متن كامل خبر
کشف سواحل دریاچه‌یی بر سطح مریخ

تاريخ خبر : 19/5/1388امتياز بده :ارسال به دوستتعدادمشاهده : 685

  در سال‌های اخیر مشاهدات و مطالعات از فاصله دور توسط ابزار تحقیقاتی رباتیک بر وجود دریاچه‌های مریخی مربوط به ‌٥/٣ تا ‌٨/١ میلیارد سال قبل اشاره کرده‌اند

کشف سواحل دریاچه‌یی بر سطح مریخ

 


  ‌‌
 

 

در سال‌های اخیر مشاهدات و مطالعات از فاصله دور توسط ابزار تحقیقاتی رباتیک بر وجود دریاچه‌های مریخی مربوط به ‌٥/٣ تا ‌٨/١ میلیارد سال قبل اشاره کرده‌اند

گروهی از دانشمند‌ان سازمان فضایی آمریکا (ناسا) سواحل دریاچه‌ای را بر سطح سیاره‌ی مریخ شناسایی کردند.

به گزارش ایسنا، کشف این خطوط ساحلی با استفاده از تصاویر به دست آمده از دوربین آزمایش علمی تصویربرداری با رزولوشن بالا سوار بر مدارگرد مریخی MRO امکان‌پذیر شده است.

در این تصاویر شواهد مستقیمی از وجود خطوط ساحلی دریاچه‌ای در منطقه شالباتانا والیس در مریخ به دست آمده است. دانشمند‌ان به‌طور کلی معتقدند که شرایط گرم و مربوط جوی موجود در مریخ فقط حدود ‌٧/٣ میلیارد سال در این سیاره قدمت دارد.

در سال‌های اخیر مشاهدات و مطالعات از فاصله دور توسط ابزار تحقیقاتی رباتیک بر وجود دریاچه‌های مریخی مربوط به ‌٥/٣ تا ‌٨/١ میلیارد سال قبل اشاره کرده‌اند. اکنون مشاهدات این مدارگرد وجود خطوط ساحلی یک دریاچه را تایید می‌کند که عمق این دریاچه بیش از ‌٤٥٠ متر بوده و حدود ‌٤/٣ میلیارد سال پیش شکل گرفته است.

به گفته‌ی محققان، مرحله‌ی بعدی در این کندوکاو، تحقیق و بررسی روی رسوبات مربوط به دریاچه در ماموریت‌های آینده است.

 

 

 

 

 


     منبع خبر : ايسنا

بازگشت