محققان در تلاش هستند که مهمترین مسأله علوم کامپیوتر را حل کنند. جایزه این مسأله یک میلیون دلار است که درباره میزبانی شکافت های علمی و منبع سیستم های پنهانی از ایمیل گرفته تا بانکداری مورد استفاده قرار می گیرد. این مسأله درباره اثبات این است که آیا در علوم کامپیوتر P=NP است یا خیر؟
«وینای دئولالیکار» (Vinay Deolalikar) نویسنده این اثبات 100 صفحه ای، محقق در موسسه HP در کالیفورنیا برای جوابگویی به ایمیل ها و نظرات آماده نیست و می گوید: ایمیل من پر شده است، لطفا برای جواب به آن ها صبر کنید.
او در این اثبات سعی بر این دارد که بگوید P مساوی NP نیست. این اولین باری نیست که کسی می خواهد این را اثبات کند و در همین اثبات هم محققان زیادی مثل «اسکات آرونسون» (Scott Aaronson) محقق موسسه ماساچوست در «کمبریج» (Cambridge) مشترک بوده اند.