دوشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
|
كاربر مهمان
|
ورود
XMod FormView
اين ماژول نياز به پيكربندي دارد
XMod
test
شاخه اول
شاخه دوم
اسیدهای چرب (مسابقه شماره 107)
اسیدهای چرب (مسابقه شماره 107)
مسابقه زيست
نقطه ذوب
به نظر شما نقطه ذوب کدام گروه از اسیدهای چرب پایینتر است؟ چرا؟
1
اسیدهای چرب اشباع، عدم وجود پیوندهای دوگانه منجر به هندسه فضایی متراکمتری میشود.
2
اسیدهای چرب غیر اشباع، وجود پیوندهای دوگانه منجر به هندسه فضایی متراکمتری میشود.
3
اسیدهای چرب غیر اشباع، وجود پیوندهای دوگانه منجر به هندسه فضایی بازتر و نامنظمتری میشود.
4
اسیدهای چرب اشباع، عدم وجود پیوندهای دوگانه منجر به هندسه فضایی بازتر و نامنظمتری میشود.
1389/2/28
لينک مستقيم
پاسخ دهيد (9)
فرستنده :
علی
1389/3/18
مـتـن :
3
پاسـخ :
سلام علی جان. آفرین. گزینه مورد نظر شما پاسخ صحیح است.
فرستنده :
علی
1389/3/18
مـتـن :
3
پاسـخ :
سلام علی جان. آفرین. گزینه مورد نظر شما پاسخ صحیح است.
فرستنده :
احمد
1389/3/18
مـتـن :
گزینه 4 درسته
پاسـخ :
سلام احمد جان. متاسفانه پاسخ صحیح گزینه 3 است. با انجام مطالعات مربوطه به سوالات دیگه طرح شده در مسابقات بعدی هم مراجعه کن. موفق باشید.
فرستنده :
سید علی مهدوی
1389/3/18
مـتـن :
2-اسیدهای چرب غیر اشباع، وجود پیوندهای دوگانه منجر به هندسه فضایی متراکمتری میشود.
گناباد- سید علی مهدوی-09155332475
پاسـخ :
سلام علی جان. بخش اول پاسخت درست بود ولی استدلالت در بخش دوم اشکال داشت. اصولا وجود پیوندهای دوگانه منجر به هندسه فضایی نامنظمتر و وجود فضاهای خالی بیشتر و دمای ذوب پایینتر میشود. یعنی گزینه صحیح گزینه 3 است. موفق و موید باشید.
فرستنده :
امین
1389/3/18
مـتـن :
3
پاسـخ :
سلام امین جان. آفرین که جواب درستی دادی. با مطالعه منابع درسی به این سوال پاسخ دادی یا مطالعات جانبی هم داری در این زمینه؟
فرستنده :
ناشناس
1389/3/18
مـتـن :
4
پاسـخ :
سلام دوست عزیز. از اینکه به سوال ما جواب دادید ازتون ممنونم ولی باید بگم که پاسخ صحیح گزینه 3 است. برای اینکه دلیل این موضوع رو بهتر استدلال کنید، به پاسخ الهام مراجعه کن. موفق باشید.
فرستنده :
صدف
1389/3/18
مـتـن :
گزینه 3
پاسـخ :
سلام صدف جان. باید بهتون بگم آفرین که به این سوال هم پاسخ صحیح دادید. موفق باشید.
فرستنده :
mohamad
1389/3/18
مـتـن :
3
پاسـخ :
سلام محمد جان. آفرین گزینه انتخاب شده صحیح است. برای مشاهده توضیحات تکمیلی به پاسخ الهام نگاه کن. موفق باشید.
فرستنده :
elham
1389/3/18
مـتـن :
ba salam.be nazar man pasokh sahih gozineh 3 mibashad
پاسـخ :
سلام الهام جان. آفرین گزینه صحیح پاسخ شماره 3 است. اصولا اسیدهای چرب غیر اشباع به دلیل وجود پیوندهای دوگانه موجود در زنجیره خود، دارای هندسه فضایی نامنظم تری نسبت به اسیدهای چرب اشباع بوه که این امر موجب کاهش قدرت پیوندهای موجود در اسیدهای چرب غیر اشباع شده و موجب کاهش دمای ذوب آنها میشود. موفق باشید.
نظر شما پس از تاييد در سايت قرار داده خواهد شد
نام :
پست الکترونيکي :
پست الکترونيکي معتبر نمي باشد
صفحه شخصي :
نظر:
تایید
انصراف
Blog List
مشاهده تمام مطالب اخیر
وبلاگ سردبیر
آموزش يك دقيقه اي زبان انگليسي
قانونهاي كوچك، گامهاي بزرگ
آخرین بار کی قلم به دست گرفته اید
ديد و بازديد با نوروز
بانك نرمافزار رشد
بچهها تعجب نكنيد!
مسابقه المپيادها
مشاوره نخبگان
مصاحبه
زنگ تفريح
المپياد فيزيك
المپياد رياضي.
المپياد شيمي
المپياد كامپيوتر
المپياد زيست
آموزش يك دقيقهاي عربي
كلاس زندگي
آموزش 3D Max
سرفصلهاي المپياد زيستشناسي
معرفي علوم و فنون جدید
رباتيك
كارآفريني
اخترفيزيك
آموزش مجازی نرمافرار
New Blog
شما بايد وارد شده واجازه ساخت و يا ويرايش وبلاگ را داشته باشيد.
اسیدهای چرب (مسابقه شماره 107)
اسیدهای چرب (مسابقه شماره 107)
مسابقه زيست
نقطه ذوب
به نظر شما نقطه ذوب کدام گروه از اسیدهای چرب پایینتر است؟ چرا؟
1
اسیدهای چرب اشباع، عدم وجود پیوندهای دوگانه منجر به هندسه فضایی متراکمتری میشود.
2
اسیدهای چرب غیر اشباع، وجود پیوندهای دوگانه منجر به هندسه فضایی متراکمتری میشود.
3
اسیدهای چرب غیر اشباع، وجود پیوندهای دوگانه منجر به هندسه فضایی بازتر و نامنظمتری میشود.
4
اسیدهای چرب اشباع، عدم وجود پیوندهای دوگانه منجر به هندسه فضایی بازتر و نامنظمتری میشود.
1389/2/28
لينک مستقيم
پاسخ دهيد (9)
فرستنده :
علی
1389/3/18
مـتـن :
3
پاسـخ :
سلام علی جان. آفرین. گزینه مورد نظر شما پاسخ صحیح است.
فرستنده :
علی
1389/3/18
مـتـن :
3
پاسـخ :
سلام علی جان. آفرین. گزینه مورد نظر شما پاسخ صحیح است.
فرستنده :
احمد
1389/3/18
مـتـن :
گزینه 4 درسته
پاسـخ :
سلام احمد جان. متاسفانه پاسخ صحیح گزینه 3 است. با انجام مطالعات مربوطه به سوالات دیگه طرح شده در مسابقات بعدی هم مراجعه کن. موفق باشید.
فرستنده :
سید علی مهدوی
1389/3/18
مـتـن :
2-اسیدهای چرب غیر اشباع، وجود پیوندهای دوگانه منجر به هندسه فضایی متراکمتری میشود.
گناباد- سید علی مهدوی-09155332475
پاسـخ :
سلام علی جان. بخش اول پاسخت درست بود ولی استدلالت در بخش دوم اشکال داشت. اصولا وجود پیوندهای دوگانه منجر به هندسه فضایی نامنظمتر و وجود فضاهای خالی بیشتر و دمای ذوب پایینتر میشود. یعنی گزینه صحیح گزینه 3 است. موفق و موید باشید.
فرستنده :
امین
1389/3/18
مـتـن :
3
پاسـخ :
سلام امین جان. آفرین که جواب درستی دادی. با مطالعه منابع درسی به این سوال پاسخ دادی یا مطالعات جانبی هم داری در این زمینه؟
فرستنده :
ناشناس
1389/3/18
مـتـن :
4
پاسـخ :
سلام دوست عزیز. از اینکه به سوال ما جواب دادید ازتون ممنونم ولی باید بگم که پاسخ صحیح گزینه 3 است. برای اینکه دلیل این موضوع رو بهتر استدلال کنید، به پاسخ الهام مراجعه کن. موفق باشید.
فرستنده :
صدف
1389/3/18
مـتـن :
گزینه 3
پاسـخ :
سلام صدف جان. باید بهتون بگم آفرین که به این سوال هم پاسخ صحیح دادید. موفق باشید.
فرستنده :
mohamad
1389/3/18
مـتـن :
3
پاسـخ :
سلام محمد جان. آفرین گزینه انتخاب شده صحیح است. برای مشاهده توضیحات تکمیلی به پاسخ الهام نگاه کن. موفق باشید.
فرستنده :
elham
1389/3/18
مـتـن :
ba salam.be nazar man pasokh sahih gozineh 3 mibashad
پاسـخ :
سلام الهام جان. آفرین گزینه صحیح پاسخ شماره 3 است. اصولا اسیدهای چرب غیر اشباع به دلیل وجود پیوندهای دوگانه موجود در زنجیره خود، دارای هندسه فضایی نامنظم تری نسبت به اسیدهای چرب اشباع بوه که این امر موجب کاهش قدرت پیوندهای موجود در اسیدهای چرب غیر اشباع شده و موجب کاهش دمای ذوب آنها میشود. موفق باشید.
نظر شما پس از تاييد در سايت قرار داده خواهد شد
نام :
پست الکترونيکي :
پست الکترونيکي معتبر نمي باشد
صفحه شخصي :
نظر:
تایید
انصراف
Blog Archive
آرشیو
سال قبل
1403
سال بعد
ماه قبل
اردیبهشت
ماه بعد
ش
ی
د
س
چ
پ
ج
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
فروردین
اردیبهشت
خرداد
تیر
مرداد
شهریور
مهر
آبان
آذر
دی
بهمن
اسفند
test
Use module action menu to edit content
Bonosoft - Link
Text/HTML
Use module action menu to edit content
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران (رشد)