متن كامل خبر
پژوهش در آموزش‌وپرورش یکی از موضوعات اصلی است

تاريخ خبر : 22/9/1396امتياز بده :ارسال به دوستتعدادمشاهده : 489

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی گفت: پژوهش در آموزش‌وپرورش یکی از موضوعات اصلی است.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، حجت‌الاسلام محی‌الدین بهرام محمدیان در آئین تجلیل از ۲۱ دانش‌آموز برگزیده فعالیت‌های پژوهشی که در دبستان آرمینه مصلی نژاد منطقه ۶ شهر تهران با حضور وزرای آموزش‌وپرورش و علوم، تحقیقات و فناوری برگزاری شد، اظهار کرد: معتقدیم فرهنگ پژوهش باید در آموزش‌وپرورش نهادینه شود.
 
رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی تصریح کرد: از کلاس اول ابتدایی سعی کردیم فرهنگ پژوهش در دانش‌آموزان نهادینه و توسعه شود.
 
وی با تأکید بر این‌که پژوهش در آموزش‌وپرورش مانند پژوهش در دانشگاه نیست، خاطرنشان کرد: پژوهش‌های آموزش‌وپرورش دوره ابتدایی در قالب جشنواره جابرحیان برگزار می‌شود، البته پژوهش‌های آموزش‌وپرورش مانند آموزش عالی می‌تواند جنبه تجاری نیز داشته باشد.
 
دکتر محمدیان افزود: در آموزش‌وپرورش همواره تلاش می‌شود روحیه پژوهشی در دانش‌آموزان تقویت بشود. امید است در آینده شاهد پژوهشگران بزرگی در آموزش‌وپروش باشیم.


     منبع خبر : وزارت آموزش و پرورش

بازگشت