زنگ‌تفریح تصادفی

 المپياد جهاني زيست‌شناسي
 
 بازديدها
خطایی روی داده است.
خطا: بازديدها فعلا" غیر قابل دسترسی می باشد.

 چرا انسان لکنت زبان می گیرد و راه درمان آن چیست
چرا انسان لکنت زبان می گیرد و راه درمان آن چیستزنگ تفريح زيست
لکنت زبان از مهمترین و متداول ترین اختلالات زبانی در بشر است

 

لکنت زبان از مهمترین و متداول ترین اختلالات زبانی در بشر است که معمخولا در دوران خردسالی آغاز می شود جز در موارد استثنایی ولی در کل یک پدیده خاص دوران کودکی به شمار می رود.

بر اساس DSM4 (چهارمین راهنمای تشخیصی و آماری اختلالات روانی انجمن روان پزشکی آمریکا)،اختلال سیالی بهنجار و آهنگ سخن گفتن که با سن فرد نامتناسب است، ویژگی اصلی لکنت زبان را تشکیل می دهد. این اختلال با تکرارها و تطویلهای صوتها و هجاها و همچنین دیگر اختلالهای سیالی گفتار (روانی کلام) همراه است.

این پدیده معمولا در سنین 2 تا 4 یالگی رخ می دهد و یک اختلال در بیان الفاظ است که با تکرار ها و تطویل های غیر ارادی صدا دار یا بی صدا به هنگام سخن گفتن مشخص می شود.

این اختلال معمولا به آسانی مهار شدنی نیست.به زبان ساده لکنت موجب تکرار و طولانی شدن کلمات و از بین رفتن روانی کلام می شود.اما این لکنت زبان که بسیاری را آزار می دهد برای چه رخ می دهد؟معمولا می گویند ضربه های شدید و شوک های روانی و عاطفی، احساس تهدید و نا امنی، ابتلا به بیماری های شدید عفونی و آسیب های قبل از تولد، حین تولد و دوران کودکی از عواملی هستند که می توانند موجب بروز این ناهنجاری های گفتاری شوند.

سیر دراز مدت وهمراه دوره های بهبود سنی۸0- ۵۰% کودکان خود به خودخوب می شوند و در سنین مدرسه طرد اجتماعی از سوی همکلاسی ها و مشکلات تحصیلی محدودیت انتخاب شغل ،تحصیلات عالیه باعث می شود که تلاش خود را برای درمان انجام دهند.

و اما روش های درمان آن چیست:دارو درمانی و رفتار درمانی از روش های معمول برای درمان درمان لکنت زبان است.البته روش های دیگری هم وجود دارد.

برای مثال در روش دو جانبه یا مکمل به باز پروری و پرورش جنبه های دوگانه فکری و زبانی اهمیت فراوان داده می شود.این روش بیشتر در مورد کودکان 3 تا 7 ساله استفاده می شود و معمولا نتایج خوبی هم دارد.

در روش های دیگری که معروف به روش زبانی یا تلفظی هستند ایجاد هماهنگی بین حنجره، گونه ها، زبان و لب ها لازم است.

روش خود درمانگری نیز می تواند نوعی روش رفتار درمانی تلقی شود.در این روش فرد لکنتی با انگیزه قوی و برنامه ای منظم تلاش می کند که اختلال گویایی خود را اصلاح کند.

روش خود درمان گری هم وجود دارد که این روش که در واقع می‌تواند نوعی روش رفتار درمانی نیز تلقی شود، بر این اساس استوار است که فرد لکنتی با انگیزه قوی و ایجاد تغییرات لازم در زمینه بازخوردها و نگرش هایش نسبت به لکنت خود به برنامه‌ای منظم، مشخص و به طور جدی و مصمم تلاش کند که اختلال گویایی خود را اصلاح کند.

 

 

 

 

1390/1/20 لينک مستقيم

نظر شما پس از تاييد در سايت قرار داده خواهد شد
نام :
پست الکترونيکي :
صفحه شخصي :
نظر:
تایید انصراف
 انيميشن‌هاي زيست‌شناسي

 
 المپياد زيست شناسي

 

 
 

 


 

صفحه‌ي اصلي


 

 
 


 

راهنماي سايت


 

 
 

 


 

آموزش


 

 
 


 

بانك سوال


 

 
 

 


 

مسابقه


 

 
 

 


 

زنگ تفريح


 

 
 

 


 

مصاحبه و گزارش


 

 
 

 


 

معرفي كتاب


 

 
 

 

 

مشاوره


 

 
 

 


 

پرسش‌و‌پاسخ‌علمي


 

 
 


 

اخبار

 

فعاليت‌هاي علمي

 پيوندها