FAQs

Your Email:
Question:
Save
 
   
 PY1
روز:  ماه: 
شهر:
12 ذی القعده 1445 قمری
20 می 2024 میلادی
اذان صبح: 04:13:08
طلوع خورشید: 05:55:17
اذان ظهر: 13:00:55
غروب خورشید: 20:06:57
اذان مغرب: 20:26:11
نیمه شب شرعی: 00:15:58
 غلظت
غلظتمسابقه شيمي
مسابقه 248
غلظت‌ها انواع مختلفی دارند اما بنیان و اساس همه آن‌ها یک مفهوم کلی است. در این مسابقه به مفاهیم اولیه غلظت می‌پردازیم و یکی از سوالات المپیاد شیمی 2012 آمریکا را که در همین زمینه است را برای شما مطرح می‌کنیم.
 در شیمی، غلظت نسبت فراوانی یک جزء تشکیل دهنده به حجم کل مخلوط می‌باشد. چندین نوع توصیف ریاضی مشخص وجود دارد: غلظت جرمی، غلظت مولار (مولی)، غلظت عددی، و غلظت حجمی. عبارت غلظت می‌تواند برای انواع مخلوط شیمیایی مورد استفاده قرار گیرد، اما عموما در مورد حل‌شونده‌ها در حلال‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. غلظت مولی وسیع است مانند غلظت نرمال و غلظت اسمولاریته.
 
توصیف کیفی
 
معمولا بصورت عادی، در زبان غیر تخصصی، غلظت بعنوان یک روش کیفی مطرح می‌شود، که برای صفت‌هایی نظیر "رقیق" برای محلول‌هایی با غلظت نسبتا کم یا "غلیظ" برای محلول‌هایی با غلظت نسبتا بالا مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای تغلیظ یک محلول، باید حل شونده بیشتری حل شود، یا مقدار حلال کمتر شود. در مقابل، برای کاهش غلظت یک محلول، باید حلال بیشتر اضافه شود یا حل شونده کاهش پیدا کند. غیر از در حالتی که دو ماده بصورت کامل اختلاط پذیر باشند، غلظتی وجود دارد که مقدار حل شونده بیشتری نمی‌تواند در حلال حل شود. در این نقطه، می‌گویند محلول سیر شده یا اشباع شده است. اگر حل شونده بیشتری به محلول اشباع اضافه شود، این مقدار اضافی حل نمی‌شود، به غیر از در شرایط خاص، که می‌توان محلول فراسیرشده ایجاد کرد، در غیر این صورت، جدایی فازی روی می‌دهد که به وجود دو فاز در کنار هم می‌انجامد که یا کاملا از هم جدا قرار دارند یا به صورت سوسپانسیون مخلوط می‌شوند. نقطه اشباع به متغیرهای زیادی نظیر دمای محیط و خواص شیمیایی طبیعی حل شونده و حلال بستگی دارد.
 
جدول غلظت‌ها و کمیت‌ها وابسته
 
 
سوال این مسابقه یکی از سوالات المپیاد شیمی 2012 آمریکا می‌باشد که مربوط به غلظت است و شما دوستان با کمی مطالعات اضافه‌تر به راحتی به آن جواب خواهید داد.
 
مقدار کدام غلظت برای یک محلول با دما تغییر می‌کند؟
1. مولاریته
2. مولالیته
3. کسر مولی
4. درصد جرمی
 
1391/11/10لينک مستقيم

فرستنده :
ناشناس HyperLink HyperLink 1392/10/21
مـتـن : 1

نظر شما پس از تاييد در سايت قرار داده خواهد شد
نام :
پست الکترونيکي :
صفحه شخصي :
نظر:
تاییدانصراف
 غلظت
غلظتمسابقه شيمي
مسابقه 248
غلظت‌ها انواع مختلفی دارند اما بنیان و اساس همه آن‌ها یک مفهوم کلی است. در این مسابقه به مفاهیم اولیه غلظت می‌پردازیم و یکی از سوالات المپیاد شیمی 2012 آمریکا را که در همین زمینه است را برای شما مطرح می‌کنیم.
 در شیمی، غلظت نسبت فراوانی یک جزء تشکیل دهنده به حجم کل مخلوط می‌باشد. چندین نوع توصیف ریاضی مشخص وجود دارد: غلظت جرمی، غلظت مولار (مولی)، غلظت عددی، و غلظت حجمی. عبارت غلظت می‌تواند برای انواع مخلوط شیمیایی مورد استفاده قرار گیرد، اما عموما در مورد حل‌شونده‌ها در حلال‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. غلظت مولی وسیع است مانند غلظت نرمال و غلظت اسمولاریته.
 
توصیف کیفی
 
معمولا بصورت عادی، در زبان غیر تخصصی، غلظت بعنوان یک روش کیفی مطرح می‌شود، که برای صفت‌هایی نظیر "رقیق" برای محلول‌هایی با غلظت نسبتا کم یا "غلیظ" برای محلول‌هایی با غلظت نسبتا بالا مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای تغلیظ یک محلول، باید حل شونده بیشتری حل شود، یا مقدار حلال کمتر شود. در مقابل، برای کاهش غلظت یک محلول، باید حلال بیشتر اضافه شود یا حل شونده کاهش پیدا کند. غیر از در حالتی که دو ماده بصورت کامل اختلاط پذیر باشند، غلظتی وجود دارد که مقدار حل شونده بیشتری نمی‌تواند در حلال حل شود. در این نقطه، می‌گویند محلول سیر شده یا اشباع شده است. اگر حل شونده بیشتری به محلول اشباع اضافه شود، این مقدار اضافی حل نمی‌شود، به غیر از در شرایط خاص، که می‌توان محلول فراسیرشده ایجاد کرد، در غیر این صورت، جدایی فازی روی می‌دهد که به وجود دو فاز در کنار هم می‌انجامد که یا کاملا از هم جدا قرار دارند یا به صورت سوسپانسیون مخلوط می‌شوند. نقطه اشباع به متغیرهای زیادی نظیر دمای محیط و خواص شیمیایی طبیعی حل شونده و حلال بستگی دارد.
 
جدول غلظت‌ها و کمیت‌ها وابسته
 
 
سوال این مسابقه یکی از سوالات المپیاد شیمی 2012 آمریکا می‌باشد که مربوط به غلظت است و شما دوستان با کمی مطالعات اضافه‌تر به راحتی به آن جواب خواهید داد.
 
مقدار کدام غلظت برای یک محلول با دما تغییر می‌کند؟
1. مولاریته
2. مولالیته
3. کسر مولی
4. درصد جرمی
 
1391/11/10لينک مستقيم

فرستنده :
ناشناس HyperLink HyperLink 1392/10/21
مـتـن : 1

نظر شما پس از تاييد در سايت قرار داده خواهد شد
نام :
پست الکترونيکي :
صفحه شخصي :
نظر:
تاییدانصراف
 New Blog
شما بايد وارد شده واجازه ساخت و يا ويرايش وبلاگ را داشته باشيد.
 Blog Archive
 Blog List
Module Load Warning
One or more of the modules on this page did not load. This may be temporary. Please refresh the page (click F5 in most browsers). If the problem persists, please let the Site Administrator know.

 Account Login2