مسابقه‌ی تصادفی

 المپياد جهاني زيست‌شناسي
 
 حماقت چطور به داد قرقاول ها می رسد؟!
حماقت چطور به داد قرقاول ها می رسد؟!زنگ تفريح زيست
»، قرقاول ها در جنگل های انبوه و البته پر از شکارچی تخم می گذارند،اما بدون هیچ حفاظی، در عوض رنگ براق تخم ها خیلی به درد می خورد(زنگ تفریح شماره‌ی100)

بالاخره حیوان ها هم برای خودشان یک ذره هوش دارند و همه شان را نمی توانید گاو به حساب بیاورید.بلکه از خزنده و پرنده هر کدام تفاوت هایی با گاو دارند.تازه همان گاوش هم اگر دیده باشید بالاخره آن قدر ه هم الاق نیست و اگر پای جانش در میان باشد یک لگدی می اندازد یا یک سر و صدایی می کند. مثلا مشهور است که پرندگان برای ادامه بقا و حفظ تخم هایشان هزار راه بلدند و هر کدام یک فنتی(!) می زنند تا نژادشان مضمحل نشود.بعضی ها تخم هایشان را با رنگ های عجیب و غریب که مثل طبیعت هستند، استتار می کنند.

بعضی هایشان در جاهای دور از دسترس لانه می سازند و بقیه هم چنان از دل و جان از تخم ها و جوجه هایشان مراقبت می کنند که بیا و ببین. حالا سؤال این است که پرنده خنگی مثل قرقاول چطور منقرض نشده. تخم این پرنده با رنگ متالیکش کانلا جیغ است و بدتر از همه ماده قرقاول های سهل انگار هر جا که برسند تخم شان را ول می کنند و می روند.

تازه در میان قرقاول ها کانون گرم خانواده هم معنایی ندارد و روابط کاملا شیر تو شیر است. یعنی هر نر و ماده ای ممکن است با هم دست به تولید مثل بزنند. ماده تخم می گذارد و می رود و نر بدبختی باید پیدا شود که 17 روز روی تخم ها بخوابد، چه پدر آنها باشد چه نباشد. اما با این حجم از حماقت چرا قرقاول ها نابود نشده اند.

به گزارش نشریه «نیوسا ینتیست»، قرقاول ها در جنگل های انبوه و البته پر از شکارچی تخم می گذارند،اما بدون هیچ حفاظی، در عوض رنگ براق تخم ها خیلی به درد می خورد. اولا وقتی تخم ها خیلی زیاد باشند (که به آن وضعیت تولید مثل، زیاد هم عجیب نیست) شکارچی نمی تواند همه آنها را بخورد. به علاوه وقتی چند تا تخم متالیک کنار هم قرار بگیرند احتمال بیش تری وجود دارد که یک نر زود تر آنها را پیدا کند و روی آنها بخوابد.

ما از این خبر می خواهیم چند تا نتیجه بگیریم:یک_قرقاول های نر مشابهت زیادی با مرد های خودمان دارند،یعنی هم متالیک بازند، هم از نظر آی کیو مشکل دارند و هم چند تا مشاهبت دیگر.دو_خنگ بودن کلا عامل مهمی در بقای موجودات است،یعنی وقتی یک موجودی عقل و منطق نداشته باشد تا هی فکر کند و اعصابش خورد شود، معلوم است که عمرش زیاد می شود و وقتی به جای بحث های فلسفی ،صاف برود سراغ اصل موضوع و برای تنازع بقا تلاش کند،خب همین طور هم می شود. سه_راستش ما می خواستیم یک خبر راجع به قرقاول بنویسیم، نفهمیدم چرا کار به اینجا ها کشید.

منبع:مجله دانستنیها

1389/6/1 لينک مستقيم

نظر شما پس از تاييد در سايت قرار داده خواهد شد
نام :
پست الکترونيکي :
صفحه شخصي :
نظر:
تایید انصراف
 
 المپياد زيست شناسي

 


 

 
 

 


 

صفحه‌ي اصلي


 

 
 


 

راهنماي سايت


 

 
 

 


 

آموزش


 

 
 


 

بانك سوال


 

 
 

 


 

مسابقه


 

 
 

 


 

زنگ تفريح


 

 
 

 


 

مصاحبه و گزارش


 

 
 

 


 

معرفي كتاب


 

 
 

 

 

مشاوره


 

 
 

 


 

پرسش‌و‌پاسخ‌علمي


 

 
 


 

اخبار

 

فعاليت‌هاي علمي

 پيوندها
 تاريخچه‌ي المپياد جهاني زيست‌

المپياد زيست شناسی جمهوري اسلامي ايران در تابستان 1377 هنگام برگزاری نهمين المپياد جهانی زيست‌شناسی در «کيل» آلمان شکل گرفت.

در اين دوره از المپيادهای جهانی بود که درخواست مشارکت جمهوري اسلامي ايران در اين رقابت جهانی به‌تصويب رسيد.

ادامه ...

 بازديدها
خطایی روی داده است.
خطا: بازديدها فعلا" غیر قابل دسترسی می باشد.