متن كامل خبر
تداوم همکاری حوزه علمیّه و آموزش و پرورش

تاريخ خبر : 3/6/1395امتياز بده :ارسال به دوستتعدادمشاهده : 524

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه زمینه‌های بسیار خوب و مهمی برای همکاری حوزه و آموزش و پرورش وجود دارد، گفت: یکی از مهم‌ترین عرصه‌های همکاری در بحث سیاستگذاری برنامه‌ریزی است.

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا، حجت الاسلام والمسلمین محی‌الدین بهرام محمدیان با بیان اینکه حوزه و آموزش و پرورش در عرصه مدرسه‌داری می‌توانند همکاری خوبی داشته باشند، تصریح کرد: می‌توان در قالب همکاری حوزه و آموزش و پرورش مدارس نمونه طراحی کرد.
 
رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش افزود: همچنین حوزه و آموزش و پرورش می‌توانند در عرصه‌های آموزشی، تبلیغی و ترویجی و به خصوص در بخش پژوهش همکاری‌های خوبی داشته باشند.
 
دکتر محمدیان تصریح کرد: همکاری‌های خوبی میان حوزه و آموزش و پرورش آغاز شده و باید مساعدت بیشتری داشت و از این مسئله مراقبت کرد تا تبدیل به درخت تناوری شود.
 
وی با بیان اینکه در سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش بیش از 20 روحانی فاضل در بحث تالیف و برنامه‌ریزی با این مجموعه همکاری دارند، گفت: در شوراهای برنامه‌ریزی بر حسب برنامه‌هایی که تدوین شده است، یک کارشناس حوزه معارف اسلامی حضور دارد که اکثر این افراد، دانش‌آموخته حوزه یا مرتبط با روحانیون هستند.
 
معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه چرا کتاب‌های عربی و معارف اسلامی از جذابیت لازم برای دانش‌آموزان برخوردار نیست، اظهار داشت: بخشی از این مسئله به روش تدریس باز می‌گردد و بخش دیگر آن، ایجاد علاقه‌مندی و تشنگی در موضوع است.
 
دکتر محمدیان با بیان اینکه در بیرون به برخی دروس آموزشی اهمیت کمتری داده می‌شود، تصریح کرد: بعضی معلمان و خانواده‌ها برخی دروس را شهروند درجه دو نظام آموزشی تلقی می‌کنند.
 
وی افزود: به عنوان مثال خانواده ها به نمره درس ریاضی دانش آموزان اهمیت می‌دهند و حساسیت بیشتری دارند اما برای بعضی دروس این حساسیت را ندارند که در صورت لزوم، معلم خصوصی بگیرند.
 
دکتر محمدیان با بیان اینکه اهمیت بیشتر به برخی دروس به دلیل پشتیبانی بیرونی از سوی خانواده‌ها است، ابراز داشت: البته برخی دروس نیز به دلیل ضریب کنکور برای ورود به دانشگاه، تاثیر بیشتری در اهمیت به آنها وجود دارد.
 
رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش با اذعان به اینکه روش آموزشی بعضی از دروس سخت است، تصریح کرد: در روش آموزشی، طراحی، تولید و برنامه برخی از دروس تجدیدنظر خواهیم کرد، بلکه بتوانیم جذابیت لازم را ایجاد کنیم.
 
معاون وزیر آموزش و پرورش همچنین در پایان خاطرنشان کرد: درس عربی تغییر پیدا کرده و درس دینی نیز بهسازی شده است.

ریخی دارالفنون واقع در میدان امام خمینی(ره) ابتدای خیابان ناصر خسرو برگزار خواهد شد.
 
این گزارش می افزاید: در این جشنواره که ویژه دانش‌آموزان، فرهنگیان و دانشجومعلمان برگزار خواهد شد، از نفرات برگزیده تقدیر به عمل خواهد آمد.
 
روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی، مقدم خبرنگاران محترم در این رویداد فرهنگی علمی را گرامی می‌دارد.


     منبع خبر : پانا

بازگشت