XMod
 پیشگیری از سرطان
پیشگیری از سرطانزنگ تفريح زيست
منابع طبیعی پیشگیری از سرطان

 

 همانطور که میدانیم سرطان حاصل عملکرد غیر عادی سلول های بدن است. به عبارت دیگر ازدیاد غیر قابل کنترل گروهی از سلولهای بدن را سرطان یا تومور می گویند. این اختلال به دو دسته کلی تقسیم می شود: خوش خیم که تنها یک  ناحیه و یا یک بافت را تحت تاثیر قرار می دهد و یا بد خیم که از طریق جریان خون و یا غدد لنفافی به سایر بافت های بدن حمله کرده و با عملکرد متاتزی (گسترش) به تماتمی بافتها آسیب می رسانند.

 

 

 

راهکارهای پیشگری از ابتلا به  سرطان 

نخست لازم است بدانیم بدن سالم اصطلاحا به بدنی گفته می شود که قادر است در صورت بروز هرگونه اختلال به ترمیم و مبارزه با آن اختلال بپردازد. هنگامی که بدن در معرض عوامل جهش زا (مانند دود سیگار، هوای آلوده و یا مواد مضر موجود در مواد غذایی) قرار می گیرد رفته رفته سیستم دفاعی تضعیف شده و نه تنها نمی تواند از بروز سرطان جلوگیری کند، بلکه باعث پیشرفت آن می شود. اگر نمی توانیم محیط زندگی خود را تغییر دهیم به جای تسلیم شدن در برابر عوامل اختلال زا سعی کنیم سبک زندگی و مواد غذایی صحیح تری بر گزینیم. 

 

بسیاری از مواد موجود در مواد غذایی و نوشیدنی ها در بدن آدمی چون سلاح عمل می کنند. طی آزمایش هایی که اخیرا توسط پژوهشگران صورت گرفته است استفاده بیش از اندازه لازم از گوشت قرمز خطر ابتلا به بیماری سرطان را افزایش می دهد، اما به عقیده آدریانا آلبینی، رئیس آزمایشگاه زیست شناسی عروقیِ موسسه علوم پزشکی میلان که سال ها به مطالعه  درباره خواص دارویی مواد غذایی پرداخته است، با تغذیه مناسب می توان تا بیش از یک سوم از ابتلا به بیماری سرطان پیشگیری کرد. تحقیقات تیم او متمرکز بر برخی موادی است که قادرند روند تولید عروق خونی را متوقف و با رادیکال های آزاد مبارزه کرده و مانع اکسیداسیون سلول ها شوند. 

 

 

 

 

آدریانا آلبنی

وی با مطالعات خود در صدد است راهی بیابد تا سیستم دفاعی بدن بتواند بلافاصله  در برابر اختلالات سلولی واکنش نشان داده و مانع بروز سرطان بشود. او در ادامه توضیحات خود می افزاید: « ما مادام در معرض عوامل سرطان زا هستیم، اما اگر سعی کنیم با تغذیه مناسب سلولها را سالم نگاه داریم نه تنها می توانیم مانع این واقعه تلخ شویم، بلکه می توانیم از پیشروی آن جلوگیری کنیم.» 

 

 

 

 

بر اساس پژوهشهای این محقق و همکاران او پیشگیری از ابتلا به سرطان امری کاملا امکان پذیر است. یکی از مواد موثر در پیشگیری و درمان این بیماری ویتامین D است. بالا نگاه داشتن میزان این ویتامین می تواند نقش حائز اهمیتی در سلامت بدن داشته باشد.

 

کشف جالب دیگر این محققین عملکرد داروی متفورمین (داروی مبارزه با دیابت) است. آزمایشات نشان داده اند که نخستین گام برای پیشگیری از ابتلا به سرطان در پیش گرفتن رژیمی است که بتواند انسلین موجود در خون را در سطح پایین نگاه دارد. اَنسُلین ماده ای است که بعد از هر وعده غذایی در پانکراس ساخته شده و به شکل گلوکز در خون انباشته می شود. پژوهشها نشان داده اند که میزان بالای انسلین در خون خطر ابتلا به سرطان را افزابش می دهد. از این رو محققین توصیه می کنند در مصرف مواد غذایی حاوی کربوهیدرات به ویژه مواد آردی تصفیه شده (و نه سبوس دار) دقت بیشتری صورت گیرد. پژوهشگران این موسسه در تلاشند تاثیر تلفیق این دارو را با داروی آسپرین مورد مطالعه قرار دهند.

 

 

در اینجا به معرفی تعدادی از مواد غذایی که خطر ابتلا به این بیماری را به حداقل می رسانند، می پردازیم. پیش از ارائه این فهرست خاطر نشان می کنیم که محققین و پزشکان مصرف مضاعف گوشت قرمز و کالباسها و اغذیه مشابه را برای بدن مضر و بدترین نوع پخت گوشت را به روش کبابی می دانند چراکه این نوع پخت باعث آزاد سازی ماده بنزوپیرن، عامل اصلی اختلال های سلولی می شود.  سرخ کردن مواد غذایی نیز دست کمی از شیوه ی پخت یادشده ندارد.  زیرا در این شیوه نیز ماده ی مضر دیگری بنام  اکرولین آزاد می شود.

 

در صدر این مواد مفید غلات سبوس دار قرار می گیرند که حاصل کشاورزی اورگانیک بوده و از هیچ گونه کود شیمیایی تغذیه نشده باشند. سبزیجات فصل و نیز سبزیجاتی مثل گوجه فرنگی که حاوی لیکوپن، یکی از مهمترین اکسیدان های طبیعی، هستند نقش بسزایی در پیشگیری از سرطان دارند. 

 

 

 

محققین  به مصرف سویا، زردچوبه ، چای سبز و انگور تاکید می وزند. از دیگر موادی که به عنوان داروی پیشگری از سرطان از آنها یاد می شود کلم، پیاز ، سیر و نیز ماهی هستند. ماهی  علاوه بر این، بخاطر دارا بودن مقدار قابل توجهی امگا 3 کروسترول خون را کاهش می دهد و در نتیجه خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد.  

 

این محقق ایتالیایی برای پیشگیری از این بیماری علاوه بر انتخاب صحیح مواد غذایی به نگاه داشتن وزن بدن در اندازه ی مناسب و فعالیت فیزیکی و مداوم (دست کم 30 دقیقه پیاده روی در روز ) تاکید می ورزد.

 


 منبع:
 
 
کتاب: عوامل سرطان زا و روش‌هاي پيشگيري از آن، دکتر یحیی ذکاوت، دانشگاه شیراز
 
 
 
 
 
منابع مفید:
 
فیبرهای غذایی- ویکی پدیا
ویتامین د - ویکی پدیا
 
1394/9/1 لينک مستقيم

نظر شما پس از تاييد در سايت قرار داده خواهد شد
نام :
پست الکترونيکي :
صفحه شخصي :
نظر:
تایید انصراف
 پیشگیری از سرطان
پیشگیری از سرطانزنگ تفريح زيست
منابع طبیعی پیشگیری از سرطان

 

 همانطور که میدانیم سرطان حاصل عملکرد غیر عادی سلول های بدن است. به عبارت دیگر ازدیاد غیر قابل کنترل گروهی از سلولهای بدن را سرطان یا تومور می گویند. این اختلال به دو دسته کلی تقسیم می شود: خوش خیم که تنها یک  ناحیه و یا یک بافت را تحت تاثیر قرار می دهد و یا بد خیم که از طریق جریان خون و یا غدد لنفافی به سایر بافت های بدن حمله کرده و با عملکرد متاتزی (گسترش) به تماتمی بافتها آسیب می رسانند.

 

 

 

راهکارهای پیشگری از ابتلا به  سرطان 

نخست لازم است بدانیم بدن سالم اصطلاحا به بدنی گفته می شود که قادر است در صورت بروز هرگونه اختلال به ترمیم و مبارزه با آن اختلال بپردازد. هنگامی که بدن در معرض عوامل جهش زا (مانند دود سیگار، هوای آلوده و یا مواد مضر موجود در مواد غذایی) قرار می گیرد رفته رفته سیستم دفاعی تضعیف شده و نه تنها نمی تواند از بروز سرطان جلوگیری کند، بلکه باعث پیشرفت آن می شود. اگر نمی توانیم محیط زندگی خود را تغییر دهیم به جای تسلیم شدن در برابر عوامل اختلال زا سعی کنیم سبک زندگی و مواد غذایی صحیح تری بر گزینیم. 

 

بسیاری از مواد موجود در مواد غذایی و نوشیدنی ها در بدن آدمی چون سلاح عمل می کنند. طی آزمایش هایی که اخیرا توسط پژوهشگران صورت گرفته است استفاده بیش از اندازه لازم از گوشت قرمز خطر ابتلا به بیماری سرطان را افزایش می دهد، اما به عقیده آدریانا آلبینی، رئیس آزمایشگاه زیست شناسی عروقیِ موسسه علوم پزشکی میلان که سال ها به مطالعه  درباره خواص دارویی مواد غذایی پرداخته است، با تغذیه مناسب می توان تا بیش از یک سوم از ابتلا به بیماری سرطان پیشگیری کرد. تحقیقات تیم او متمرکز بر برخی موادی است که قادرند روند تولید عروق خونی را متوقف و با رادیکال های آزاد مبارزه کرده و مانع اکسیداسیون سلول ها شوند. 

 

 

 

 

آدریانا آلبنی

وی با مطالعات خود در صدد است راهی بیابد تا سیستم دفاعی بدن بتواند بلافاصله  در برابر اختلالات سلولی واکنش نشان داده و مانع بروز سرطان بشود. او در ادامه توضیحات خود می افزاید: « ما مادام در معرض عوامل سرطان زا هستیم، اما اگر سعی کنیم با تغذیه مناسب سلولها را سالم نگاه داریم نه تنها می توانیم مانع این واقعه تلخ شویم، بلکه می توانیم از پیشروی آن جلوگیری کنیم.» 

 

 

 

 

بر اساس پژوهشهای این محقق و همکاران او پیشگیری از ابتلا به سرطان امری کاملا امکان پذیر است. یکی از مواد موثر در پیشگیری و درمان این بیماری ویتامین D است. بالا نگاه داشتن میزان این ویتامین می تواند نقش حائز اهمیتی در سلامت بدن داشته باشد.

 

کشف جالب دیگر این محققین عملکرد داروی متفورمین (داروی مبارزه با دیابت) است. آزمایشات نشان داده اند که نخستین گام برای پیشگیری از ابتلا به سرطان در پیش گرفتن رژیمی است که بتواند انسلین موجود در خون را در سطح پایین نگاه دارد. اَنسُلین ماده ای است که بعد از هر وعده غذایی در پانکراس ساخته شده و به شکل گلوکز در خون انباشته می شود. پژوهشها نشان داده اند که میزان بالای انسلین در خون خطر ابتلا به سرطان را افزابش می دهد. از این رو محققین توصیه می کنند در مصرف مواد غذایی حاوی کربوهیدرات به ویژه مواد آردی تصفیه شده (و نه سبوس دار) دقت بیشتری صورت گیرد. پژوهشگران این موسسه در تلاشند تاثیر تلفیق این دارو را با داروی آسپرین مورد مطالعه قرار دهند.

 

 

در اینجا به معرفی تعدادی از مواد غذایی که خطر ابتلا به این بیماری را به حداقل می رسانند، می پردازیم. پیش از ارائه این فهرست خاطر نشان می کنیم که محققین و پزشکان مصرف مضاعف گوشت قرمز و کالباسها و اغذیه مشابه را برای بدن مضر و بدترین نوع پخت گوشت را به روش کبابی می دانند چراکه این نوع پخت باعث آزاد سازی ماده بنزوپیرن، عامل اصلی اختلال های سلولی می شود.  سرخ کردن مواد غذایی نیز دست کمی از شیوه ی پخت یادشده ندارد.  زیرا در این شیوه نیز ماده ی مضر دیگری بنام  اکرولین آزاد می شود.

 

در صدر این مواد مفید غلات سبوس دار قرار می گیرند که حاصل کشاورزی اورگانیک بوده و از هیچ گونه کود شیمیایی تغذیه نشده باشند. سبزیجات فصل و نیز سبزیجاتی مثل گوجه فرنگی که حاوی لیکوپن، یکی از مهمترین اکسیدان های طبیعی، هستند نقش بسزایی در پیشگیری از سرطان دارند. 

 

 

 

محققین  به مصرف سویا، زردچوبه ، چای سبز و انگور تاکید می وزند. از دیگر موادی که به عنوان داروی پیشگری از سرطان از آنها یاد می شود کلم، پیاز ، سیر و نیز ماهی هستند. ماهی  علاوه بر این، بخاطر دارا بودن مقدار قابل توجهی امگا 3 کروسترول خون را کاهش می دهد و در نتیجه خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد.  

 

این محقق ایتالیایی برای پیشگیری از این بیماری علاوه بر انتخاب صحیح مواد غذایی به نگاه داشتن وزن بدن در اندازه ی مناسب و فعالیت فیزیکی و مداوم (دست کم 30 دقیقه پیاده روی در روز ) تاکید می ورزد.

 


 منبع:
 
 
کتاب: عوامل سرطان زا و روش‌هاي پيشگيري از آن، دکتر یحیی ذکاوت، دانشگاه شیراز
 
 
 
 
 
منابع مفید:
 
فیبرهای غذایی- ویکی پدیا
ویتامین د - ویکی پدیا
 
1394/9/1 لينک مستقيم

نظر شما پس از تاييد در سايت قرار داده خواهد شد
نام :
پست الکترونيکي :
صفحه شخصي :
نظر:
تایید انصراف
 New Blog
شما بايد وارد شده واجازه ساخت و يا ويرايش وبلاگ را داشته باشيد.
 Blog Archive
 Blog List
 test
Use module action menu to edit content
 1











 صفحه‌ي اول

تنظیمات میزبان
مديريت پورتال‌ها
تعاریف ماژول‌ها
مدیریت فایل
مشتريان تبليغات
SQL
زمانبندي برنامه‌ها
مديريت زبان‌ها
مديريت جستجو
مديريت لیست‌ها
مديريت کاربران ارشد
Open-SearchEngine Admin
رویه ها
تنظیمات سایت
مديريت صفحات
نقش های امنیتی
مديريت كاربران
مشتريان تبليغات
گزارشات سایت
گروه های خبری
مدیریت فایل
سطل بازيافت
نمایشگر رخدادها
رویه ها
مديريت زبان‌ها
تنظیمات سایت
احراز هویت
مرورگر راهكارها
PageBlaster
What's New
صفحات شركت صفر و يك
نظرسنجي انجمن كامپيوتر
تست براي خانم معزي
صفحه خالي
ورود
جواد
مخفي3
مخفي 4
صفحه چت و گفتگو
تست - اميرغياثوند
تست انجمن
مسابقات المپيادها
المپيادهاي علمي رشد
تالار گفتگو
زنگ تفريح المپيادها
تست معرفي سايت
عليمرداني
صدري
خانه كامپيوتر
تست نظرسنجي
عليمرداني 2
پيمان داودي
عليمرداني 4
المپياد رياضي
المپياد كامپيوتر
المپياد فيزيك
المپياد زيست شناسي
عليمرداني 5
وب 2
وب 2 (صفحه اول)
قريبي فر
زنگ‌تفريح‌ها
فلش‌هاي بزرگ شيمي
عليمرداني 6
عليمرداني 10
عليمرداني 12
تست آلبوم
فراز اميرغياثوند
پرسش و پاسخ زيست شناسي
پرسش و پاسخ علمي
پرسش و پاسخ كامپيوتر
پرسش و پاسخ علمي
فعاليت‌هاي علمي
صدري تست
تست
فلش‌هاي رياضي
برندگان شيمي واقعي2
درباره رشد
نقشه سايت
ارتباط با رشد
صفحه اصلي انجمنها
راهنماي استفاده از انجمن
پایگاههای مدارس و استانها
پایگاههای رشد
پایگاههای مفید
وزارت آموزش و پرورش
معرفي چرخه‌ي سوخت هسته‌اي ايران
شهيد بهشتي و آموزش و پرورش
پایگاه مدارس جمهوری اسلامی ایران
فراخوان مقاله‌ی پدافند غيرعامل
ويژه‌نامه‌ی ماه مبارك رمضان
فراخوان مقاله‌ی اقتصاد سالم
ويژه‌نامه‌ی نوروز 1388 هجری شمسی
مسابقه‌ی عكاسی - مكان‌های ديدنی ايران - 1388
جشنواره‌ی فرهنگی و هنری پايداری ملی
پدافند غيرعامل - شبكه‌ی رشد
گالري عكس پدافند غيرعامل رشد
اخبار پدافند غيرعامل
پيوندهای مفيد پدافند غيرعامل
آموزش پدافند غيرعامل
دفاع غيرعامل در دفاع مقدس
بانك فايل پدافند غيرعامل
مقالات منتخب فرهنگيان - پدافند غيرعامل
آموزش دفاع غيرعامل - نظامی
اخبار جشنواره پايداری
بيانيه‌ی هيئت داوران جشنواره‌ی پايداری ملی
مصاحبه با دكتر جلالی - رييس سازمان پدافند غيرعامل
معرفي اعضای شورای سياستگذاری و مسئولين كميته‌ها
جشنواره از منظر دبير جشنواره - سيد محمدرضا مصطفوی
آثار برتر جشنواره پايداری ملی - شعر و داستان
آثار برتر جشنواره پايداری ملی - هنرهای تجسمی
آثار برتر جشنواره پايداری ملی -سايت و پايگاه مجازی
آثار برتر جشنواره پايداری ملی - مقالات علمی عمومی
آثار برتر جشنواره پايداری ملی - مقالات فرهنگيان
آثار برتر جشنواره پايداری ملی - مقالات علمی ترجمه‌
آثار برتر جشنواره پايداری ملی - پژوهش‌های علمی
آثار برتر جشنواره پايداری ملی - كتاب‌ها
آثار برتر جشنواره پايداری -پايان‌نامه‌های دانشجویی
آثار برتر جشنواره پايداری - مجلات و نشريات
آثار برتر جشنواره پايداری ملی - گزارش مستند
آثار برتر جشنواره پايداری ملی - فيلم
آثار برتر جشنواره پايداری ملی - لوح فشرده
هفت‌سين چيست؟
آيين‌های نوروزی ايرانيان
پيامك‌های نوروزي
صوت و اسكرين‌سيور نوروزی
عيد در فرهنگ اسلامی
نوروز از ديدگاه دكتر شريعتی
گالری تصاوير نوروز 1388 رشد
مسابقه‌ی عكاسی مكان‌های ديدنی ايران - نوروز 1388
دعاهای روزهاي ماه رمضان
ربناهای قرآن
پایگاه مدارس استان آذربایجان شرقی
پایگاه مدارس استان آذربایجان غربی
پایگاه مدارس استان اردبیل
پایگاه مدارس استان اصفهان
پایگاه مدارس استان ایلام
پایگاه مدارس استان بوشهر
پایگاه مدارس استان تهران
پایگاه مدارس استان چهارمحال و بختیاری
پایگاه مدارس استان خراسان شمالی
پایگاه مدارس استان خراسان رضوی
پایگاه مدارس استان خراسان جنوبی
پایگاه مدارس استان خوزستان
پایگاه مدارس استان زنجان
پایگاه مدارس استان سمنان
پایگاه مدارس استان سیستان و بلوچستان
پایگاه مدارس استان فارس
پایگاه مدارس استان قزوین
پایگاه مدارس استان قم
پایگاه مدارس استان کردستان
پایگاه مدارس استان کرمان
پایگاه مدارس استان کرمانشاه
پایگاه مدارس استان کهکیلویه و بویراحمد
پایگاه مدارس استان گلستان
پایگاه مدارس استان گیلان
پایگاه مدارس استان لرستان
پایگاه مدارس استان مازندران
پایگاه مدارس استان مرکزی
پایگاه مدارس استان هرمزگان
پایگاه مدارس استان همدان
پایگاه مدارس استان یزد
پایگاه های علمی، آموزشی، فرهنگی
سازمان های دولتی
رسانه ها
معرفی پایگاههای دانشگاهی و موسسات آموزش عالی
معرفی مدارس
بانك نرم‌افزار رشد
آلبوم عكس
دانشنامه
آزمون الكترونيكي و بانك سؤال
فعاليت‌هاي علمي رشد
هدايت تحصيلی
آموزش الكترونيكي
امتحانات نهایی پايه‌ی سوم متوسطه
سؤالات نهایی رشته‌های حرفه‌ای سال 86
سؤالات نهايي رشته‌هاي نظري سال 85
سؤالات نهايي رشته‌هاي فني سال 85
سؤالات نهايي رشته‌هاي حرفه‌اي سال 85
سؤالات نهایی رشته‌های نظری سال 86
سؤالات نهایی رشته‌های فنی سال 86
برنامه و سؤالات نهایی رشته‌های نظری خرداد 87
برنامه و سؤالات نهایی رشته‌های فنی خرداد 87
برنامه و سؤالات نهایی رشته‌های حرفه‌ای خرداد 87
برنامه و سؤالات نهایی رشته‌های حرفه‌ای خرداد 88
برنامه و سؤالات نهایی رشته‌های نظری خرداد 88
برنامه و سؤالات نهایی رشته‌های فنی خرداد 88
آموزش ويندوز و نرم‌افزارهاي كاربردي
آموزش تایپ فارسی
آموزش الکترونیکی كتاب‌های درسی
متن کتاب های درسی
انتخاب من
مشاغل من
مجموعه سوالات
مشاوره‌ي تيزهوشان و اولیاي آن‌ها
مصاحبه المپيادها
پيوندها
المپياد رياضي
نتايج نظرسنجي
علوم و فنون جديد
رباتيك
مشاهده‌ي علمي
مناسبت‌ها
لينك‌هاي مسابقه‌ها و زنگ‌تفريح‌هاي المپيادها
كارآفريني
المپياد كامپيوتر
المپياد فيزيك
المپياد شيمي
المپياد زيست‌شناسي
زنگ تفريح زيست
مسابقه‌ي زيست‌
سرفصل‌ها
آموزش زيست‌شناسي
مصاحبه و گزارش زيست‌شناسي
انيميشن‌هاي زنگ‌تفريح‌هاي زيست‌شناسي
تاريخچه‌ي المپياد جهاني زيست‌شناسي
راهنماي سايت المپياد زيست‌شناسي
برندگان مسابقه‌ي المپياد زيست‌شناسي
پرسش و پاسخ شيمي
مسابقه‌ي المپياد شيمي
راهنماي سايت المپياد شيمي
زنگ تفريح شيمي
تاريخچه‌ي المپياد جهاني شيمي
آموزش شيمي
مصاحبه و گزارش شيمي
تاريخچه‌ي المپياد جهاني شيمي
تاريخچه‌ي المپياد جهاني شيمي - 3
مسابقه‌ي شيمي > برندگان مسابقه‌ي شيمي
برندگان شيمي واقعي(مخفي)
مسابقه‌ي فيزيك
زنگ تفريح فيزيك
تاريخچه‌ي ني فيزيك
برندگان مسابقه‌ي المپياد فيزيك
راهنماي سايت المپياد فيزيك
گزارشي از المپياد جهاني فيزيك - قسمت پانزدهم
بزرگان فيزيك
آموزش فيزيك
مصاحبه و گزارش فيزيك
عكس روز فيزيك
عكس المپياد فيزيك
مسابقه كامپيوتر
زنگ تفريح كامپيوتر
تاريخچه‌ي المپياد جهاني كامپيوتر
مصاحبه و گزارش كامپيوتر
راهنماي سايت المپياد كامپيوتر
انيميشمن‌هاي كامپيوتر
برندگان مسابقه‌ي المپياد كامپيوتر
مسابقه‌ي رياضي
زنگ تفريح رياضي
تاريخچه‌ي رياضي
راهنماي سايت المپياد رياضي
برندگان مسابقه‌ي رياضي
آموزش رياضي
مصاحبه و گزارش المپياد رياضي
گزارش‌هاي تصويري المپياد رياضي
زنگ تفريج رياضي
گزارش المپياد جهاني فيزيك - قسمت پنجم
گزارشي از المپياد جهاني فيزيك - قسمت سيزدهم
گزارشی از المپیاد جهانی فیزیک - قسمت هفتم
گزارش از المپياد جهاني فيزيك - قسمت يازدهم
گزارشي از المپياد جهاني فيزيك - قسمت هشتم
گزارشي از المپياد جهاني فيزيك - قسمت دهم
گزارشي از المپياد جهاني فيزيك - قسمت شانزدهم
گزارشي از المپياد جهاني فيزيك - قسمت هفدهم
گزارشي از المپياد جهاني فيزيك - قسمت نهم
گزارشي از المپياد جهاني فيزيك - قسمت دوازدهم
گزارشي از المپياد جهاني فيزيک- قسمت اول
گزارشي از المپياد جهاني فيزيك - قسمت سوم
گزارشي از المپياد جهاني فيزيك - قسمت دوم
پشت صحنه‌ي المپياد جهاني فيزيك - قسمت اول
گزارشي از المپياد جهاني فيزيك - قسمت چهارم
المپياد جهاني رياضي در سال 1387
المپياد جهاني فيزيك در سال 1387
المپياد جهاني كامپيوتر در سال 1387
المپياد جهاني شيمي در سال 1387
المپياد جهاني زيست‌شناسي در سال 1387
گزارشي از المپياد جهاني فيزيك - قسمت بيستم
گزارشي از المپياد جهاني فيزيك - قسمت نوزدهم
راهنما
وضعيت:نمايشويرايشDesign پنل كنترل نمايش داده شود؟
عملكردهاي صفحه
اضافه كردن تنظيمات حذف

كپي Export Import
اضافه كردن ماژول جديداضافه كردن ماژول موجودماژول: <يك ماژول انتخاب كنيد>LinksRotatorSimple GallerySimple Gallery Tag CloudSnapsis PageBlasterText/HTMLXML/XSLXMod FormViewZeroAndOne_Menuآكاردئونآناليزگر گوگلاخباراطلاعیه هاانجمناوقات شرعیبازخوردپرسش و پاسختب استريپتب استريپ پيشرفتهچت و گفتگوحساب کاربرفرم سازقاب تبلیغاتیقاب محتواگالري تصاويرگرداننده محتوالینک درختیلینک عکس دارمحتواي زندهمستنداتمعرفی سایتمنومنوي کنارينتایج جستجونظرسنجینقشه سايتنمايش اسلايدي محتواي زندهنمايشگر عكس تصادفيوبلاگورودورودی جستجوکاربران آنلاین SSOکتابهاکتابها-منتخبکتابها-مولفان قاب: ContentPane
عنوان: الحاق: بالاانتها اضافه كردن
قابليت مشاهده: شبيه صفحهفقط ويرايشگران صفحه رديف كردن: چپمركزراستنا مشخص

نصب ماژولهاي اضافي امور معمول
سايت كاربران نقش‌ها

فايل ها راهنما Solutions



شبكه‌ی رشد
سرویسهای آموزشی
گالري‌ها
پيوندها
انجمن‌ها
پست الکترونیکی
شما و رشد
مخفی
اخبار و اطلاعيه‌ها
menuu
مدیریت
میزبان


چهار‌شنيه ۱۵ مهر ۱۳۸۸ خروج ProfileAdmin



صفحه اولدانشنامهفعالیتهای علمیآموزش الکترونیکیهدایت تحصیلیسوال و آزموناخبار و اطلاعیه هاگالری عکسپیوند هابانک نرم افزارانجمنهاپست الکترونیکی

Edit TabStrip



عنوان

عنوان را در اين قسمت وارد نمائيد
متن

متن را در اين قسمت وارد نمائيد جعبه متن اصلی ویرایشگر متن قوی

  صفحه‌ي اصلي
تيزهوشان: چملات الهام بخش
مصاحبه: دكتر كاظم‌پور - 1
مصاحبه: دكتر كاظم‌پور - 2
مشاوره تيزهوشان | مصاحبه | خبر
    فعاليت‌هاي علمي
تيزهوشان: چملات الهام بخش
مصاحبه: دكتر كاظم‌پور - 1
مصاحبه: دكتر كاظم‌پور - 2
مشاوره تيزهوشان | مصاحبه | خبر
 
  المپياد رياضي
مسابقه: عبور مكعب‌ها از هم (22 شهريور)
زنگ‌تفريح: ماشين كانوي (2 شهريور)
آموزش | مسابقه | زنگ تفريح | مشاوره
    المپياد فيزيك
مسابقه: رولر كاستر (10 شهريور)
زنگ‌تفريح: ماشين كانوي (2 شهريور)
آموزش | مسابقه | زنگ تفريح | مشاوره
 
  المپياد كامپيوتر
مسابقه: عبور مكعب‌ها از هم (22 شهريور)
زنگ‌تفريح: ماشين كانوي (2 شهريور)
آموزش | مسابقه | زنگ تفريح | مشاوره
    المپياد شيمي
مسابقه: عبور مكعب‌ها از هم (22 شهريور)
زنگ‌تفريح: ماشين كانوي (2 شهريور)
آموزش | مسابقه | زنگ تفريح | مشاوره
 
  المپياد زيست‌شناسي
مسابقه: عبور مكعب‌ها از هم (22 شهريور)
زنگ‌تفريح: ماشين كانوي (2 شهريور)
آموزش | مسابقه | زنگ تفريح | مشاوره
    خبر
» ماشين كانوي (2 شهريور)
» ماشين كانوي (2 شهريور)


متن Html خام


ترتيب نمايش

ترتيب نمايش را در اين قسمت وارد نمائيد
كليدواژه

كليد واژه ها را در اين قسمت وارد نمائيد

تاييد انصراف حذف







صفحه‌‌ی اول | درباره‌‌ی رشد | ارتباط با رشد | نقشه‌‌ی رشد
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامه‌ريزی آموزشی
معاونت فن آوری ارتباطات و اطلاعات آموزشی > دفتر توسعه فناوری اطلاعات آموزشی

مدت زمان ساخت صفحه 0.5468925 ثانيه
 11
Use module action menu to edit content