت درست بود ولی استدلالت در بخش دوم اشکال داشت. اصولا وجود پیوندهای دوگانه منجر به هندسه فضایی نامنظم‌تر و وجود فضاهای خالی بیشتر و دمای ذوب پایین‌تر می‌شود. یعنی گزینه صحیح گزینه 3 است. موفق و موید باشید.

فرستنده :
امین HyperLink HyperLink 1389/3/18
مـتـن : 3
پاسـخ : سلام امین جان. آفرین که جواب درستی دادی. با مطالعه منابع درسی به این سوال پاسخ دادی یا مطالعات جانبی هم داری در این زمینه؟

فرستنده :
ناشناس HyperLink HyperLink 1389/3/18
مـتـن : 4
پاسـخ : سلام دوست عزیز. از اینکه به سوال ما جواب دادید ازتون ممنونم ولی باید بگم که پاسخ صحیح گزینه 3 است. برای اینکه دلیل این موضوع رو بهتر استدلال کنید، به پاسخ الهام مراجعه کن. موفق باشید.

فرستنده :
صدف HyperLink HyperLink 1389/3/18
مـتـن : گزینه 3
پاسـخ : سلام صدف جان. باید بهتون بگم آفرین که به این سوال هم پاسخ صحیح دادید. موفق باشید.

فرستنده :
mohamad HyperLink HyperLink 1389/3/18
مـتـن : 3
پاسـخ : سلام محمد جان. آفرین گزینه انتخاب شده صحیح است. برای مشاهده توضیحات تکمیلی به پاسخ الهام نگاه کن. موفق باشید.

فرستنده :
elham HyperLink HyperLink 1389/3/18
مـتـن : ba salam.be nazar man pasokh sahih gozineh 3 mibashad
پاسـخ : سلام الهام جان. آفرین گزینه صحیح پاسخ شماره 3 است. اصولا اسیدهای چرب غیر اشباع به دلیل وجود پیوندهای دوگانه موجود در زنجیره خود، دارای هندسه فضایی نامنظم تری نسبت به اسیدهای چرب اشباع بوه که این امر موجب کاهش قدرت پیوندهای موجود در اسیدهای چرب غیر اشباع شده و موجب کاهش دمای ذوب آنها می‌شود. موفق باشید.

نظر شما پس از تاييد در سايت قرار داده خواهد شد
نام :
پست الکترونيکي :
صفحه شخصي :
نظر:
تاییدانصراف
 
 المپياد زيست شناسي

 


 

 
 

 


 

صفحه‌ي اصلي


 

 
 


 

راهنماي سايت


 

 
 

 


 

آموزش


 

 
 


 

بانك سوال


 

 
 

 


 

مسابقه


 

 
 

 


 

زنگ تفريح


 

 
 

 


 

مصاحبه و گزارش


 

 
 

 


 

معرفي كتاب


 

 
 

 

 

مشاوره


 

 
 

 


 

پرسش‌و‌پاسخ‌علمي


 

 
 


 

اخبار

 

فعاليت‌هاي علمي

 پيوندها
 تاريخچه‌ي المپياد جهاني زيست‌

المپياد زيست شناسی جمهوري اسلامي ايران در تابستان 1377 هنگام برگزاری نهمين المپياد جهانی زيست‌شناسی در «کيل» آلمان شکل گرفت.

در اين دوره از المپيادهای جهانی بود که درخواست مشارکت جمهوري اسلامي ايران در اين رقابت جهانی به‌تصويب رسيد.

ادامه ...

 بازديدها
كاربران غيرعضو آنلاينكاربران غيرعضو آنلاين:  2455
 كاربران عضو آنلاين:  0
  کل كاربران آنلاين:  2455