متن كامل خبر
استفاده از ظرفیت دستگاه‌های اجرایی برای بهبود فرایند آموزشی

تاريخ خبر : 30/11/1395امتياز بده :ارسال به دوستتعدادمشاهده : 298

رئیس سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی با اشاره به امضای دستورالعمل اجرایی تفاهم‌نامه این سازمان با بنیاد تعاون وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، بر استفاده از ظرفیت دستگاه‌های اجرایی کشور برای بهبود فرآیند آموزشی تاکید کرد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش به نقل از سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی، مرضیه گرد درجلسه مشترک با سردار اسدی معاون فرهنگی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و هیئت همراه و همچنین مدیران سازمان و مدیر مشارکت‌های شهر تهران برگزار شد، اظهارکرد : خوشحالیم که مسئولین دستگاه‌ها و نهادهای غیر از آموزش و پرورش به ویژه وزارت دفاع علاوه بر ماموریت اصلی سازمانی خود، مسئولیت‌پذیری فرهنگی اجتماعی بسیار خوبی داشته و اهمیت زیادی برای آن دارا هستند و دغدغه تربیت دانش آموزان خانواده معظم تحت پوشش را به دوش می‌کشند.
 
وی با اشاره به استفاده از ظرفیت مدارس به شیوه هیئت امنایی یا آموزش از راه دور و یا غیردولتی برای افزایش کیفیت مدارس تحت پوشش وزارت دفاع افزود: خوشبختانه در مفاد تفاهم نامه محورهای خوبی برای استفاده از ظرفیت آموزش و پرورش متناسب با موقعیت شهرک‌های وزارت دفاع و نیازهای ساکنین آن دیده شده است که امیدواریم از این فرصت در جهت تقویت مدارس فوق استفاده شود.
 
گرد افزود: برای اجرایی کردن دستورالعمل این تفاهم نامه می‌بایست سایر کارگروه‌های تخصصی با نمایندگان دو وزارتخانه تشکیل شود تا با بررسی موانع و مشکلات پیش رو بتوان اقدامات موثری برای رفع آنها انجام داد.
 
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: ما از پتانسیل همه دستگاه‌ها و نهادها برای بهبود فرایند آموزشی و اداره مدارس با شیوه‌های مختلف می‌توانیم بهره‌مند شویم و اعتقاد راسخ داریم که هرقدمی را برای تقویت بنیه علمی دانش آموزان کشور باید برداریم تا عزیزان ما در وزارت دفاع با خیال راحت به ماموریت‌های امنیتی و دفاعی خود بپردازند تا شاهد افتخارات بیشتر برای کشور عزیزمان باشیم.
 
وی اظهار کرد: ما باید از ظرفیت تفاهم نامه استفاده بهینه کنیم و امیدواریم با استفاده از پتانسیل ستاد و همراهی معاونین حوزه‌های مختلف پرورشی، آموزشی و تربیت بدنی و ... و همچنین با فعال کردن روسای ادارات مشارکت‌های مردمی در استان‌ها که بیشترین شهرک‌ها نیز در همین استان‌ها می‌باشد بتوانیم به نتایج خوبی از این همکاری‌ها دست یابیم.
 
گرد با بیان اینکه اولویت اول ما استفاده از ظرفیت مدارس به شیوه هیئت امنایی است، افزود: ایجاد مراکز آموزشی در شهرک‌های آموزشی متناسب با نیاز مردم ساکن در آن و با توجه به تقاضای اولیا در سه حوزه مدارس هیئت امنایی، غیر دولتی و آموزش از راه دور برای دانش آموزان و خانواده‌ها و بزرگسالانی که در شهرک‌ها به شکلی نیازمند آموزش هستند، میسر است که امیدواریم به زودی شاهد تحولات خوبی باشیم.
 
وی اظهار امیدواری کرد که با حمایت های مالی بنیاد تعاون وزارت دفاع، بدون تحمیل بار مالی برای خانواده‌ها، کیفیت آموزشی مدارس افزایش یابد و دوره‌های توانمندسازی معلمان و مدیران آموزشی آنان با مشارکت دو دستگاه اجرا شود.


     منبع خبر : وزارت آموزش و پرورش

بازگشت