از دستورالعملهای زیر پیروی کنید و نگهداری از غذاها را هنکامی که پیز خوشمزهای درست میکنید بیاموزید.
کلاف میوهای بسازید
از دستورالعملهای زیر پیروی کنید و نگهداری از غذاها را هنکامی که پیز خوشمزهای درست میکنید بیاموزید.
هشدار:این فعالیت به یک پوستکن تیز،یک چاقو،یک رنده . یک فر داغ نیاز دارد.
پرا از دستان خودتان در علم غذا استفاده نمیکنید؟این کلاف کیوهای به آسانی درست کردن پای سیب است.سپس میتوانید از این میوه ها به عنوان یک اسنک خوشمزه استفاده کنید.
چیزهایی که نیاز دارید:
|
|
هر نوع میواای
شیرین کننده و چاشنی،مانند شکر،عسل و وانیل(اختیاری)
رنده
پوست کن
چاقو
کاغذ پخت
سینی فر
اجاق فر
چه کار باید کرد؟
1.پوست میوه را بکنید،با دقت هسته یا دانه آنها را در بیارید.
2.میوه را رنده کنید تا خمیر نرمی ایجاد شود.یگر لازم است کمی آب به آن اضافه کنبد.حدود 2 فنجان از این خمیر کافی است.
3.اگر دوست دارید کمی شیرین کننده مانند عسل یا شکر،چاشنی ای شامل وانیل یا دارچین.
4. کاغذ پخت را در سینی فر بگذارید
5.خمیر میوه تان را روی روی کاغذ پخت پخش کنید .
6.فر را در درجه 100 درجه سلسیوس بگذارید گرم شود.
7.خمیر را به مدت 2 ساعت در فر قرار دهید،یا تا زمانی که خمیرمیوه خشک شود.
8.ورقه میوه را در اندازهای که دوست دارید ببرید.
چه اتفاقی میافتد؟
میوه ها خراب میشوند زیرا میکروبها در آنها خانه میسازند. باکتری ها و قارچ ها از جمله اشکالات میکروبها هستند. میکروب های فردی معمولا آنقدر کوچک هستند که تنها می توانند شود از نزدیک با یک میکروسکوپ دیده شوند.
هنگامی که آنها زیاد، گروه میکروب ها بسیار فاحش به نظر میرسند! گاهی اوقات آنها مانند رشته های سفید، ریشههای سبز یا قهوه ای لزج به نظر میرسندمیوهها شیرین و آبدار هستند و این ویژگی باعث میشود تا آنها به خانهای مناسب برای انواع باکتریها و قارپها تبدیل شوند.میوههای خشک شده مدت بیشتری دوام دارند زیرا میکروبها برای زنده ماندن نیاز به آب دارند.وقتی شما میوهها را خشک میکنید آبی که این موجودات ریز نیاز دارند از بین میبرید.