متن كامل خبر
آغاز تولید محتوای کتاب‌های درسی پایه دهم

تاريخ خبر : 15/1/1394امتياز بده :ارسال به دوستتعدادمشاهده : 3959

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش و پرورش، گفت: تولید محتوای کتاب‌های درسی پایه دهم را در رشته‌های مختلف آغاز کرده‌ایم و از گروه‌های تالیف خارج از سازمان برای تولید محتوا بهره‌مند خواهیم شد.

دکتر محی‌الدین بهرام محمدیان در گفتگو با خبرنگار مهر درباره برنامه‌های سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی درسی در سال ۹۴ اظهار کرد: اجرای کامل برنامه درسی ملی از مهمترین اولویت‌های سازمان در سال ۹۴ است.
وی افزود: تولید بسته آموزشی با کیفیت و تولید محتوای جدید برای کتاب‌های درسی پایه پنجم و نهم را برای سال تحصیلی ۹۴-۹۵ خواهیم داشت.
رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی با تاکید بر اینکه کار تولید محتوای کتاب‌های درسی پایه دهم در رشته‌های مختلف را برای سال تحصیلی ۹۵-۹۶ آغاز کرده‌ایم، تصریح کرد: تولید محتوا در دوره دوم متوسطه حجیم خواهد بود و از هم اکنون در حال برنامه‌ریزی این موضوع هستیم.
معاون پژوهش وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: برای تولید محتوای کتاب‌های درسی از گروه‌های تالیف و محتوا از بخش‌های خارج از سازمان پژوهش نیز استفاده خواهیم کرد.
دکتر محمدیان با بیان اینکه مراقب هستیم تا کیفیت کار تولید محتوا کاهش نیابد، تصریح کرد: در کنار عناصر داخل از عناصر و گروه‌های بیرون از سازمان نیز بهره‌منده خواهیم شد.


     منبع خبر : مهر

بازگشت