متن كامل خبر
تولید تخم‌مرغ ضد آلرژی

تاريخ خبر : 14/12/1386امتياز بده :ارسال به دوستتعدادمشاهده : 531

- دانشمندان با اصلاح چهار پروتئینی که 80 درصد از ذخیره‌ی پروتئینی تخم مرغ را می‌سازند، توانستند خاصیت آلرژی‌زایی این ماده‌ی غذایی را از بین ببرند

تولید تخم‌مرغ ضد آلرژی

 

دانشمندان با اصلاح چهار پروتئینی که 80 درصد از ذخیره‌ی پروتئینی تخم مرغ را می‌سازند، توانستند خاصیت آلرژی‌زایی این ماده‌ی غذایی را از بین ببرند

با دستاورد جدید شیمیدانان در آلمان و سوئیس به زودی افرادی که به تخم مرغ آلرژی دارند نیز می‌توانند از این ماده غذایی مصرف کرده و از مزایای آن برای سلامت و رشد بدن بهره‌مند شوند.

به گزارش ایسنا، این متخصصان توانستند با روش جدیدی به میزان قابل توجهی از مواد آلرژی‌زا در تخم‌مرغ بکاهند. این تخم‌مرغ‌های آنتی آلرژیک که در فرآیند 9 مرحله‌ای تولید شده‌اند، با وجود برخورداری از تمام خواص تخم مرغ‌های معمولی خاصیت آلرژی‌زایی ندارند.

پژوهشگران دانشگاه «هامبورگ» گزارش یافته های خود را در مجله‌ی «کشاورزی و شیمی غذایی» به چاپ رسانده‌اند. تولید این تخم‌مرغ‌ها با ایجاد تغییرهای شیمیایی ساختاری در این ماده‌ی خوراکی میسر شده است. این دانشمندان با اصلاح چهار پروتئینی که 80 درصد از ذخیره‌ی پروتئینی تخم مرغ را می‌سازند، توانستند خاصیت آلرژی‌زایی این ماده‌ی غذایی را از بین ببرند.

در این فرایند آلرژی‌زدایی، تخم مرغ‌ها در دمایی حدود 60 درجه‌ی سانتیگراد قرار گرفته و با دو آنزیمی که این پروتئین‌ها را گوارش می‌دهند، واکنش یافتند. پس از پایان این فرایند، این تخم مرغ‌ها به‌منظور بررسی میزان خطرهای احتمالی روی گروهی از داوطلبان آزمایش شد.

نتایج این آزمایش نشان داد، این تخم مرغ مایع از طعم و تمام خواص شیمیایی و فیزیکی تخم مرغ‌های معمولی برخوردار است اما توانایی آلرژی‌زایی آن 100 برابر کمتر از تخم مرغ‌های معمولی است.مواد آلرژی زا در تخم مرغ می‌تواند باعث درد شدید معده و خارش شده و در موارد بسیار نادر ممکن است موجب مرگ شود.

 

 

 

 

 

 


     منبع خبر : ايسنا

بازگشت