متن كامل خبر
کمک ‌هزارمیلیارد تومانی مدارس غیردولتی به آموزش و پرورش

تاريخ خبر : 3/9/1386امتياز بده :ارسال به دوستتعدادمشاهده : 576

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش بودجه‌ی حاصل از مشارکت مردم از طریق مدارس غیرانتفاعی را بیش از یک‌هزار میلیارد تومان برآورد کرد.

به گزارش سرویس «آموزش و پرورش» ایسنا، سید نصرت‌الله فاضلی در یک نشست خبری با اشاره به نقش موثر مدارس غیرانتفاعی در کمک به بودجه آموزش و پرورش گفت: در کشورهای توسعه یافته هفت درصد از تولید ناخالص ملی به آموزش و پرورش اختصاص می‌یابد، ولی این میزان در کشور ما در حدود چهار درصد است.

فاضلی با بیان این که توسعه یافتن مستلزم سرمایه‌گذاری است، اظهار کرد: دولت بیش از این توانایی اختصاص منابع بیشتر مالی به آموزش و پرورش را ندارد و لازم است از مشارکت‌های مردمی برای بهبود کیفیت آموزش و تامین نیروی انسانی استفاده کنیم.

وی با اشاره به کاهش تعداد دانش‌آموزان مدارس غیرانتفاعی، گفت: شهریه‌ی این مدارس توسط موسسان مدارس به کمیسیونی که با حضور نمایندگان آموزش و پرورش تشکیل می‌شود، ارائه شده و در صورت تصویب در مدارس اعمال می‌شود.

وی از درجه‌بندی 65 درصد از مدارس غیرانتفاعی خبر داد و تصریح کرد: هر مدرسه غیرانتفاعی برای اخذ مجوز فعالیت باید حداقل درجه چهار را داشته باشد.

فاضلی با اشاره به اشتغال برخی کارکنان رسمی آموزش و پرورش در مدارس غیرانتفاعی، گفت: در ازای هر نیروی رسمی آموزش و پرورش، مدارس غیرانتفاعی موظف هستند، سه دانش‌آموز را به طور رایگان تحت پوشش قرار دهند.

وی افزود: دانش‌آموزان مشمول تخفیف یا ثبت‌نام رایگان از میان فرزندان فرهنگیان، ‌دانش‌آموزان مناطق محروم و دانش‌آموزان مستعد انتخاب می‌شوند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به تصویب قانون مدارس غیرانتفاعی در سال 67، گفت: قانون مدارس غیرانتفاعی در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس آخرین مراحل تصویب خود را می‌گذراند.

فاضلی خاطر نشان کرد: در صورت تصویب قانون جدید مدارس غیرانتفاعی، دولت موظف می‌شود 50 درصد قیمت تمام شده مدارس دولتی را برای حمایت از مدارس غیرانتفاعی پرداخت کند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش از برپایی همایش اعضای شورای نظارت مدارس غیرانتفاعی خبر داد و گفت: هماهنگی بین اعضای شورا، توسط متوازن مدارس غیرانتفاعی، بهره‌مندی از دیدگاه‌های صاحب‌نظران و مسوولان اجرایی، تبیین اساسنامه‌ی تاسیس‌ هنرستان‌های غیرانتفاعی و استفاده‌ی بهینه از تسهیلات مربوط به بنگاه‌های زودبازده از جمله اهداف این همایش است.


     منبع خبر : ايسنا

بازگشت