| فرستنده : |
علی |
|
|
1389/3/18 |
| | | | | مـتـن : |
3 | | | | | پاسـخ : | سلام علی جان. آفرین. گزینه مورد نظر شما پاسخ صحیح است. | | | |
|
|
|
| فرستنده : |
علی |
|
|
1389/3/18 |
| | | | | مـتـن : |
3 | | | | | پاسـخ : | سلام علی جان. آفرین. گزینه مورد نظر شما پاسخ صحیح است. | | | |
|
|
|
| فرستنده : |
احمد |
|
|
1389/3/18 |
| | | | | مـتـن : |
گزینه 4 درسته | | | | | پاسـخ : | سلام احمد جان. متاسفانه پاسخ صحیح گزینه 3 است. با انجام مطالعات مربوطه به سوالات دیگه طرح شده در مسابقات بعدی هم مراجعه کن. موفق باشید. | | | |
|
|
|
| فرستنده : |
سید علی مهدوی |
|
|
1389/3/18 |
| | | | | مـتـن : |
2-اسیدهای چرب غیر اشباع، وجود پیوندهای دوگانه منجر به هندسه فضایی متراکمتری میشود. گناباد- سید علی مهدوی-09155332475 | | | | | پاسـخ : | سلام علی جان. بخش اول پاسخت درست بود ولی استدلالت در بخش دوم اشکال داشت. اصولا وجود پیوندهای دوگانه منجر به هندسه فضایی نامنظمتر و وجود فضاهای خالی بیشتر و دمای ذوب پایینتر میشود. یعنی گزینه صحیح گزینه 3 است. موفق و موید باشید. | | | |
|
|
|
| فرستنده : |
امین |
|
|
1389/3/18 |
| | | | | مـتـن : |
3 | | | | | پاسـخ : | سلام امین جان. آفرین که جواب درستی دادی. با مطالعه منابع درسی به این سوال پاسخ دادی یا مطالعات جانبی هم داری در این زمینه؟ | | | |
|
|
|
| فرستنده : |
ناشناس |
|
|
1389/3/18 |
| | | | | مـتـن : |
4 | | | | | پاسـخ : | سلام دوست عزیز. از اینکه به سوال ما جواب دادید ازتون ممنونم ولی باید بگم که پاسخ صحیح گزینه 3 است. برای اینکه دلیل این موضوع رو بهتر استدلال کنید، به پاسخ الهام مراجعه کن. موفق باشید. | | | |
|
|
|
| فرستنده : |
صدف |
|
|
1389/3/18 |
| | | | | مـتـن : |
گزینه 3 | | | | | پاسـخ : | سلام صدف جان. باید بهتون بگم آفرین که به این سوال هم پاسخ صحیح دادید. موفق باشید. | | | |
|
|
|
| فرستنده : |
mohamad |
|
|
1389/3/18 |
| | | | | مـتـن : |
3 | | | | | پاسـخ : | سلام محمد جان. آفرین گزینه انتخاب شده صحیح است. برای مشاهده توضیحات تکمیلی به پاسخ الهام نگاه کن. موفق باشید. | | | |
|
|
|
| فرستنده : |
elham |
|
|
1389/3/18 |
| | | | | مـتـن : |
ba salam.be nazar man pasokh sahih gozineh 3 mibashad | | | | | پاسـخ : | سلام الهام جان. آفرین گزینه صحیح پاسخ شماره 3 است. اصولا اسیدهای چرب غیر اشباع به دلیل وجود پیوندهای دوگانه موجود در زنجیره خود، دارای هندسه فضایی نامنظم تری نسبت به اسیدهای چرب اشباع بوه که این امر موجب کاهش قدرت پیوندهای موجود در اسیدهای چرب غیر اشباع شده و موجب کاهش دمای ذوب آنها میشود. موفق باشید. | | | |
|
|
|