متن كامل خبر
برگزاری دوره ضمن خدمت فعالیت‌های مکمل برای فرهنگیان

تاريخ خبر : 13/2/1396امتياز بده :ارسال به دوستتعدادمشاهده : 447

مدیرکل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش‌وپرورش گفت: دوره الکترونیک ضمن خدمت «فعالیت‌های مکمل آموزش‌وپرورش» با محوریت تربیت، تربیت قرآنی، تربیت سیاسی، اجتماعی و مشاوره ۱۲ تا ۲۶ اردیبهشت‌ماه ویژه فرهنگیان برگزار می‌شود.

به گزارش سرویس آموزش‌وپرورش پانا، مسعود شکوهی اظهار کرد: این دوره برای مدیران، مربیان و معاونان، دبیران، آموزگاران و هنرآموزان آموزش‌وپرورش برگزار می‌شود.
 
وی با بیان اینکه مدت‌زمان این دوره ۲۴ ساعت است، تصریح کرد: ثبت‌نام این دوره ضمن‌خدمت که به‌صورت الکترونیکی برگزار می‌شود، چهارم تا یازدهم اردیبهشت‌ماه سال جاری در سامانه LTMS وزارت آموزش‌وپرورش و توسط کارشناسان ضمن خدمت هراستان انجام شده است.
 
شکوهی با بیان این‌که ثبت‌نام‌کنندگان، محتوای آموزشی دوره را در سامانه LMS.rayadars.com دریافت خواهند کرد، بیان کرد: برای هر مبحث (تربیت، تربیت قرآنی، سیاسی اجتماعی، مشاوره) چهار مرحله آزمون برگزار می‌شود که مرحله اول ۱۶ اردیبهشت، مرحله دوم ۱۹ اردیبهشت، مرحله سوم ۲۳ اردیبهشت و مرحله چهارم ۲۶ اردیبهشت خواهد بود و مجموع نمرات کسب‌شده در طول آزمون‌های میان‌دوره‌ای،‌ قسمتی از نمره نهایی را تشکیل می‌دهند، لذا همه فراگیران باید در تمام آزمون‌ها شرکت کنند تا بتوانند، نمره کامل دریافت کنند.
 
وی در ادامه گفت: هر مرحله آزمون که به‌صورت الکترونیک است، در یک روز و سه بازه زمانی مختلف برگزار خواهد شد، لذا انتخاب زمان آزمون در اختیار فراگیران است و هر فراگیر در هر مرحله فقط می‌تواند در یکی از زمان‌ها در آزمون شرکت کند.
 
شایان ذکر است: نمره قبولی ۱۲ از ۲۰ است و به شرکت‌کنندگانی که در این دوره نمره قبولی کسب کنند،‌ گواهی دوره ضمن خدمت ۲۴ ساعته ارائه خواهد شد.


     منبع خبر : پانا

بازگشت