متن كامل خبر
راه‌یابی تیم‌های برتر بخش «جونیور» مسابقه به ربوکاپ 2008

تاريخ خبر : 16/1/1387امتياز بده :ارسال به دوستتعدادمشاهده : 769

- پیش‌بینی می‌شود حدود 40 تا 45 تیم ایرانی به مسابقات جهانی ربوکاپ 2008 که قرار است هم‌زمان با المپیک در چین برگزار شود راه یابند

راه‌یابی تیم‌های برتر بخش «جونیور» مسابقه

به ربوکاپ 2008

پیش‌بینی می‌شود حدود 40 تا 45 تیم ایرانی به مسابقات جهانی ربوکاپ 2008 که قرار است هم‌زمان با المپیک در چین برگزار شود راه یابند

رئیس کمیته‌ی ملی ربوکاپ ایران با اشاره به پایه‌گذاری لیگ ربات‌های مین‌یاب و برگزاری دو دوره‌ی آن از سوی ایران اعلام کرد: پیشنهاد افزودن این لیگ به مسابقات جهانی ربوکاپ به فدراسیون بین‌المللی پیشنهاد شده است.

به گزارش ایسنا، دکتر «مرتضی موسی خانی» در حاشیه‌ی سومین دوره‌ی مسابقات ربوکاپ آزاد ایران در قزوین با بیان این مطلب خاطر نشان کرد: تحقیقاتی در زمینه‌ی شناسایی مین‌های پلاستیکی در حال انجام است که در دنیا هم زمینه‌ی تحقیقاتی جدیدی است و امیدواریم بتوانیم مسابقات ربات‌های مین‌یاب را از شناسایی مین‌های فلزی به مین‌های پلاستیکی توسعه دهیم.

رئیس کمیته‌ی ملی ربوکاپ ایران اظهار کرد: در سومین دوره‌ی مسابقات ربوکاپ آزاد ایران 312 تیم، یک‌هزار و 653 نفر در قالب حضور دارند که در این تعداد 28 تیم از هفت کشور خارجی هستند. این تیم‌ها طی سه روز برگزاری مسابقات در 19 لیگ دانشجویی و جونیور (نوجوانان ) رقابت می‌کنند.


وی با اشاره به نامزدی ایران برای میزبانی مسابقات جهانی ربوکاپ 2010 اظهار کرد: علاوه بر ایران کشورهای «ترکیه» و «سنگاپور» هم کاندیدای میزبانی این رقابت‌ها هستند که به منظور نشان دادن بهتر قابلیت‌های ایران قصد داریم مسابقات ربوکاپ آزاد سال آینده را در منطقه آزاد کیش برگزار کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با بیان این‌که این واحد دانشگاهی طی سه روز برگزاری مسابقات (15 تا 17 فروردین ماه جاری) میزبان حدود دو هزار نفر شرکت کننده سرپرستان و اعضای ستادهای اجرایی است از حمایت‌های ویژه استاندار و مدیران دستگاه‌های مختلف استان قزوین و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از برگزاری این مسابقات در شهر تاریخی قزوین تقدیر کرد.

دکتر «موسی خانی» با بیان این‌که پیش‌بینی می‌شود حدود 40 تا 45 تیم ایرانی به مسابقات جهانی ربوکاپ 2008 که قرار است هم‌زمان با المپیک در چین برگزار شود راه یابند، اظهار کرد:تاکنون حدود 9 تیم برای حضور در لیگ‌های مختلف ربوکاپ 2008 پذیرفته شده‌اند و قرار است تیم‌های برتر مسابقات ربوکاپ آزاد ایران نیز جواز شرکت در این رقابت‌ها را دریافت کنند و البته سعی داریم فیلم تیم‌های برتر این مسابقات را نیز که از سوی کمیته‌ی ربوکاپ 2008 پذیرفته نمی‌شوند برای آن‌ها ارسال کنیم تا به پذیرش آن‌ها کمک شود.

 

 

 

 

 

 


     منبع خبر : ايسنا

بازگشت