متن كامل خبر
گوشت تازه را بلافاصله مصرف نکنید

تاريخ خبر : 22/4/1389امتياز بده :ارسال به دوستتعدادمشاهده : 593

یک کارشناس بیماری های مشترک بین انسان و دام گفت: برای پیشگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو، گوشت تازه باید قبل از مصرف به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری شود تا ویروس احتمالی آن از بین برود.

 

یک کارشناس بیماری های مشترک بین انسان و دام گفت: برای پیشگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو، گوشت تازه باید قبل از مصرف به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری شود تا ویروس احتمالی آن از بین برود.

دکتر پورمازار در گفتگو با ایسنا با تاکید بر این که گوشت تازه ممکن است حامل ویروس بیماری تب کنگو باشد، افزود: تب کنگو، بیماری مشترک بین انسان و دام است که این بیماری در نشخوارکنندگان شیوع پیدا می کند، علائمی ندارد و بعد از چند روز بهبود می یابد.

وی افزود: تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی محسوب می شود که در صورت انتقال به انسان منجر به مرگ او می شود.

وی تصریح کرد: این ویروس به دو طریق منتقل می شود، گزش کنه که از دام این بیماری به انسان منتقل می شود و راه دیگر از طریق خون یا ترشحات بدن انسان آلوده به بیماری یا دام بیمار انتقال می یابد.این کارشناس بیماری های واگیردار درخصوص افرادی که بیشتر در معرض خطر این بیماری هستند، اظهار کرد: کسانی که با حیوانات سر و کار دارند، همچنین گروه های بهداشتی و درمانی که با این نوع بیماران در تماس هستند باید رعایت نکات بهداشتی اعم از استفاده از دستکش و عینک را مورد توجه قرار دهند.

وی توصیه کرد: مردم از گوشتی که دارای مهر سازمان دامپزشکی است، استفاده کنند. همچنین در هنگام قطعه قطعه کردن گوشت، تمام نکات بهداشتی را رعایت کنند.



     منبع خبر : آفتاب

بازگشت