متن كامل خبر
فعالیت ۷۵۰ دارالقرآن در مدارس کشور

تاريخ خبر : 6/10/1396امتياز بده :ارسال به دوستتعدادمشاهده : 427

مدیرکل قرآن، نماز و عترت وزارت آموزش‌وپرورش از فعال بودن ۷۵۰ دارالقرآن در مدارس کشور خبر داد.

محمدرضا مسیب زاده در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه سه اصل مدرسه محوری، فراگیری در عین اثرگذاری و توسعه مشارکت‌ها در حوزه فعالیت‌های قرآنی آموزش‌وپرورش دنبال می‌شود، گفت: باید فعالیت‌های قرآنی مدرسه محور باشد، چرا که در صورت برگزاری برنامه‌ها با محوریت مدرسه تمامی ۱۳ میلیون دانش‌آموز در حال تحصیل در کشور در این برنامه‌ها حضور خواهند داشت.
 
مسیب زاده حفظ قرآن کریم را از تأکیدات مقام معظم رهبری عنوان کرد و افزود: حفظ قرآن توسط دانش‌آموزان در آموزش‌وپرورش دنبال می‌شود.
 
مدیرکل قرآن، نماز و عترت وزارت آموزش‌وپرورش اضافه کرد: در حوزه حفظ موضوعی قرآن ۱۲ عنوان کتاب و برای هر پایه یک کتاب چاپ شده که بر اساس آن دانش‌آموزان بین ۲۰ تا ۴۰ آیه را به همراه ترجمه و خلاصه تفسیر حفظ می‌کنند، ضمن اینکه در بخش ویژه تدبر نیز که ایستگاه اندیشه نامیده می‌شود به تدبر در آیات کتاب الهی می‌پردازند، به امید اینکه دانش‌آموزان از این طریق خود را به آموزه‌های ارزشمند قرآن کریم نزدیک کنند.
 
وی اضافه کرد: در حال حاضر نزدیک به دو میلیون نفر از دانش‌آموزان کشور مشغول حفظ موضوعی قرآن کریم هستند.
 
مسیب زاده همچنین با اشاره به چاپ ۱۷ عنوان کتاب با موضوع امام شناسی و مصباح الهدی در وزارت آموزش‌وپرورش اظهار کرد: از ابتدای سال تحصیلی جدید یک‌میلیون نسخه از این کتاب‌ها در بین دانش‌آموزان توزیع شده است. این کتاب‌ها با هدف آشنایی دانش‌آموزان با سیره ائمه اطهار (ع) تألیف شده و آن‌ها را با سبک زندگی اسلامی آشنا خواهند کرد.
 
این مسئول در ادامه با بیان اینکه ۷۵۰ دارالقرآن در مدارس کشور داریم، افزود: در هر منطقه از آموزش‌وپرورش در سراسر کشور یک دارالقرآن فعال است.


     منبع خبر : ايسنا

بازگشت