مدیرکل برنامهریزی و تالیف کتابهای درسی وزارت آموزش و پرورش گفت :
زمان آموزش قرآن در مدارس راهنمایی از دو ساعت به شش ساعت افزایش خواهد یافت.
به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا، حجتالاسلام علی ذوعلم در سومین روز بیست و چهارمین اجلاس روسای مناطق آموزش و پرورش کشور در سالن همایشهای صدا و سیما، آموزش قرآن در دورههای راهنمایی و دبیرستان را نیازمند تغییراتی دانست و گفت: قصد داریم درمقطع راهنمایی برنامهی هماهنگی در این خصوص تدوین کنیم و این کار را طی یکی دو سال آینده اجرا کنیم. وی ادامه داد : در مقطع دبیرستان از چند سال قبل تلفیقی بین درس قرآن و دینی صورت گرفته است اما بیم این میرود که آموزش دینی و زندگی بر رویکرد آموزش قرآن غلبه کند.
به همین منظور یک سری مطالعات و ارزشیابیهایی در این زمینه درحال انجام است که در صورت لزوم، تغییرات لازم در درس قرآن و دینی این مقطع نیز انجام خواهد شد .
وی درعین حال گفت: اگر انگیزه، مهارت و دانش قرآنی آموزگاران برای تدریس دینی و قرآن کافی نباشد آموزش قرآنی در مدارس به نتیجهی مطلوب نخواهد رسید . به همین دلیل باید ایجاد نگرش قرآنی در مدارس از آموزگاران آغاز شود.
حجتالاسلام علی ذوعلم گفت: در سال گذشته، برنامهی کوتاه مدت و ضربتی افزایش مهارت قرآنی آموزگاران به مدت یک هفته انجام شد و قریب به ۳۰هزار آموزگار سراسر کشور تحت پوشش این آموزش قرار گرفتند ، اما امسال به دلیل کمبود بودجه، از سوی وزارتخانه چنین برنامهای به استانها ابلاغ نخواهد شد و هر استان باید به طور اختصاصی چنین برنامهای را برگزار کند.