جستجو بر اساس تاريخ مطلب
 تنظيم عرض صفحه
 انرژی غذا (زنگ تفریح شماره‌ی 168)
انرژی غذا (زنگ تفریح شماره‌ی 168)زنگ تفريح شيمي
اکسید شدن
انرژی غذا





مواد مختلف غذایی انرژی‌های متفاوتی دارند که در شرایط مقتضی در بدن انرژیشان را آزاد می‌کنند. برای این‌که مقدار انرژی آزاد شده از آن‌ها را به‌طور ملموس ببینیم، با استفاده از پتاسیم کلرید این واکنش را تسریع می‌کنیم.


در ابتدا درون لوله‌ای - که در آن پتاسیم کلرید را با استفاده از حرارت ذوب کرده‌ایم- یک عدد چیپس یا پفک می‌اندازیم. این مواد دارای هیدرو کربن هستند. شدت واکش نشان دهنده‌ی مقدار انرژی بالای آن است. با تقسیم مقدار کالری روی جلد این ماده‌ی خوراکی بر تعداد آن، انرژی تقریبی آزاد شده از هر کدام از آن‌ها به‌دست می‌آید.














در آزمایشی دیگر یک قطعه کرفس را درون لوله‌ی حاوی پتاسیم کلرید مایع می‌اندازیم. شدت واکنش در اینجا کم است و به نسبت آزمایش قبل انرژی کم‌تری آزاد می‌شود. 









1389/3/28 لينک مستقيم

نظر شما پس از تاييد در سايت قرار داده خواهد شد
نام :
پست الکترونيکي :
صفحه شخصي :
نظر:
تایید انصراف
 تنظيم عرض صفحه - وسط
 فعاليت‌هاي علمي رشد

 

     

 

 

صفحه‌ي اصلي

     

 

راهنماي سايت

     

 

 

آموزش

     

 

بانك سوال

     

 

 

مسابقه

     

 

 

زنگ تفريح

     

 

 

مصاحبه و گزارش

     

 

 

معرفي كتاب

     

 

 

مشاوره

     

 

 

پرسش‌و‌پاسخ‌علمي

     

 

اخبار

     

 

فعاليت‌هاي علمي

 تماس با ما
 بازديدها
خطایی روی داده است.
خطا: بازديدها فعلا" غیر قابل دسترسی می باشد.

 تنظيم عرض صفحه - راست