متن كامل خبر
رویای ساخت یک انسان «بیونیک»

تاريخ خبر : 12/9/1387امتياز بده :ارسال به دوستتعدادمشاهده : 840

  گروهی از محققان در آمریکا تاکنون موفق شده‌اند عمل کاشت یک حسگر را طوری انجام دهند که بتوانند رایانه‌ها را دستکاری کرده و پروتزها را به حرکت در آورند. اما اندازه‌ی این حسگرها هنوز برای به کار بردن در قالب اندام‌های انسانی بزرگ است

رویای ساخت یک انسان «بیونیک» ‌‌
  

 

گروهی از محققان در آمریکا تاکنون موفق شده‌اند عمل کاشت یک حسگر را طوری انجام دهند که بتوانند رایانه‌ها را دستکاری کرده و پروتزها را به حرکت در آورند. اما اندازه‌ی این حسگرها هنوز برای به کار بردن در قالب اندام‌های انسانی بزرگ است

مهندسان در «ویلز» تلاش می‌کنند با توسعه‌ی فن‌آوری مایکرو رویای ساخت یک انسان «بیونیک» را به واقعیت تبدیل کنند.

به گزارش ایسنا، این مهندسان برای دستیابی به این موفقیت در حال طراحی حسگرهای مجموعه‌ای میکروسوزنی هستند که به اندازه‌ی حدود سر یک چوب کبریت ساخته می‌شوند. با کمک چنین حسگرهایی می‌توان کاری کرد که دست و پاهای مصنوعی با قدرت مغز حرکت کنند و به کار بیافتند. این حسگرها ساخت شرکت خدمات «میکروبریج» وابسته به دانشگاه «کاردیف» هستند. هر حسگر از 100 سوزن بسیار ظریف ساخته شده که قطر آن‌ها نازک‌تر از یک تار موی انسان است.

این حسگرها در مغز جاسازی می‌شوند و پالس‌ها و تکانه‌های عصبی را به سوی پروتزها می‌فرستد. در واقع پژوهشگران «اوتا» در آمریکا درخواست ساخت این حسگرها را به شرکت «میکروبریج» ارائه کرده‌اند. این حسگرها از «کربید تنگستن» ساخته می‌شوند، ماده‌ای بسیار سخت و محکم که قابلیت انتقال جریان الکتریسته را دارد.

گروهی از محققان در آمریکا تاکنون موفق شده‌اند عمل کاشت یک حسگر را طوری انجام دهند که بتوانند رایانه‌ها را دستکاری کرده و پروتزها را به حرکت در آورند. اما اندازه‌ی این حسگرها هنوز برای به کار بردن در قالب اندام‌های انسانی بزرگ است.

چالش اخیر دانشمندان این است که سوزن‌های بسیار ظریف‌تری بسازند که تعداد بیش‌تری از آن‌ها روی یک حسگر جای بگیرد.

 

 

 

 

 

 

 


     منبع خبر : ايسنا

بازگشت