متن كامل خبر
توصیه وزیر بهداشت به خانواده ها

تاريخ خبر : 22/5/1385امتياز بده :ارسال به دوستتعدادمشاهده : 598

وزیر بهداشت استفاده از غذاهای سبک و خانگی مانند نان و پنیر و تخم مرغ را در روزهای سفر توصیه کرد و گفت: مسافران حتما آب آشامیدنی لوله کشی یا آب معدنی به مقدار کافی به همراه داشته باشند . 
 
استفاده از سس و رب به مقدار زیاد در غذاهای گوشتی , ساندویچ ها , پیتزا و انواع خورش در رستورانها به علت فاسد و مانده بودن مواد غذایی این مراکز است و باید مردم از خوردن اینگونه خوراکها خودداری کنند.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با بیان این مطلب گفت : بیشتر رستورانها به ویژه غذاخوریهای بین راهی , غذاهای خود را ساعتها خارج از یخچال نگهداری می کنند و غذاهای فاسد را هم دور نمی ریزند و به مشتری هامی دهند که غالبا عوارضی مانند اسهال و استفراغ شدید برای مصرف کنندگان پدید می آورد.

کامران باقری لنکرانی با بیان اینکه خوشبختانه هنوز تابستان امسال با شیوع بیماری وبا مواجه نشده ایم گفت : در حالی که کشورهای همسایه ما هر سال با این بیماری در گستردگی بالا و فراوانی موارد بیماری , دست و پنجه نرم می کنند و هیچگاه آمار درستی نیز از تعداد مبتلایان بیماری نمی دهند اما خوشبختانه پارسال با وجود شیوع وبا در کشورهای همسایه و نیز با امکانات محدود درمان , موفق شدیم تا این بیماری را در کشور مهار و کنترل کنیم که این امر بدون شک نتیجه زحمات فراوان خدمتگزاران بهداشتی در سراسر کشور است .

وزیر بهداشت همچنین از هموطنان خواست در شستشو و ضدعفونی انواع سبزی ها مانند کاهو , کلم , هویج و سبزی خوردن جدی باشند و مراحل چهارگانه آن را به خوبی رعایت کنند.

گفتنی است خیس کردن سبزیجات در آب , قرار دادن پنج دقیقه در آب آغشته به دو تا سه قطره مایع ظرفشویی , قرار دادن یک ربع در آب آغشته به مواد ضدعفونی کننده سبزیجات و سپس آب کشی سبزیجات از مراحل صحیح شستشوی انواع سبزی است که در تابستان به علت گرمی هوا , فعالیت بیشتر میکروبهای بیماری زا و رفت و آمد بیشتر جانواران و دامها در مزارع‌, توجه بیشتر وجدی هموطنان را در این زمینه می طلبد .
 


     منبع خبر : IRIB

بازگشت