XMod
 اعتماد به نفس - قسمت اول (مشاوره‌ي شماره‌ي 22)
اعتماد به نفس - قسمت اول (مشاوره‌ي شماره‌ي 22)
در جست و جوي اعتماد به نفس و خودباوري

اعتماد به نفس - قسمت اول

در جست و جوي اعتماد به نفس و خودباوري





دوستان عزيز سلام!

خيلي از ما برداشت‌هاي غلطي نسبت به «اعتماد به نفس» داريم و اون رو با غرور و گاهي هم پررويي برابر مي‌دونيم. اگه حتي اين‌طور نباشه فكر مي‌كنيم كه «اعتماد به نفس» بالايي داريم در حالي كه واقعا ممكنه اين‌طور نباشه. لذا تو اين متن مي‌خواهيم تعريف دقيقي از اعتماد به نفس و خودباوري حقيقي را بر اساس كتاب «اعتماد به نفس» «دكتر باربارا آنجليس» تقديم كنيم.



در جست و جوي «اعتماد به نفس» و خودباوري واقعي
آيا تا به حال آرزو كرديد: «اي كاش اعتماد به نفس و خودباوري بيش‌تري داشتم؟»

آيا براتون پيش اومده كه منتظر بمونيد كارهاي مشخص و از قبل تعيين‌شده‌اي رو به انجام برسانيد تا بعد از اون احساس «اعتماد به نفس» و خودباوري بكنيد؟

آيا براتون پيش اومده حس تلاش كردن رو از دست بديد و با بي‌ميلي كارهاي‌تان را انجام بديد به اين اميد كه روزي «اعتماد به نفس» و خودباوري به‌طرزي معجزه‌آسا به سراغ‌تون بيايد؟

آيا براتون پيش اومده با اين‌كه در زندگي به سطح قابل‌قبولي از موفقيت رسيديد اما هم‌چنان اون‌طور كه بايد در خود احساس «اعتماد به نفس» نمي‌كنيد؟

اغلب مردم معناي واقعي كلمه‌ي «اعتماد به نفس» را به‌خوبي درك نمي‌كنند. به‌همين دليل آن نوع از «اعتماد به نفس» و خودباوري رو كه مطلوب و مورد نظرشون است در زندگي‌شون تجربه نمي‌كنند. همين‌كه با يه ديد ديگه به مفهوم «اعتماد به نفس» نگاه كنيد، زندگي‌تون نيز تغيير خواهد كرد. هرگز مجبور نيستيد ده يا پنج‌سال صبر كنيد، اين تغيير مي‌تونه از همين فردا آغاز بشه!



«اعتماد به نفس» به چه معناست؟
اغلب ما چنين فكر مي‌كنيم كه «اعتماد به نفس» يعني اين كه به توانايي‌هاي خود ايمان و اعتماد داشته باشيم. اين نوع نگرش خاص به «اعتماد به نفس» منجر ميشه كه احساس كنيم بايد حتما در كارهايي خاص مثل نقاشي، فروشندگي، آشپزي و ... مهارت فوق‌العاده‌اي داشته باشيم تا در خود احساس «اعتماد به نفس» به‌وجود بياريم؛ ولي مشكل و ايرادي كه تو اين نوع نگرش وجود داره اينه كه:

مهارت‌هاي معدودي وجود دارند كه ما مي‌تونيم به‌خوبي ياد بگيريم و در انجام دادن‌شان توانايي فوق‌العاده به‌دست بياريم اما چنان‌چه احساس «اعتماد به نفس» دروني خود را براساس كارهايي كه در آن‌ها مهارت داريد بنا كنيم، فقط مواقعي كه مشغول انجام دادن اين قبيل كارها هستيم احساس «اعتماد به نفس» و خودباوري مي‌كنيم.

براي مثال اگر يك فروشنده‌ي ملك و مستغلات هستيد و در اين كار مهارت داريد، فقط موقع جوش دادن يه معامله‌‌اي توپ(!)، احساس «اعتماد به نفس» و خودباوري مي‌كنيد و باقي اوقات اين احساس خوب را نخواهيد داشت.

همون‌طور كه مي‌بينيد استمرار و تداوم اين احساس دروني نياز به اين داره كه تمام طول شبانه‌روز رو بپردازيد به انجام دادن كاري كه در آن احساس «اعتماد به نفس» داريد و همه‌ي كارها را نيز به‌شيوه‌اي مطلوب انجام بديد. به‌همين دليله كه بسياري از مردم به كارشان «اعتياد» پيدا مي‌كنند يا «اشتغال ذهني» بيمارگونه‌اي نسبت به كار يا فعاليت خاصي پيدا و بيش‌تر وقت خود را با انجام دادن اون فعاليت، سپري مي‌كنند. در نتيجه‌ي اين امر، تعادل زندگي اون‌ها بر هم خواهد خورد.

از طرف ديگه احساس خوب اون‌ها فقط محدود به زمان‌هايي خواهد شد كه مشغول انجام دادن كار مورد علاقه‌ي خود هستند يا از توانايي ويژه‌ي خود استفاده مي‌كنند.




«اعتماد به نفس» واقعي آن است كه روي آگاهي‌ها و توانايي‌هاي ما نيز اثر بگذارد.

تعداد توانايي‌ها و مهارت‌هايي كه مي‌تونيم در زندگي به‌دست بياريم هر چقدر هم كه زياد باشند، باز معدودند. اگه خودباوري خود را بر روي اون‌ها بنا كنيم، هرگز نمي‌تونيم به‌معناي واقعي كلمه، «اعتماد به نفس» داشته باشيم و فقط در اون زمينه‌ها و استعدادهاي به‌خصوص احساس «اعتماد به نفس» خواهيم كرد.

چنان چه «اعتماد به نفس»، قابليت و توانايي كسب مقام يا شغل يا پول درآوردن و ... بود رسيدن به آن شغل، جايگاه يا درامد، بايد براي هميشه در ما احساس اطمينان و «اعتماد به نفس» ايجاد مي‌كرد، اما ... چرا بسياري از ما سرانجام شغل، درامد، ازدواج، يا خانه‌اي را كه هميشه مي‌خواستيم به‌دست مي‌آوريم يا حتي مي‌خريم اما باز هم احساس «اعتماد به نفس» و خودباوري نداريم؟!




آيا احساس مي‌كنيد يك «شياد» هستيد؟!
گاهي اوقات در زندگي به موفقيت‌هايي دست مي‌يابيم كه از درون خود را مستحق اون نمي‌دونيم. اين پديده‌ي را «پديده‌ي شيادي» مي‌نامند!

پديده‌ي «شيادي» چنين بيان مي‌كند: در هر كاري كه انجام مي‌ديم، ناخودآگاه احساس مي‌كنيم كه مرتكب حقه‌بازي، كلاه‌برداري و فريبكاري شده‌ايم. براي مثال: پيش خودمان فكر مي‌كنيم «خودم هم نمي‌دونم چطور شد كه اين شغل را به من دادند، شايد خوش‌شانس بوده‌ام. خودمونيم! الان اين شغل مال منه؛ اما اگه قرار بود دوباره درخواست بنويسم، هرگز اين شغل رو به من يكي نمي‌دادن!؟

گاهي اوقات فكر مي‌كنيم رسيدن به برخي موفقيت‌ها در زندگي بايد احساس «اعتماد به نفس» زيادي در ما توليد كنند. حتي وقتي كه با تلاش فراوان به آن موفقيت‌ها دست پيدا مي‌كنيم از «اعتماد به نفسي» كه به خود وعده داده‌ بوديم خبري نيست، گاهي احساس مي‌كنيم شياداني بيش نيستيم.

چنان‌چه موفقيت‌هايي كه در بيرون به آن‌ها دست مي‌يابيد، در درون شما احساس «اعتماد به نفس» واقعي ايجاد نكنند، ارزشي نخواهند داشت.



ماهيت اصلي «اعتماد به نفس» واقعي
«اعتماد به نفس» واقعي هيچ‌گونه ارتباطي با آن‌چه در زندگي بيرون شما اتفاق مي‌افتد، ندارد. «اعتماد به نفس» واقعي زاييده‌ي شغل شما نيست. «اعتماد به نفس» راستين، نتيجه‌ي باور قلبي و دروني شما به توانايي‌ها و قابليت‌هاي‌تان است. اين باور كه هر كاري را بخواهيد، مي‌تونيد انجام بديد.

اعتماد به نفس» واقعي، همواره از درون خود شما منشا مي‌گيره. «اعتماد به نفس» واقعي، زاييده‌ي تعهديه كه به خودمون داريم مبني بر اين‌كه هرچي رو كه لازم باشه انجام مي‌ديم تا به خواسته‌ها و نيازهامون برسيم. اين‌گونه از «اعتماد به نفس»، به اعتماد ما نسبت به خودمون برمي گرده و ( مهم اينه كه) بستگي به نتايجي كه ممكنه بگيريم يا نگيريم نداره.

«اعتماد به نفس» باور شخصي ما نسبت به روح خودمون به عنوان يك انسانه. اين اعتماد كه هر اتفاقي در زندگي‌مون بيفته و با هر مشكلي روبه‌رو شيم، هر چي رو كه لازمه انجام بديم، انجام خواهيم داد و مهم نيست كه اون كارها را بالاخره انجام خواهيم داد يا نه؛ موضوع مهم اين است كه با ميل و رغبت كامل آن را انجام مي‌دهيد.

كاملا واضحه كه هرگز نمي‌تونيم واكنش اطرافيان رو به خواسته‌ها و آرزوهاي خود كنترل كنيم. از نظر تئوري و منطقي نيز نمي‌تونيم توقع داشته باشيم كه هميشه به هر چي مي‌خواهيم، برسيم. اما يك چيز وجود داره كه مي‌توانيم روي اون حساب كنيم و اون چيزي نيست جز «تعهد» و «پاي‌بندي» نسبت به خودمون. شما مي‌توانيد درباره‌ي خواسته‌ها و اهداف‌تان با خود صادق باشيد و اقدام لازم براي تحقق آن‌ها را همين‌الان صورت دهيد. شما مي‌توانيد روي عزم و اراده‌ي خود براي عمل كردن و انجام دادن آن چه بايد انجام دهيد حساب كنيد؛ اين تنها چيزي است كه مي‌توانيد به آن مطمئن باشيد. شما مي‌توانيد به تمايل، قابليت و توانايي انجام دادن هر آن چه لازم است انجام شود، اعتماد و ايمان داشته باشيد.

آيا هميشه نتيجه‌ي مطلوب و پيش‌بيني شده رو مي‌گيريم؟ البته كه نه. آيا به هر آ‌ن‌چه دوست داريم خواهيم رسيد؟ پاسخ منفي است. اما اشكالي نداره. چرا كه من ملاك و معيار «اعتماد به نفس» خود رو بر پايه‌ي نتايج مطلوب استوار نساخته‌ام. من «اعتماد به نفس» خود را براساس اين حقيقت بنا كرده‌ام كه هر چه در توان دارم و مي‌دانم كه درسته رو انجام بدم و كوتاه هم نيام.

هنگامي كه «اعتماد به نفس» و خودباوري خود را براساس آن‌كه و آن‌چه به‌راستي هستيد بنا مي‌كنيد، نه براساس موفقيت‌ها يا شكست‌ها، چيزي را به‌دست مي‌آوريد كه هيچ‌كس و هيچ‌چيز توان خراب كردنش رو نخواهد داشت.

دليل ديگر اين كه چرا «اعتماد به نفس» واقعي ربطي به «موفقيت‌ها» يا «شكست‌هاي» شما نداره نيز همين است. شما هر چه‌قدر هم در انجام دادن كاري خاص مهارت به‌دست آوريد و موفق باشيد، فقط مي‌تونيد در مورد همان كار خاص در خود احساس «اعتماد به نفس» كنيد و هنگامي كه مي‌خواهيد دست به كار جديدي بزنيد، كاري كه در آن مهارت چنداني نداريد «اعتماد به نفس» گذشته‌ي شما هيچ‌گونه فايده‌اي براي‌تان نخواهد داشت.

- «اعتماد به نفس» ما برخاسته از اين حقيقت است كه مي‌دانيم چنان‌چه تصميم بگيريم كاري را انجام دهيم، حتماً آن را انجام خواهيم داد.

- «اعتماد به نفس» ما براي اين است كه مي‌دانيم اگر لازم باشد براي انجام دادن كاري دانش يا مهارت‌هاي جديدي كسب كنيم، حتماً مطالعه خواهيم كرد، درس خواهيم خواند و هر آن‌چه لازم باشد خواهيم آموخت.

- «اعتماد به نفس» و خودباوري واقعي ما زاييده‌ي «تمايل»، «عزم» و «اراده‌ي» ما است نه «نتايج كار».

- «اعتماد به نفس» ما برخاسته از اين حقيقت است كه عزم و اراده‌ي انجام دادن هر آن چه را لازم باشد داريم تا در نهايت به چيزي كه مي‌خواهيم برسيم.



چگونه از تخريب خويشتن دست برداريم و به روياهاي خود اعتماد كنيم؟
نقطه‌اي كه در آن از تعقيب روياهايتان چشم‌پوشي مي‌كنيد همان نقطه‌اي است كه «اعتماد به نفس» شما در آن آسيب‌ ديده است، در اين نقطه شما به خودتان اعتماد كافي نداريد.

هنگامي كه ذهن‌تان به شما مي‌گويد: «فكر نكنم بتونم موفق بشم» در واقع داريد به خودتان مي‌گوييد: «به خودم اعتماد كافي ندارم كه بتونم مطالعه كنم ياد بگيريم، بياموزم و هر آن چه براي تحقق روياهايم لازم دارم رو انجام بدم». هر چه به خواست و اراده‌ي خودتان اعتماد بيش‌تري داشته باشيد «اعتماد به نفس» زيادتري در خود احساس خواهيد كرد. داشتن «اعتماد به نفس» و خودباوري نيز اساساً به اين معناست: اعتماد داشته باشيد كه مي‌تونيد ترس‌هاي خود را كنار بگذاريد و تسليم نشويد.



بايد بهاي موفقيت را بپردازيد.
اگر شما نمي‌خواهيد شخصي بد و شكست خورده جلوه كنيد، بايد دوره‌ي سختي را پشت سر بگذاريد تا «اعتماد به نفس» واقعي را در خود ايجاد كنيد. زيرا «اعتماد به نفس» واقعي زماني به‌دست نمي‌ياد كه يقين بدونيم موفق خواهيم شد. شخصي كه «اعتماد به نفس» دارد هرگز مطمئن نيست كه اشتباه نخواهد كرد. او از اين‌كه شكست بخورد و تحقير شود يا بد جلوه كند ترسي ندارد. او فقط به جلو نگاه مي‌كند.

چنان‌چه احساس مي‌كنيد، تمام مدت منتظر اين بوده‌ايد كه در زمينه‌اي خاص، تخصص كافي به‌دست آوريد تا سپس احساس «اعتماد به نفس» بكنيد و در نهايت دست به‌عمل بزنيد، بيش از اين وقت خود را تلف نكنيد! تنها راه «موفقيت» در هر چيز اين است كه نخست به‌قدر كافي احمق، شكست‌خورده، ناموفق و ... باشيم. بدون شك هميشه در ابتدا، اشتباه‌هاي احمقانه‌ي زيادي مرتكب خواهيم شد. اما چنان‌چه جا نزنيم، بي‌گمان جلو خواهيم رفت، باور كنيد! برخي از ما منتظريم كه خيلي راحت و بي‌هيچ زحمتي از راه برسيم و همون ابتدا پيروزمندانه صحنه رو ترك كنيم و هم‌چنين تا مطمئن نباشيم اين همان پيروزي است كه انتظارمان رو مي‌كشه، دست به هيچ كاري نمي‌زنيم. اما اين همان «غرور» است؛ «غرور» و «منيت». اين باعث مي‌شود به كارهايي كه در آن‌ها مهارت نداريم دست نزنيم و هيچ‌وقت چيز جديدي نيز ياد نگيريم. در عوض همان كارهاي قبلي را به‌رغم خسته‌كننده‌ بودن‌شان مدام تكرار مي‌كنيم. سپس در كمال تعجب از خودمان مي‌پرسيم: چرا به جايي نمي‌رسيم؟!

چنان‌چه مي‌خواهيد موفق باشيد بايد كاري صورت دهيد و اشتباه‌هاي زيادي مرتكب شويد، هركس موفق شده و به جايي رسيده كه از آن خوشحال است بايد روزي جايي را كه بوده نيز تحمل مي‌كرده!




آيا با منتظر باقي ماندن، فرصت‌هاي خود را از دست نمي‌دهيد؟
همگي ما روياهايي در زندگي خود داريم. شايد مي‌خواهيم شغل مستقلي راه‌اندازي كنيم يا به دانشگاه برويم و ... با تمام وجود اين اميال و آرزوها را در خود احساس مي‌كنيد و در شوق رسيدن به آن‌ها مي‌سوزيد. آيا كاري براي رسيدن به آن انجام داده‌ايد؟ نه! چرا؟ آيا پاسخ‌هاي شما غرور و بهانه‌هايي نظير موارد ذيل نيست؟

- «خب راستش خودم هم نمي‌دونم چطور بايد شروع كنم»؟
- «حالا زمان مناسبي نيست»

- «منتظرم زمان مناسب‌تري هستم»

و البته اين پاسخ هميشگي كه:

- «هنوز احساس اعتماد به نفس كافي نمي‌كنم!»

اغلب افراد «صبر» مي‌كنند و «صبر» مي‌كنند تا «اعتماد به نفس» كافي در خود احساس نمايند. سپس پروژه‌اي را شروع كنند يا به‌دنبال يكي از روياهايشان بروند و بدين‌ترتيب مرتكب اشتباه بزرگي مي‌شوند.

منتظر نظرهاي سبز شما هستيم.


ادامه‌ دارد ...

دوست شما آرام

1386/11/26 لينک مستقيم

فرستنده :
خسته از تلاش HyperLink HyperLink 1389/8/12
مـتـن : مطالبتان خوب بود ولی به من بگید اگه کسانی که از تلاش ما خسته شدن و جلوی کار ما را از روی محبت میگیرند پدر و مادرمان باشند و حرفهای مارا هم نفهمند و باید احترامشان هم حفظ شود و از طرفی می دانی اشتباه میگن ولی تو کتشون نمی ره چه خاکی به سرمون بریزیم؟
پاسـخ : سوال خیلی پیچیده ای پرسیدی...
از کجا می دانی آنها اشتباه می کنند؟ اگر اشتباه کنند باید برایشان توضیح دهی. اگر هیچ کدام قانع نشدند بد نیست که به مشاور مدرسه مراجعه فرمایید.

فرستنده :
سایه HyperLink HyperLink 1389/8/12
مـتـن : سلام شما به چند تا از مخاطبا قول داده بودید که مقاله ی تفکر انتقادی رو در وب قرار بدید البته از چند سال پیش
گفتم شاید یادتون رفته ,یادتون بندازم
خداوند به ما وهمه ی مومنین صبر عطا بفرماید
الهی امین
پاسـخ : سایه جان پیشنهاد می کنم به مطلب "چه باید کرد" مراجعه فرمایید. کمی در این خصوص در آنجا صحبت شده است. ان شا الله به زودی مطالب بیشتری نیز در این خصوص قرار داده خواهد شد.

فرستنده :
سایه HyperLink HyperLink 1389/8/12
مـتـن : درود برشما...
اگه هر کدوم از بچه ها دنبال راه های متفاوتی و خارق العادهای برا افزایش انگیز ,متحول شدن,یک دانش اموز خارق العاده شدن بودن به وب من راهنمایشون کن
aftabir.mihanblog.com
خودت هم به بخش مقالات اموزشی وب من یه سر بزن ببین چه جوریه
پاسـخ : وبلاگ شما را دیدم. خسته نباشید. خیلی جالب بود. امیدوارم شاد و پیروز باشید.

فرستنده :
ناشناس شراره HyperLink HyperLink 1389/8/12
مـتـن : بسیار از مطلب زیبایتان ممنون. من با خواندن این مطالب زندگی تازه ای را کشف کردم.

فرستنده :
ناشناس HyperLink HyperLink 1389/8/12
مـتـن : من نمی دانم چرا نمی توانم مسایل سخت ریاضی را حل کنم؟

فرستنده :
ناشناس HyperLink HyperLink 1389/8/12
مـتـن : مطالب جالبی را نوشتید. اما می خواستم به بچه هایی که عتاقمند در شرکت در این مدارس هستند، به عنوان فارغ التحصیلی از یکی از مراکز استعداد درخشان بگم که به خودتون متکی باشید ووقتی که وارد دانشگاه شدید بدونید که خیلی مهم نیست که مطلب را درک کنیدو تحقیق کنید فقط مهمه که پارتی داشته باشید تا سر تمام تیز هوشانا روکلاه به اندازه فکرشون بزارید.

فرستنده :
ناشناس HyperLink HyperLink 1387/7/21
مـتـن : مطالب جالبی را نوشتید. اما می خواستم به بچه هایی که عتاقمند در شرکت در این مدارس هستند، به عنوان فارغ التحصیلی از یکی از مراکز استعداد درخشان بگم که به خودتون متکی باشید ...
پاسـخ : ممنون دوست عزیز

فرستنده :
اعتماد به نفس HyperLink HyperLink 1387/5/25
مـتـن : یادم رفت بگم اون طور که می گن این دومین بار بود که من آبله مرغان گرفتم . این هم شانس من!!!!!!!!!!!!!

فرستنده :
اعتماد به نفس HyperLink HyperLink 1387/5/25
مـتـن : گفتید همه موفق ها روزی شکست خوردند ولی من یکی رو می شناسم که شکست نخورده موفق شده و هی داره می شه ماشا ا....! لابد شانسش زیاده. توهمین مسِله کنکور: اون هم تلاش کرد ومن هم ولی دو هفته مونده به کنکور من آبله مرغان گرفتم ولی اون ....... باور کنید چند روز بعد جزء 10 نفر اول می شه
پاسـخ : والا چي بگم اين‌ها استثنا هستند و خوب ميشه هميشه نيمه خالي رو ديد

فرستنده :
پسر نامریی HyperLink HyperLink 1387/5/25
مـتـن : سلام مطالب عالی بود اگه مطالبی هم در مورد پشتکاروتلاش رو سایت بزاری یه دنیا ممنون می شم درضمن میشه یادگیری درس به روش حل مسئله رو برام توضیح بدی(یه کم مفصل)
پاسـخ : سلام باشه چشم مطلب بعدي ما راجع به Critical thinking خواهدبود انشاله

فرستنده :
پسر نامرئی HyperLink HyperLink 1387/5/25
مـتـن : سلام عمو یادگار خوابی یا بیدار؟چندوقت به چند وقت به سوال ها جواب میدی/ده همین کارهارو میکنید که ایران تو جام جهانی اول نمیشه
پاسـخ : سلام دوست عزيز ببخشيد دير شد ممنون از توجهي كه به بخش ما داري

فرستنده :
ناشناس HyperLink HyperLink 1387/4/7
مـتـن : سلام اين همه راجع به تيز هوشان و اعتماد به نفس حرف ميزنيدخوب لطف كنين جواب امتحانات تيز هوشانم بيارين توي سايت از ديروز تا حالا علاف شدم هر جا ميگردم نيست ديگه اعتماد به نفسي نموند.
پاسـخ : سلام دوست عزيز ببخشيد ما فعاليت‌هامون مربوط به المپياده. نتايج امتحانات تيزهوشان را مي‌توني تو سايت سازمان Nodet.net پيدا كني. موفق باشي.
! من سايتش رو ديدم
برو به اينجا
http://nodet.net/news/newsview.asp?id=152

فرستنده :
علي HyperLink HyperLink 1387/2/10
مـتـن : خيلي عالي بود اي ولا
پاسـخ :

فرستنده :
علي HyperLink HyperLink 1387/1/30
مـتـن : سلام عالي بود دست شما درد نكند.
پاسـخ : ممنون علي جان

فرستنده :
ناشناس HyperLink HyperLink 1387/1/30
مـتـن : عالي بود ولي من يه مشكل دارم من از اين كه برم تيزهوشان مي ترسم البته من ثبت نام كردم ولي باورم نمي شه كه قبول بشم لطفا راهنماييم كنيد www.arez0o14.blogfa.com
پاسـخ : آرزو جان ممنون. ترس چرا فوقش اينه كه قبول نمي‌شي مگه چه چيز مهميه كه بخواهي بترسي. تو فقط الن بايد به فكر قبول شدن باشي و ترس و اينا رو بايد كنار بذاري اگه استرس داري مطلب استرس ما رو تو همين وبلاگ مي‌توني بخوني در مورد نحوه‌ي يادگيري بهتر و .. هم مطالب زيادي هست كه اميدوارم مورد استفادت قرار بگيره اگه سوالي داشتي =باز يا نگراني حتما مطرح كن. موفق باشي.

فرستنده :
سيمين HyperLink HyperLink 1387/1/29
مـتـن : سلام. واقعا مطلب موثري بود. تشكر ميكنم
پاسـخ :

فرستنده :
آتوسا HyperLink HyperLink 1387/1/14
مـتـن : سلام
مطلبتون واقعا خوب بود
ولی تو رو خدا نگاه کنین
الان حدود یک ماه است که من این وبلاگ رو نوشتم ولی تا حالا فقط 2 بازدید کننده داشته!!من چه جوری اعتماد به نفس داشته باشم و یک پست دیگه بذارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
atoubahal.blogfa.com
پاسـخ : سلام. شد سه تا من هم ديدم. آتوسا جان ولي تعداد بازديدكننده‌ها به ربطي نداره ها.

فرستنده :
حسام HyperLink HyperLink 1387/1/6
مـتـن : از تایپ این مقاله در سایت نهایت تشکر را دارم ولی می خواستم بدونم چرا پس سخنرانی های دکتر ازمندیان موسس پدیده فکر از رسانه عمومی پخش نمی شه
پاسـخ : حسام جان راستش نمي‌دونم. ولي خوب خيلي‌ها به‌طور خصوصي فعاليت مي‌كنند كه مطالبشون لزومي نداره از رسانه‌ي عمومي پخش بشه.

فرستنده :
دوست قديمي HyperLink HyperLink 1387/1/3
مـتـن : سلام
خسته نباشيد
ميخواستم بدونم خانم شيرازي چرا مطالب سايت رو نمي نويسند و به نظر ها جواب نميدن؟
راهنمايي ها و نظرات ايشون واقعاً مفيد بود و كارساز
آخه ادامه تحصيل در خارج از كشور مانع اين نمي شه؟
ممنون
پاسـخ : سلام. دوست قديمي. چي بگم

فرستنده :
نگار HyperLink HyperLink 1386/12/27
مـتـن : salam ! khaste nabashid...man sevome rahnamaee hastam ! yani emsal tizhooshan daram! khodam ham to0 madrese tizhooshan hastam vali ba in hal baraye azmo0ne tizhooshane dabirestan esteres daram. akhe zemne sal ziad dars nakhoondam va kam kari dashtam.intor ke shenidam soalaye emsal taghirate ziadi karde !daghighan nemido0nam ya mafho0mi tare ya sakht tar.mhkhastam bebinam shoma dar in zamine etelaati darin???????????mer30
پاسـخ : سلام. نگار جان هيچ فرقي نبايد برات داشته باشه تو سعي خودت رو بكن، حالا كه شنيدي سخت‌تره بايد خوب سخت‌تر تلاش كني. لذا چه اين حرف درست باشه چه غلط تو بايد حداكثر تلاش خودت رو بكني. موفق باشي

فرستنده :
ناشناس HyperLink HyperLink 1386/12/25
مـتـن : خیلی خوب بود امیدوارم که در تیزهوشان با اعتمادبه نفس وخودباوری واقعی قبول شوم

فرستنده :
ناشناس HyperLink HyperLink 1386/12/15
مـتـن : بسیارخوب است امیدوارم درتیزهوشان با اعتماد به نفس قبول شوم
پاسـخ : ما هم اميدواريم دوست عزيز انشاله موفق باشي.

فرستنده :
zahra HyperLink HyperLink 1386/12/15
مـتـن : باحال بود
پاسـخ : قابلي نداشت زهرا جان

فرستنده :
دنیز HyperLink HyperLink 1386/12/15
مـتـن : سلام

واقعا مطلب موثری بود...دستتون درد نکنه رها جون..در ضمن
ممنون از این که جوابمو دادین...ولی من کتابهای جانبی خیلی میخونم..!الان تقریبا 2 هفته مونده...به یه مسابقه ی علمی...ولی من هرچی کتاب داشتم تموم کردم...اینجام نمییتونم به هر کتابی دسترسی داشته باشم...به نظرتون از کجا پیدا کنم؟؟؟ آدرس جایی رو تو اینترنت میدونین؟؟!
پاسـخ : دنيز جان.خواهش مي‌كنم راستش من نمي‌دونم چطوري بايد كتاب‌ها رو تهيه كني، ولي خيلي از كتاب‌ها رو بچه‌ها آنلاين رو وب مي‌ذارن اگه سرچ كني مطمئنم پيدا مي‌كني. اصلا نمي‌دونم رشتت چي بود. در هر صورت اميدوارم موفق باشي.

فرستنده :
عزيزآقا HyperLink HyperLink 1386/12/15
مـتـن : بنام او که مهر راآفريد و مهرباني را و خود مهربانترين است .
مطلب خوبي بود اما مسئله اي که در آن به چشم مي خورد و در تمامي متن هاي برگردان به فارسي در اقلب شاخه هاي علمي و علوم انساني نيز به چشم ميخورد اين است که با فرهنگ و اعتقاد ما فاصله دارد و در اين مطلب با آنکه بسيار گويا است ولي خواننده را به خطا مي اندازد و آن خطا اين است که ما هرگز به نفس خود نبايد اعتماد کنيم شايد واژه ديگري لازم بود استفاده شود که بيانگر خود شناسي باشد که اگر بتوانيم خودمان را بشناسيم خدايمان را نيز خواهيم شناخت و اگر او را بشناسيم با اعتماد و توکل بر اوست که مي توانيم به هرچه که مي خواهيم دست پيدا کنيم .
پاسـخ : سلام. عزيزآقا دقيقا همين‌طوره كه شما مي‌‌‌گين ولي خوب همونطور كه گفتي اين مطلب برگردان بود ولي خوب در اصل توي اين مطلب در كل به همون خود شناسي رسيديم اميدوارم تو مطلباي ديگه هم نظرات خودت رو بدي ممنون

فرستنده :
hashem HyperLink HyperLink 1386/12/2
مـتـن : fekr mikona ba in maghalenevisi age toshi nakhori ye chi mishi
پاسـخ : هاشم جان اين مقاله از من نيست اگه مقاله رو كامل مي‌خوندي (حداقل مقدمه‌ي مقاله) عنوان كرديم كه اين متن از كتاب اعتماد به نفس دكتر آنجليس برداشت شده و ... ولي در كل چشم من به حرف شما گوش ميدم ترشي نمي‌خورم

نظر شما پس از تاييد در سايت قرار داده خواهد شد
نام :
پست الکترونيکي :
صفحه شخصي :
نظر:
تایید انصراف
 اعتماد به نفس - قسمت اول (مشاوره‌ي شماره‌ي 22)
اعتماد به نفس - قسمت اول (مشاوره‌ي شماره‌ي 22)
در جست و جوي اعتماد به نفس و خودباوري

اعتماد به نفس - قسمت اول

در جست و جوي اعتماد به نفس و خودباوري





دوستان عزيز سلام!

خيلي از ما برداشت‌هاي غلطي نسبت به «اعتماد به نفس» داريم و اون رو با غرور و گاهي هم پررويي برابر مي‌دونيم. اگه حتي اين‌طور نباشه فكر مي‌كنيم كه «اعتماد به نفس» بالايي داريم در حالي كه واقعا ممكنه اين‌طور نباشه. لذا تو اين متن مي‌خواهيم تعريف دقيقي از اعتماد به نفس و خودباوري حقيقي را بر اساس كتاب «اعتماد به نفس» «دكتر باربارا آنجليس» تقديم كنيم.



در جست و جوي «اعتماد به نفس» و خودباوري واقعي
آيا تا به حال آرزو كرديد: «اي كاش اعتماد به نفس و خودباوري بيش‌تري داشتم؟»

آيا براتون پيش اومده كه منتظر بمونيد كارهاي مشخص و از قبل تعيين‌شده‌اي رو به انجام برسانيد تا بعد از اون احساس «اعتماد به نفس» و خودباوري بكنيد؟

آيا براتون پيش اومده حس تلاش كردن رو از دست بديد و با بي‌ميلي كارهاي‌تان را انجام بديد به اين اميد كه روزي «اعتماد به نفس» و خودباوري به‌طرزي معجزه‌آسا به سراغ‌تون بيايد؟

آيا براتون پيش اومده با اين‌كه در زندگي به سطح قابل‌قبولي از موفقيت رسيديد اما هم‌چنان اون‌طور كه بايد در خود احساس «اعتماد به نفس» نمي‌كنيد؟

اغلب مردم معناي واقعي كلمه‌ي «اعتماد به نفس» را به‌خوبي درك نمي‌كنند. به‌همين دليل آن نوع از «اعتماد به نفس» و خودباوري رو كه مطلوب و مورد نظرشون است در زندگي‌شون تجربه نمي‌كنند. همين‌كه با يه ديد ديگه به مفهوم «اعتماد به نفس» نگاه كنيد، زندگي‌تون نيز تغيير خواهد كرد. هرگز مجبور نيستيد ده يا پنج‌سال صبر كنيد، اين تغيير مي‌تونه از همين فردا آغاز بشه!



«اعتماد به نفس» به چه معناست؟
اغلب ما چنين فكر مي‌كنيم كه «اعتماد به نفس» يعني اين كه به توانايي‌هاي خود ايمان و اعتماد داشته باشيم. اين نوع نگرش خاص به «اعتماد به نفس» منجر ميشه كه احساس كنيم بايد حتما در كارهايي خاص مثل نقاشي، فروشندگي، آشپزي و ... مهارت فوق‌العاده‌اي داشته باشيم تا در خود احساس «اعتماد به نفس» به‌وجود بياريم؛ ولي مشكل و ايرادي كه تو اين نوع نگرش وجود داره اينه كه:

مهارت‌هاي معدودي وجود دارند كه ما مي‌تونيم به‌خوبي ياد بگيريم و در انجام دادن‌شان توانايي فوق‌العاده به‌دست بياريم اما چنان‌چه احساس «اعتماد به نفس» دروني خود را براساس كارهايي كه در آن‌ها مهارت داريد بنا كنيم، فقط مواقعي كه مشغول انجام دادن اين قبيل كارها هستيم احساس «اعتماد به نفس» و خودباوري مي‌كنيم.

براي مثال اگر يك فروشنده‌ي ملك و مستغلات هستيد و در اين كار مهارت داريد، فقط موقع جوش دادن يه معامله‌‌اي توپ(!)، احساس «اعتماد به نفس» و خودباوري مي‌كنيد و باقي اوقات اين احساس خوب را نخواهيد داشت.

همون‌طور كه مي‌بينيد استمرار و تداوم اين احساس دروني نياز به اين داره كه تمام طول شبانه‌روز رو بپردازيد به انجام دادن كاري كه در آن احساس «اعتماد به نفس» داريد و همه‌ي كارها را نيز به‌شيوه‌اي مطلوب انجام بديد. به‌همين دليله كه بسياري از مردم به كارشان «اعتياد» پيدا مي‌كنند يا «اشتغال ذهني» بيمارگونه‌اي نسبت به كار يا فعاليت خاصي پيدا و بيش‌تر وقت خود را با انجام دادن اون فعاليت، سپري مي‌كنند. در نتيجه‌ي اين امر، تعادل زندگي اون‌ها بر هم خواهد خورد.

از طرف ديگه احساس خوب اون‌ها فقط محدود به زمان‌هايي خواهد شد كه مشغول انجام دادن كار مورد علاقه‌ي خود هستند يا از توانايي ويژه‌ي خود استفاده مي‌كنند.




«اعتماد به نفس» واقعي آن است كه روي آگاهي‌ها و توانايي‌هاي ما نيز اثر بگذارد.

تعداد توانايي‌ها و مهارت‌هايي كه مي‌تونيم در زندگي به‌دست بياريم هر چقدر هم كه زياد باشند، باز معدودند. اگه خودباوري خود را بر روي اون‌ها بنا كنيم، هرگز نمي‌تونيم به‌معناي واقعي كلمه، «اعتماد به نفس» داشته باشيم و فقط در اون زمينه‌ها و استعدادهاي به‌خصوص احساس «اعتماد به نفس» خواهيم كرد.

چنان چه «اعتماد به نفس»، قابليت و توانايي كسب مقام يا شغل يا پول درآوردن و ... بود رسيدن به آن شغل، جايگاه يا درامد، بايد براي هميشه در ما احساس اطمينان و «اعتماد به نفس» ايجاد مي‌كرد، اما ... چرا بسياري از ما سرانجام شغل، درامد، ازدواج، يا خانه‌اي را كه هميشه مي‌خواستيم به‌دست مي‌آوريم يا حتي مي‌خريم اما باز هم احساس «اعتماد به نفس» و خودباوري نداريم؟!




آيا احساس مي‌كنيد يك «شياد» هستيد؟!
گاهي اوقات در زندگي به موفقيت‌هايي دست مي‌يابيم كه از درون خود را مستحق اون نمي‌دونيم. اين پديده‌ي را «پديده‌ي شيادي» مي‌نامند!

پديده‌ي «شيادي» چنين بيان مي‌كند: در هر كاري كه انجام مي‌ديم، ناخودآگاه احساس مي‌كنيم كه مرتكب حقه‌بازي، كلاه‌برداري و فريبكاري شده‌ايم. براي مثال: پيش خودمان فكر مي‌كنيم «خودم هم نمي‌دونم چطور شد كه اين شغل را به من دادند، شايد خوش‌شانس بوده‌ام. خودمونيم! الان اين شغل مال منه؛ اما اگه قرار بود دوباره درخواست بنويسم، هرگز اين شغل رو به من يكي نمي‌دادن!؟

گاهي اوقات فكر مي‌كنيم رسيدن به برخي موفقيت‌ها در زندگي بايد احساس «اعتماد به نفس» زيادي در ما توليد كنند. حتي وقتي كه با تلاش فراوان به آن موفقيت‌ها دست پيدا مي‌كنيم از «اعتماد به نفسي» كه به خود وعده داده‌ بوديم خبري نيست، گاهي احساس مي‌كنيم شياداني بيش نيستيم.

چنان‌چه موفقيت‌هايي كه در بيرون به آن‌ها دست مي‌يابيد، در درون شما احساس «اعتماد به نفس» واقعي ايجاد نكنند، ارزشي نخواهند داشت.



ماهيت اصلي «اعتماد به نفس» واقعي
«اعتماد به نفس» واقعي هيچ‌گونه ارتباطي با آن‌چه در زندگي بيرون شما اتفاق مي‌افتد، ندارد. «اعتماد به نفس» واقعي زاييده‌ي شغل شما نيست. «اعتماد به نفس» راستين، نتيجه‌ي باور قلبي و دروني شما به توانايي‌ها و قابليت‌هاي‌تان است. اين باور كه هر كاري را بخواهيد، مي‌تونيد انجام بديد.

اعتماد به نفس» واقعي، همواره از درون خود شما منشا مي‌گيره. «اعتماد به نفس» واقعي، زاييده‌ي تعهديه كه به خودمون داريم مبني بر اين‌كه هرچي رو كه لازم باشه انجام مي‌ديم تا به خواسته‌ها و نيازهامون برسيم. اين‌گونه از «اعتماد به نفس»، به اعتماد ما نسبت به خودمون برمي گرده و ( مهم اينه كه) بستگي به نتايجي كه ممكنه بگيريم يا نگيريم نداره.

«اعتماد به نفس» باور شخصي ما نسبت به روح خودمون به عنوان يك انسانه. اين اعتماد كه هر اتفاقي در زندگي‌مون بيفته و با هر مشكلي روبه‌رو شيم، هر چي رو كه لازمه انجام بديم، انجام خواهيم داد و مهم نيست كه اون كارها را بالاخره انجام خواهيم داد يا نه؛ موضوع مهم اين است كه با ميل و رغبت كامل آن را انجام مي‌دهيد.

كاملا واضحه كه هرگز نمي‌تونيم واكنش اطرافيان رو به خواسته‌ها و آرزوهاي خود كنترل كنيم. از نظر تئوري و منطقي نيز نمي‌تونيم توقع داشته باشيم كه هميشه به هر چي مي‌خواهيم، برسيم. اما يك چيز وجود داره كه مي‌توانيم روي اون حساب كنيم و اون چيزي نيست جز «تعهد» و «پاي‌بندي» نسبت به خودمون. شما مي‌توانيد درباره‌ي خواسته‌ها و اهداف‌تان با خود صادق باشيد و اقدام لازم براي تحقق آن‌ها را همين‌الان صورت دهيد. شما مي‌توانيد روي عزم و اراده‌ي خود براي عمل كردن و انجام دادن آن چه بايد انجام دهيد حساب كنيد؛ اين تنها چيزي است كه مي‌توانيد به آن مطمئن باشيد. شما مي‌توانيد به تمايل، قابليت و توانايي انجام دادن هر آن چه لازم است انجام شود، اعتماد و ايمان داشته باشيد.

آيا هميشه نتيجه‌ي مطلوب و پيش‌بيني شده رو مي‌گيريم؟ البته كه نه. آيا به هر آ‌ن‌چه دوست داريم خواهيم رسيد؟ پاسخ منفي است. اما اشكالي نداره. چرا كه من ملاك و معيار «اعتماد به نفس» خود رو بر پايه‌ي نتايج مطلوب استوار نساخته‌ام. من «اعتماد به نفس» خود را براساس اين حقيقت بنا كرده‌ام كه هر چه در توان دارم و مي‌دانم كه درسته رو انجام بدم و كوتاه هم نيام.

هنگامي كه «اعتماد به نفس» و خودباوري خود را براساس آن‌كه و آن‌چه به‌راستي هستيد بنا مي‌كنيد، نه براساس موفقيت‌ها يا شكست‌ها، چيزي را به‌دست مي‌آوريد كه هيچ‌كس و هيچ‌چيز توان خراب كردنش رو نخواهد داشت.

دليل ديگر اين كه چرا «اعتماد به نفس» واقعي ربطي به «موفقيت‌ها» يا «شكست‌هاي» شما نداره نيز همين است. شما هر چه‌قدر هم در انجام دادن كاري خاص مهارت به‌دست آوريد و موفق باشيد، فقط مي‌تونيد در مورد همان كار خاص در خود احساس «اعتماد به نفس» كنيد و هنگامي كه مي‌خواهيد دست به كار جديدي بزنيد، كاري كه در آن مهارت چنداني نداريد «اعتماد به نفس» گذشته‌ي شما هيچ‌گونه فايده‌اي براي‌تان نخواهد داشت.

- «اعتماد به نفس» ما برخاسته از اين حقيقت است كه مي‌دانيم چنان‌چه تصميم بگيريم كاري را انجام دهيم، حتماً آن را انجام خواهيم داد.

- «اعتماد به نفس» ما براي اين است كه مي‌دانيم اگر لازم باشد براي انجام دادن كاري دانش يا مهارت‌هاي جديدي كسب كنيم، حتماً مطالعه خواهيم كرد، درس خواهيم خواند و هر آن‌چه لازم باشد خواهيم آموخت.

- «اعتماد به نفس» و خودباوري واقعي ما زاييده‌ي «تمايل»، «عزم» و «اراده‌ي» ما است نه «نتايج كار».

- «اعتماد به نفس» ما برخاسته از اين حقيقت است كه عزم و اراده‌ي انجام دادن هر آن چه را لازم باشد داريم تا در نهايت به چيزي كه مي‌خواهيم برسيم.



چگونه از تخريب خويشتن دست برداريم و به روياهاي خود اعتماد كنيم؟
نقطه‌اي كه در آن از تعقيب روياهايتان چشم‌پوشي مي‌كنيد همان نقطه‌اي است كه «اعتماد به نفس» شما در آن آسيب‌ ديده است، در اين نقطه شما به خودتان اعتماد كافي نداريد.

هنگامي كه ذهن‌تان به شما مي‌گويد: «فكر نكنم بتونم موفق بشم» در واقع داريد به خودتان مي‌گوييد: «به خودم اعتماد كافي ندارم كه بتونم مطالعه كنم ياد بگيريم، بياموزم و هر آن چه براي تحقق روياهايم لازم دارم رو انجام بدم». هر چه به خواست و اراده‌ي خودتان اعتماد بيش‌تري داشته باشيد «اعتماد به نفس» زيادتري در خود احساس خواهيد كرد. داشتن «اعتماد به نفس» و خودباوري نيز اساساً به اين معناست: اعتماد داشته باشيد كه مي‌تونيد ترس‌هاي خود را كنار بگذاريد و تسليم نشويد.



بايد بهاي موفقيت را بپردازيد.
اگر شما نمي‌خواهيد شخصي بد و شكست خورده جلوه كنيد، بايد دوره‌ي سختي را پشت سر بگذاريد تا «اعتماد به نفس» واقعي را در خود ايجاد كنيد. زيرا «اعتماد به نفس» واقعي زماني به‌دست نمي‌ياد كه يقين بدونيم موفق خواهيم شد. شخصي كه «اعتماد به نفس» دارد هرگز مطمئن نيست كه اشتباه نخواهد كرد. او از اين‌كه شكست بخورد و تحقير شود يا بد جلوه كند ترسي ندارد. او فقط به جلو نگاه مي‌كند.

چنان‌چه احساس مي‌كنيد، تمام مدت منتظر اين بوده‌ايد كه در زمينه‌اي خاص، تخصص كافي به‌دست آوريد تا سپس احساس «اعتماد به نفس» بكنيد و در نهايت دست به‌عمل بزنيد، بيش از اين وقت خود را تلف نكنيد! تنها راه «موفقيت» در هر چيز اين است كه نخست به‌قدر كافي احمق، شكست‌خورده، ناموفق و ... باشيم. بدون شك هميشه در ابتدا، اشتباه‌هاي احمقانه‌ي زيادي مرتكب خواهيم شد. اما چنان‌چه جا نزنيم، بي‌گمان جلو خواهيم رفت، باور كنيد! برخي از ما منتظريم كه خيلي راحت و بي‌هيچ زحمتي از راه برسيم و همون ابتدا پيروزمندانه صحنه رو ترك كنيم و هم‌چنين تا مطمئن نباشيم اين همان پيروزي است كه انتظارمان رو مي‌كشه، دست به هيچ كاري نمي‌زنيم. اما اين همان «غرور» است؛ «غرور» و «منيت». اين باعث مي‌شود به كارهايي كه در آن‌ها مهارت نداريم دست نزنيم و هيچ‌وقت چيز جديدي نيز ياد نگيريم. در عوض همان كارهاي قبلي را به‌رغم خسته‌كننده‌ بودن‌شان مدام تكرار مي‌كنيم. سپس در كمال تعجب از خودمان مي‌پرسيم: چرا به جايي نمي‌رسيم؟!

چنان‌چه مي‌خواهيد موفق باشيد بايد كاري صورت دهيد و اشتباه‌هاي زيادي مرتكب شويد، هركس موفق شده و به جايي رسيده كه از آن خوشحال است بايد روزي جايي را كه بوده نيز تحمل مي‌كرده!




آيا با منتظر باقي ماندن، فرصت‌هاي خود را از دست نمي‌دهيد؟
همگي ما روياهايي در زندگي خود داريم. شايد مي‌خواهيم شغل مستقلي راه‌اندازي كنيم يا به دانشگاه برويم و ... با تمام وجود اين اميال و آرزوها را در خود احساس مي‌كنيد و در شوق رسيدن به آن‌ها مي‌سوزيد. آيا كاري براي رسيدن به آن انجام داده‌ايد؟ نه! چرا؟ آيا پاسخ‌هاي شما غرور و بهانه‌هايي نظير موارد ذيل نيست؟

- «خب راستش خودم هم نمي‌دونم چطور بايد شروع كنم»؟
- «حالا زمان مناسبي نيست»

- «منتظرم زمان مناسب‌تري هستم»

و البته اين پاسخ هميشگي كه:

- «هنوز احساس اعتماد به نفس كافي نمي‌كنم!»

اغلب افراد «صبر» مي‌كنند و «صبر» مي‌كنند تا «اعتماد به نفس» كافي در خود احساس نمايند. سپس پروژه‌اي را شروع كنند يا به‌دنبال يكي از روياهايشان بروند و بدين‌ترتيب مرتكب اشتباه بزرگي مي‌شوند.

منتظر نظرهاي سبز شما هستيم.


ادامه‌ دارد ...

دوست شما آرام

1386/11/26 لينک مستقيم

فرستنده :
خسته از تلاش HyperLink HyperLink 1389/8/12
مـتـن : مطالبتان خوب بود ولی به من بگید اگه کسانی که از تلاش ما خسته شدن و جلوی کار ما را از روی محبت میگیرند پدر و مادرمان باشند و حرفهای مارا هم نفهمند و باید احترامشان هم حفظ شود و از طرفی می دانی اشتباه میگن ولی تو کتشون نمی ره چه خاکی به سرمون بریزیم؟
پاسـخ : سوال خیلی پیچیده ای پرسیدی...
از کجا می دانی آنها اشتباه می کنند؟ اگر اشتباه کنند باید برایشان توضیح دهی. اگر هیچ کدام قانع نشدند بد نیست که به مشاور مدرسه مراجعه فرمایید.

فرستنده :
سایه HyperLink HyperLink 1389/8/12
مـتـن : سلام شما به چند تا از مخاطبا قول داده بودید که مقاله ی تفکر انتقادی رو در وب قرار بدید البته از چند سال پیش
گفتم شاید یادتون رفته ,یادتون بندازم
خداوند به ما وهمه ی مومنین صبر عطا بفرماید
الهی امین
پاسـخ : سایه جان پیشنهاد می کنم به مطلب "چه باید کرد" مراجعه فرمایید. کمی در این خصوص در آنجا صحبت شده است. ان شا الله به زودی مطالب بیشتری نیز در این خصوص قرار داده خواهد شد.

فرستنده :
سایه HyperLink HyperLink 1389/8/12
مـتـن : درود برشما...
اگه هر کدوم از بچه ها دنبال راه های متفاوتی و خارق العادهای برا افزایش انگیز ,متحول شدن,یک دانش اموز خارق العاده شدن بودن به وب من راهنمایشون کن
aftabir.mihanblog.com
خودت هم به بخش مقالات اموزشی وب من یه سر بزن ببین چه جوریه
پاسـخ : وبلاگ شما را دیدم. خسته نباشید. خیلی جالب بود. امیدوارم شاد و پیروز باشید.

فرستنده :
ناشناس شراره HyperLink HyperLink 1389/8/12
مـتـن : بسیار از مطلب زیبایتان ممنون. من با خواندن این مطالب زندگی تازه ای را کشف کردم.

فرستنده :
ناشناس HyperLink HyperLink 1389/8/12
مـتـن : من نمی دانم چرا نمی توانم مسایل سخت ریاضی را حل کنم؟

فرستنده :
ناشناس HyperLink HyperLink 1389/8/12
مـتـن : مطالب جالبی را نوشتید. اما می خواستم به بچه هایی که عتاقمند در شرکت در این مدارس هستند، به عنوان فارغ التحصیلی از یکی از مراکز استعداد درخشان بگم که به خودتون متکی باشید ووقتی که وارد دانشگاه شدید بدونید که خیلی مهم نیست که مطلب را درک کنیدو تحقیق کنید فقط مهمه که پارتی داشته باشید تا سر تمام تیز هوشانا روکلاه به اندازه فکرشون بزارید.

فرستنده :
ناشناس HyperLink HyperLink 1387/7/21
مـتـن : مطالب جالبی را نوشتید. اما می خواستم به بچه هایی که عتاقمند در شرکت در این مدارس هستند، به عنوان فارغ التحصیلی از یکی از مراکز استعداد درخشان بگم که به خودتون متکی باشید ...
پاسـخ : ممنون دوست عزیز

فرستنده :
اعتماد به نفس HyperLink HyperLink 1387/5/25
مـتـن : یادم رفت بگم اون طور که می گن این دومین بار بود که من آبله مرغان گرفتم . این هم شانس من!!!!!!!!!!!!!

فرستنده :
اعتماد به نفس HyperLink HyperLink 1387/5/25
مـتـن : گفتید همه موفق ها روزی شکست خوردند ولی من یکی رو می شناسم که شکست نخورده موفق شده و هی داره می شه ماشا ا....! لابد شانسش زیاده. توهمین مسِله کنکور: اون هم تلاش کرد ومن هم ولی دو هفته مونده به کنکور من آبله مرغان گرفتم ولی اون ....... باور کنید چند روز بعد جزء 10 نفر اول می شه
پاسـخ : والا چي بگم اين‌ها استثنا هستند و خوب ميشه هميشه نيمه خالي رو ديد

فرستنده :
پسر نامریی HyperLink HyperLink 1387/5/25
مـتـن : سلام مطالب عالی بود اگه مطالبی هم در مورد پشتکاروتلاش رو سایت بزاری یه دنیا ممنون می شم درضمن میشه یادگیری درس به روش حل مسئله رو برام توضیح بدی(یه کم مفصل)
پاسـخ : سلام باشه چشم مطلب بعدي ما راجع به Critical thinking خواهدبود انشاله

فرستنده :
پسر نامرئی HyperLink HyperLink 1387/5/25
مـتـن : سلام عمو یادگار خوابی یا بیدار؟چندوقت به چند وقت به سوال ها جواب میدی/ده همین کارهارو میکنید که ایران تو جام جهانی اول نمیشه
پاسـخ : سلام دوست عزيز ببخشيد دير شد ممنون از توجهي كه به بخش ما داري

فرستنده :
ناشناس HyperLink HyperLink 1387/4/7
مـتـن : سلام اين همه راجع به تيز هوشان و اعتماد به نفس حرف ميزنيدخوب لطف كنين جواب امتحانات تيز هوشانم بيارين توي سايت از ديروز تا حالا علاف شدم هر جا ميگردم نيست ديگه اعتماد به نفسي نموند.
پاسـخ : سلام دوست عزيز ببخشيد ما فعاليت‌هامون مربوط به المپياده. نتايج امتحانات تيزهوشان را مي‌توني تو سايت سازمان Nodet.net پيدا كني. موفق باشي.
! من سايتش رو ديدم
برو به اينجا
http://nodet.net/news/newsview.asp?id=152

فرستنده :
علي HyperLink HyperLink 1387/2/10
مـتـن : خيلي عالي بود اي ولا
پاسـخ :

فرستنده :
علي HyperLink HyperLink 1387/1/30
مـتـن : سلام عالي بود دست شما درد نكند.
پاسـخ : ممنون علي جان

فرستنده :
ناشناس HyperLink HyperLink 1387/1/30
مـتـن : عالي بود ولي من يه مشكل دارم من از اين كه برم تيزهوشان مي ترسم البته من ثبت نام كردم ولي باورم نمي شه كه قبول بشم لطفا راهنماييم كنيد www.arez0o14.blogfa.com
پاسـخ : آرزو جان ممنون. ترس چرا فوقش اينه كه قبول نمي‌شي مگه چه چيز مهميه كه بخواهي بترسي. تو فقط الن بايد به فكر قبول شدن باشي و ترس و اينا رو بايد كنار بذاري اگه استرس داري مطلب استرس ما رو تو همين وبلاگ مي‌توني بخوني در مورد نحوه‌ي يادگيري بهتر و .. هم مطالب زيادي هست كه اميدوارم مورد استفادت قرار بگيره اگه سوالي داشتي =باز يا نگراني حتما مطرح كن. موفق باشي.

فرستنده :
سيمين HyperLink HyperLink 1387/1/29
مـتـن : سلام. واقعا مطلب موثري بود. تشكر ميكنم
پاسـخ :

فرستنده :
آتوسا HyperLink HyperLink 1387/1/14
مـتـن : سلام
مطلبتون واقعا خوب بود
ولی تو رو خدا نگاه کنین
الان حدود یک ماه است که من این وبلاگ رو نوشتم ولی تا حالا فقط 2 بازدید کننده داشته!!من چه جوری اعتماد به نفس داشته باشم و یک پست دیگه بذارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
atoubahal.blogfa.com
پاسـخ : سلام. شد سه تا من هم ديدم. آتوسا جان ولي تعداد بازديدكننده‌ها به ربطي نداره ها.

فرستنده :
حسام HyperLink HyperLink 1387/1/6
مـتـن : از تایپ این مقاله در سایت نهایت تشکر را دارم ولی می خواستم بدونم چرا پس سخنرانی های دکتر ازمندیان موسس پدیده فکر از رسانه عمومی پخش نمی شه
پاسـخ : حسام جان راستش نمي‌دونم. ولي خوب خيلي‌ها به‌طور خصوصي فعاليت مي‌كنند كه مطالبشون لزومي نداره از رسانه‌ي عمومي پخش بشه.

فرستنده :
دوست قديمي HyperLink HyperLink 1387/1/3
مـتـن : سلام
خسته نباشيد
ميخواستم بدونم خانم شيرازي چرا مطالب سايت رو نمي نويسند و به نظر ها جواب نميدن؟
راهنمايي ها و نظرات ايشون واقعاً مفيد بود و كارساز
آخه ادامه تحصيل در خارج از كشور مانع اين نمي شه؟
ممنون
پاسـخ : سلام. دوست قديمي. چي بگم

فرستنده :
نگار HyperLink HyperLink 1386/12/27
مـتـن : salam ! khaste nabashid...man sevome rahnamaee hastam ! yani emsal tizhooshan daram! khodam ham to0 madrese tizhooshan hastam vali ba in hal baraye azmo0ne tizhooshane dabirestan esteres daram. akhe zemne sal ziad dars nakhoondam va kam kari dashtam.intor ke shenidam soalaye emsal taghirate ziadi karde !daghighan nemido0nam ya mafho0mi tare ya sakht tar.mhkhastam bebinam shoma dar in zamine etelaati darin???????????mer30
پاسـخ : سلام. نگار جان هيچ فرقي نبايد برات داشته باشه تو سعي خودت رو بكن، حالا كه شنيدي سخت‌تره بايد خوب سخت‌تر تلاش كني. لذا چه اين حرف درست باشه چه غلط تو بايد حداكثر تلاش خودت رو بكني. موفق باشي

فرستنده :
ناشناس HyperLink HyperLink 1386/12/25
مـتـن : خیلی خوب بود امیدوارم که در تیزهوشان با اعتمادبه نفس وخودباوری واقعی قبول شوم

فرستنده :
ناشناس HyperLink HyperLink 1386/12/15
مـتـن : بسیارخوب است امیدوارم درتیزهوشان با اعتماد به نفس قبول شوم
پاسـخ : ما هم اميدواريم دوست عزيز انشاله موفق باشي.

فرستنده :
zahra HyperLink HyperLink 1386/12/15
مـتـن : باحال بود
پاسـخ : قابلي نداشت زهرا جان

فرستنده :
دنیز HyperLink HyperLink 1386/12/15
مـتـن : سلام

واقعا مطلب موثری بود...دستتون درد نکنه رها جون..در ضمن
ممنون از این که جوابمو دادین...ولی من کتابهای جانبی خیلی میخونم..!الان تقریبا 2 هفته مونده...به یه مسابقه ی علمی...ولی من هرچی کتاب داشتم تموم کردم...اینجام نمییتونم به هر کتابی دسترسی داشته باشم...به نظرتون از کجا پیدا کنم؟؟؟ آدرس جایی رو تو اینترنت میدونین؟؟!
پاسـخ : دنيز جان.خواهش مي‌كنم راستش من نمي‌دونم چطوري بايد كتاب‌ها رو تهيه كني، ولي خيلي از كتاب‌ها رو بچه‌ها آنلاين رو وب مي‌ذارن اگه سرچ كني مطمئنم پيدا مي‌كني. اصلا نمي‌دونم رشتت چي بود. در هر صورت اميدوارم موفق باشي.

فرستنده :
عزيزآقا HyperLink HyperLink 1386/12/15
مـتـن : بنام او که مهر راآفريد و مهرباني را و خود مهربانترين است .
مطلب خوبي بود اما مسئله اي که در آن به چشم مي خورد و در تمامي متن هاي برگردان به فارسي در اقلب شاخه هاي علمي و علوم انساني نيز به چشم ميخورد اين است که با فرهنگ و اعتقاد ما فاصله دارد و در اين مطلب با آنکه بسيار گويا است ولي خواننده را به خطا مي اندازد و آن خطا اين است که ما هرگز به نفس خود نبايد اعتماد کنيم شايد واژه ديگري لازم بود استفاده شود که بيانگر خود شناسي باشد که اگر بتوانيم خودمان را بشناسيم خدايمان را نيز خواهيم شناخت و اگر او را بشناسيم با اعتماد و توکل بر اوست که مي توانيم به هرچه که مي خواهيم دست پيدا کنيم .
پاسـخ : سلام. عزيزآقا دقيقا همين‌طوره كه شما مي‌‌‌گين ولي خوب همونطور كه گفتي اين مطلب برگردان بود ولي خوب در اصل توي اين مطلب در كل به همون خود شناسي رسيديم اميدوارم تو مطلباي ديگه هم نظرات خودت رو بدي ممنون

فرستنده :
hashem HyperLink HyperLink 1386/12/2
مـتـن : fekr mikona ba in maghalenevisi age toshi nakhori ye chi mishi
پاسـخ : هاشم جان اين مقاله از من نيست اگه مقاله رو كامل مي‌خوندي (حداقل مقدمه‌ي مقاله) عنوان كرديم كه اين متن از كتاب اعتماد به نفس دكتر آنجليس برداشت شده و ... ولي در كل چشم من به حرف شما گوش ميدم ترشي نمي‌خورم

نظر شما پس از تاييد در سايت قرار داده خواهد شد
نام :
پست الکترونيکي :
صفحه شخصي :
نظر:
تایید انصراف
 New Blog
شما بايد وارد شده واجازه ساخت و يا ويرايش وبلاگ را داشته باشيد.
 Blog Archive
 Blog List
 test
Use module action menu to edit content
 1











 صفحه‌ي اول

تنظیمات میزبان
مديريت پورتال‌ها
تعاریف ماژول‌ها
مدیریت فایل
مشتريان تبليغات
SQL
زمانبندي برنامه‌ها
مديريت زبان‌ها
مديريت جستجو
مديريت لیست‌ها
مديريت کاربران ارشد
Open-SearchEngine Admin
رویه ها
تنظیمات سایت
مديريت صفحات
نقش های امنیتی
مديريت كاربران
مشتريان تبليغات
گزارشات سایت
گروه های خبری
مدیریت فایل
سطل بازيافت
نمایشگر رخدادها
رویه ها
مديريت زبان‌ها
تنظیمات سایت
احراز هویت
مرورگر راهكارها
PageBlaster
What's New
صفحات شركت صفر و يك
نظرسنجي انجمن كامپيوتر
تست براي خانم معزي
صفحه خالي
ورود
جواد
مخفي3
مخفي 4
صفحه چت و گفتگو
تست - اميرغياثوند
تست انجمن
مسابقات المپيادها
المپيادهاي علمي رشد
تالار گفتگو
زنگ تفريح المپيادها
تست معرفي سايت
عليمرداني
صدري
خانه كامپيوتر
تست نظرسنجي
عليمرداني 2
پيمان داودي
عليمرداني 4
المپياد رياضي
المپياد كامپيوتر
المپياد فيزيك
المپياد زيست شناسي
عليمرداني 5
وب 2
وب 2 (صفحه اول)
قريبي فر
زنگ‌تفريح‌ها
فلش‌هاي بزرگ شيمي
عليمرداني 6
عليمرداني 10
عليمرداني 12
تست آلبوم
فراز اميرغياثوند
پرسش و پاسخ زيست شناسي
پرسش و پاسخ علمي
پرسش و پاسخ كامپيوتر
پرسش و پاسخ علمي
فعاليت‌هاي علمي
صدري تست
تست
فلش‌هاي رياضي
برندگان شيمي واقعي2
درباره رشد
نقشه سايت
ارتباط با رشد
صفحه اصلي انجمنها
راهنماي استفاده از انجمن
پایگاههای مدارس و استانها
پایگاههای رشد
پایگاههای مفید
وزارت آموزش و پرورش
معرفي چرخه‌ي سوخت هسته‌اي ايران
شهيد بهشتي و آموزش و پرورش
پایگاه مدارس جمهوری اسلامی ایران
فراخوان مقاله‌ی پدافند غيرعامل
ويژه‌نامه‌ی ماه مبارك رمضان
فراخوان مقاله‌ی اقتصاد سالم
ويژه‌نامه‌ی نوروز 1388 هجری شمسی
مسابقه‌ی عكاسی - مكان‌های ديدنی ايران - 1388
جشنواره‌ی فرهنگی و هنری پايداری ملی
پدافند غيرعامل - شبكه‌ی رشد
گالري عكس پدافند غيرعامل رشد
اخبار پدافند غيرعامل
پيوندهای مفيد پدافند غيرعامل
آموزش پدافند غيرعامل
دفاع غيرعامل در دفاع مقدس
بانك فايل پدافند غيرعامل
مقالات منتخب فرهنگيان - پدافند غيرعامل
آموزش دفاع غيرعامل - نظامی
اخبار جشنواره پايداری
بيانيه‌ی هيئت داوران جشنواره‌ی پايداری ملی
مصاحبه با دكتر جلالی - رييس سازمان پدافند غيرعامل
معرفي اعضای شورای سياستگذاری و مسئولين كميته‌ها
جشنواره از منظر دبير جشنواره - سيد محمدرضا مصطفوی
آثار برتر جشنواره پايداری ملی - شعر و داستان
آثار برتر جشنواره پايداری ملی - هنرهای تجسمی
آثار برتر جشنواره پايداری ملی -سايت و پايگاه مجازی
آثار برتر جشنواره پايداری ملی - مقالات علمی عمومی
آثار برتر جشنواره پايداری ملی - مقالات فرهنگيان
آثار برتر جشنواره پايداری ملی - مقالات علمی ترجمه‌
آثار برتر جشنواره پايداری ملی - پژوهش‌های علمی
آثار برتر جشنواره پايداری ملی - كتاب‌ها
آثار برتر جشنواره پايداری -پايان‌نامه‌های دانشجویی
آثار برتر جشنواره پايداری - مجلات و نشريات
آثار برتر جشنواره پايداری ملی - گزارش مستند
آثار برتر جشنواره پايداری ملی - فيلم
آثار برتر جشنواره پايداری ملی - لوح فشرده
هفت‌سين چيست؟
آيين‌های نوروزی ايرانيان
پيامك‌های نوروزي
صوت و اسكرين‌سيور نوروزی
عيد در فرهنگ اسلامی
نوروز از ديدگاه دكتر شريعتی
گالری تصاوير نوروز 1388 رشد
مسابقه‌ی عكاسی مكان‌های ديدنی ايران - نوروز 1388
دعاهای روزهاي ماه رمضان
ربناهای قرآن
پایگاه مدارس استان آذربایجان شرقی
پایگاه مدارس استان آذربایجان غربی
پایگاه مدارس استان اردبیل
پایگاه مدارس استان اصفهان
پایگاه مدارس استان ایلام
پایگاه مدارس استان بوشهر
پایگاه مدارس استان تهران
پایگاه مدارس استان چهارمحال و بختیاری
پایگاه مدارس استان خراسان شمالی
پایگاه مدارس استان خراسان رضوی
پایگاه مدارس استان خراسان جنوبی
پایگاه مدارس استان خوزستان
پایگاه مدارس استان زنجان
پایگاه مدارس استان سمنان
پایگاه مدارس استان سیستان و بلوچستان
پایگاه مدارس استان فارس
پایگاه مدارس استان قزوین
پایگاه مدارس استان قم
پایگاه مدارس استان کردستان
پایگاه مدارس استان کرمان
پایگاه مدارس استان کرمانشاه
پایگاه مدارس استان کهکیلویه و بویراحمد
پایگاه مدارس استان گلستان
پایگاه مدارس استان گیلان
پایگاه مدارس استان لرستان
پایگاه مدارس استان مازندران
پایگاه مدارس استان مرکزی
پایگاه مدارس استان هرمزگان
پایگاه مدارس استان همدان
پایگاه مدارس استان یزد
پایگاه های علمی، آموزشی، فرهنگی
سازمان های دولتی
رسانه ها
معرفی پایگاههای دانشگاهی و موسسات آموزش عالی
معرفی مدارس
بانك نرم‌افزار رشد
آلبوم عكس
دانشنامه
آزمون الكترونيكي و بانك سؤال
فعاليت‌هاي علمي رشد
هدايت تحصيلی
آموزش الكترونيكي
امتحانات نهایی پايه‌ی سوم متوسطه
سؤالات نهایی رشته‌های حرفه‌ای سال 86
سؤالات نهايي رشته‌هاي نظري سال 85
سؤالات نهايي رشته‌هاي فني سال 85
سؤالات نهايي رشته‌هاي حرفه‌اي سال 85
سؤالات نهایی رشته‌های نظری سال 86
سؤالات نهایی رشته‌های فنی سال 86
برنامه و سؤالات نهایی رشته‌های نظری خرداد 87
برنامه و سؤالات نهایی رشته‌های فنی خرداد 87
برنامه و سؤالات نهایی رشته‌های حرفه‌ای خرداد 87
برنامه و سؤالات نهایی رشته‌های حرفه‌ای خرداد 88
برنامه و سؤالات نهایی رشته‌های نظری خرداد 88
برنامه و سؤالات نهایی رشته‌های فنی خرداد 88
آموزش ويندوز و نرم‌افزارهاي كاربردي
آموزش تایپ فارسی
آموزش الکترونیکی كتاب‌های درسی
متن کتاب های درسی
انتخاب من
مشاغل من
مجموعه سوالات
مشاوره‌ي تيزهوشان و اولیاي آن‌ها
مصاحبه المپيادها
پيوندها
المپياد رياضي
نتايج نظرسنجي
علوم و فنون جديد
رباتيك
مشاهده‌ي علمي
مناسبت‌ها
لينك‌هاي مسابقه‌ها و زنگ‌تفريح‌هاي المپيادها
كارآفريني
المپياد كامپيوتر
المپياد فيزيك
المپياد شيمي
المپياد زيست‌شناسي
زنگ تفريح زيست
مسابقه‌ي زيست‌
سرفصل‌ها
آموزش زيست‌شناسي
مصاحبه و گزارش زيست‌شناسي
انيميشن‌هاي زنگ‌تفريح‌هاي زيست‌شناسي
تاريخچه‌ي المپياد جهاني زيست‌شناسي
راهنماي سايت المپياد زيست‌شناسي
برندگان مسابقه‌ي المپياد زيست‌شناسي
پرسش و پاسخ شيمي
مسابقه‌ي المپياد شيمي
راهنماي سايت المپياد شيمي
زنگ تفريح شيمي
تاريخچه‌ي المپياد جهاني شيمي
آموزش شيمي
مصاحبه و گزارش شيمي
تاريخچه‌ي المپياد جهاني شيمي
تاريخچه‌ي المپياد جهاني شيمي - 3
مسابقه‌ي شيمي > برندگان مسابقه‌ي شيمي
برندگان شيمي واقعي(مخفي)
مسابقه‌ي فيزيك
زنگ تفريح فيزيك
تاريخچه‌ي ني فيزيك
برندگان مسابقه‌ي المپياد فيزيك
راهنماي سايت المپياد فيزيك
گزارشي از المپياد جهاني فيزيك - قسمت پانزدهم
بزرگان فيزيك
آموزش فيزيك
مصاحبه و گزارش فيزيك
عكس روز فيزيك
عكس المپياد فيزيك
مسابقه كامپيوتر
زنگ تفريح كامپيوتر
تاريخچه‌ي المپياد جهاني كامپيوتر
مصاحبه و گزارش كامپيوتر
راهنماي سايت المپياد كامپيوتر
انيميشمن‌هاي كامپيوتر
برندگان مسابقه‌ي المپياد كامپيوتر
مسابقه‌ي رياضي
زنگ تفريح رياضي
تاريخچه‌ي رياضي
راهنماي سايت المپياد رياضي
برندگان مسابقه‌ي رياضي
آموزش رياضي
مصاحبه و گزارش المپياد رياضي
گزارش‌هاي تصويري المپياد رياضي
زنگ تفريج رياضي
گزارش المپياد جهاني فيزيك - قسمت پنجم
گزارشي از المپياد جهاني فيزيك - قسمت سيزدهم
گزارشی از المپیاد جهانی فیزیک - قسمت هفتم
گزارش از المپياد جهاني فيزيك - قسمت يازدهم
گزارشي از المپياد جهاني فيزيك - قسمت هشتم
گزارشي از المپياد جهاني فيزيك - قسمت دهم
گزارشي از المپياد جهاني فيزيك - قسمت شانزدهم
گزارشي از المپياد جهاني فيزيك - قسمت هفدهم
گزارشي از المپياد جهاني فيزيك - قسمت نهم
گزارشي از المپياد جهاني فيزيك - قسمت دوازدهم
گزارشي از المپياد جهاني فيزيک- قسمت اول
گزارشي از المپياد جهاني فيزيك - قسمت سوم
گزارشي از المپياد جهاني فيزيك - قسمت دوم
پشت صحنه‌ي المپياد جهاني فيزيك - قسمت اول
گزارشي از المپياد جهاني فيزيك - قسمت چهارم
المپياد جهاني رياضي در سال 1387
المپياد جهاني فيزيك در سال 1387
المپياد جهاني كامپيوتر در سال 1387
المپياد جهاني شيمي در سال 1387
المپياد جهاني زيست‌شناسي در سال 1387
گزارشي از المپياد جهاني فيزيك - قسمت بيستم
گزارشي از المپياد جهاني فيزيك - قسمت نوزدهم
راهنما
وضعيت:نمايشويرايشDesign پنل كنترل نمايش داده شود؟
عملكردهاي صفحه
اضافه كردن تنظيمات حذف

كپي Export Import
اضافه كردن ماژول جديداضافه كردن ماژول موجودماژول: <يك ماژول انتخاب كنيد>LinksRotatorSimple GallerySimple Gallery Tag CloudSnapsis PageBlasterText/HTMLXML/XSLXMod FormViewZeroAndOne_Menuآكاردئونآناليزگر گوگلاخباراطلاعیه هاانجمناوقات شرعیبازخوردپرسش و پاسختب استريپتب استريپ پيشرفتهچت و گفتگوحساب کاربرفرم سازقاب تبلیغاتیقاب محتواگالري تصاويرگرداننده محتوالینک درختیلینک عکس دارمحتواي زندهمستنداتمعرفی سایتمنومنوي کنارينتایج جستجونظرسنجینقشه سايتنمايش اسلايدي محتواي زندهنمايشگر عكس تصادفيوبلاگورودورودی جستجوکاربران آنلاین SSOکتابهاکتابها-منتخبکتابها-مولفان قاب: ContentPane
عنوان: الحاق: بالاانتها اضافه كردن
قابليت مشاهده: شبيه صفحهفقط ويرايشگران صفحه رديف كردن: چپمركزراستنا مشخص

نصب ماژولهاي اضافي امور معمول
سايت كاربران نقش‌ها

فايل ها راهنما Solutions



شبكه‌ی رشد
سرویسهای آموزشی
گالري‌ها
پيوندها
انجمن‌ها
پست الکترونیکی
شما و رشد
مخفی
اخبار و اطلاعيه‌ها
menuu
مدیریت
میزبان


چهار‌شنيه ۱۵ مهر ۱۳۸۸ خروج ProfileAdmin



صفحه اولدانشنامهفعالیتهای علمیآموزش الکترونیکیهدایت تحصیلیسوال و آزموناخبار و اطلاعیه هاگالری عکسپیوند هابانک نرم افزارانجمنهاپست الکترونیکی

Edit TabStrip



عنوان

عنوان را در اين قسمت وارد نمائيد
متن

متن را در اين قسمت وارد نمائيد جعبه متن اصلی ویرایشگر متن قوی

  صفحه‌ي اصلي
تيزهوشان: چملات الهام بخش
مصاحبه: دكتر كاظم‌پور - 1
مصاحبه: دكتر كاظم‌پور - 2
مشاوره تيزهوشان | مصاحبه | خبر
    فعاليت‌هاي علمي
تيزهوشان: چملات الهام بخش
مصاحبه: دكتر كاظم‌پور - 1
مصاحبه: دكتر كاظم‌پور - 2
مشاوره تيزهوشان | مصاحبه | خبر
 
  المپياد رياضي
مسابقه: عبور مكعب‌ها از هم (22 شهريور)
زنگ‌تفريح: ماشين كانوي (2 شهريور)
آموزش | مسابقه | زنگ تفريح | مشاوره
    المپياد فيزيك
مسابقه: رولر كاستر (10 شهريور)
زنگ‌تفريح: ماشين كانوي (2 شهريور)
آموزش | مسابقه | زنگ تفريح | مشاوره
 
  المپياد كامپيوتر
مسابقه: عبور مكعب‌ها از هم (22 شهريور)
زنگ‌تفريح: ماشين كانوي (2 شهريور)
آموزش | مسابقه | زنگ تفريح | مشاوره
    المپياد شيمي
مسابقه: عبور مكعب‌ها از هم (22 شهريور)
زنگ‌تفريح: ماشين كانوي (2 شهريور)
آموزش | مسابقه | زنگ تفريح | مشاوره
 
  المپياد زيست‌شناسي
مسابقه: عبور مكعب‌ها از هم (22 شهريور)
زنگ‌تفريح: ماشين كانوي (2 شهريور)
آموزش | مسابقه | زنگ تفريح | مشاوره
    خبر
» ماشين كانوي (2 شهريور)
» ماشين كانوي (2 شهريور)


متن Html خام


ترتيب نمايش

ترتيب نمايش را در اين قسمت وارد نمائيد
كليدواژه

كليد واژه ها را در اين قسمت وارد نمائيد

تاييد انصراف حذف







صفحه‌‌ی اول | درباره‌‌ی رشد | ارتباط با رشد | نقشه‌‌ی رشد
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامه‌ريزی آموزشی
معاونت فن آوری ارتباطات و اطلاعات آموزشی > دفتر توسعه فناوری اطلاعات آموزشی

مدت زمان ساخت صفحه 0.5468925 ثانيه
 11
Use module action menu to edit content