دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش از تدوین برنامهی درسی ملی در سال 86 خبر داد .
بهرام محمدیان گفت : براساس این برنامه برای تولید هر کتاب درسی , چارچوبهای مشخصی در نظر گرفته شده است و کتابهای درسی از نظر محتوا با اهداف و برنامه ها منطبق خواهد شد.
وی افزود: در این برنامه همچنین نقاط ضعف و قوت روشهای تدریس کتابهای درسی پس از گذشت چند سال از اجرا مشخص شده و در کمیسیونهای آموزش و پرورش بازنگری و اصلاح شده است.
به گفتهی وی تاکنون نظارت و تغییرات در کتابهای درسی از جانب شورای عالی آموزش و پرورش فقط در حد اصلاح بوده اما در آینده این تغییرات بنیادی خواهد بود.دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش همچنین با اشاره به اصلاح آیین نامهی اجرایی مدارس افزود: افزایش اختیارات مدیران و معلمان با رویکرد تمرکززدایی در ادارهی مدرسه از موارد اصلاحی در این آیین نامه است که در صورت تصویب تحولات چشمگیری در مدارس به وجود خواهد اورد .