متن كامل خبر
بهره‌گیری از دانش‌آموزان عضو انجمن‌های اسلامی در سمت مشاوران دانش‌آموزی

تاريخ خبر : 30/3/1386امتياز بده :ارسال به دوستتعدادمشاهده : 737

با پیشنهاد دبیرکل اتحادیه‌ی انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان از این پس استانداران، فرمانداران و بخشداران سراسر کشور از دانش‌آموزان عضو انجمن‌های اسلامی به عنوان مشاوران دانش‌آموزی خود بهره می‌گیرند.

به گزارش روز سه شنبه گروه اجتماعی ایسکانیوز، به نقل از روابط‌عمومی و امور بین‌الملل دفتر مرکزی اتحادیه‌ی انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان، طی نامه‌ای از سوی محمدتقی‌فخریان دبیرکل اتحادیه‌ی انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان به مهندس ثمره هاشمی معاون سیاسی وزارت کشور، با توجه به توان و سوابق مسئولیت‌های اجتماعی و فرهنگی اعضای انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان پیشنهاد بهره‌گیری از دانش‌آموزان عضو انجمن‌های اسلامی به عنوان مشاوران دانش‌آموزی استانداران، فرمانداران و بخشداران سراسر کشور مطرح شد.

بر پایه‌ی این گزارش، استفاده از اعضای انجمن‌های اسلامی به عنوان مشاوران دانش‌آموزی با استقبال و موافقت معاونت سیاسی وزارت کشور قرار گرفته و به استانداران سراسر کشور جهت امعان نظر ابلاغ شد.

به گزارش ایسکانیوز، این پیشنهاد با توجه به این امر که دانش‌آموزان عضو انجمن‌های اسلامی سراسر کشور به عنوان نیروهای فعال با گرایش‌های ویژه‌ی اخلاقی و تربیتی و در راستای اهداف دینی، فرهنگی، علمی و اجتماعی آموزش می‌بینند تا در آینده به صورت افرادی نخبه، متعهد، کارآمد و امین بتوانند در خدمت نظام جمهوری اسلامی ایران و اهداف متعالی انقلاب اسلامی قرارگیرند، مطرح شده است.

بر اساس این طرح اعضای شورای اتحادیه‌ی استان به عنوان مشاوران دانش‌آموزی استاندار، اعضای شورای اتحادیه شهرستان به عنوان مشاوران دانش‌آموزی فرماندار و مسئولین انجمن‌های اسلامی مدارس به عنوان مشاوران دانش‌آموزی بخشداران در سراسر کشور مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ایسکانیوز می افزاید: در بخشی از نامه‌ی پیشنهاد دبیرکل اتحادیه‌ی انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان آمده است: « انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان با عنایت ویژه‌ی حضرت امام خمینی(ره) و تأییدات مکرر مقام معظم رهبری وظیفه‌ی گرانپایه‌ی دفاع از ارزش‌های والای انقلاب اسلامی را در همه‌ی ابعاد و در سطح مدارس و نظام آموزش و پرورش، تحت هدایت و راهبری اتحادیه‌ی انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان به عهده دارند. سوابق ارزشمند نهاد انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان نشان می‌دهد که اعضای آن عمدتاً دارای توان و مسئولیت اجتماعی ـ دینی والا، گرایش‌های اخلاقی و تربیتی بسیار ارزشمند و توان علمی آگاهانه و متعهدانه‌ای هستند که از آنان افرادی نخبه و توانمند بوجود آورده است. این ویژگی منحصر بفرد آنان را قادر خواهد ساخت تا به عنوان افرادی کارآمد و امین بتوانند بیش از گذشته در خدمت مسئولان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ایفای نقش کنند و در دستیابی به اهداف نظام، مددکار و خلاق، تلاشی گرانمایه را بکار گیرند.


     

بازگشت