مواد مختلف غذایی انرژیهای متفاوتی دارند که در شرایط مقتضی در بدن انرژیشان را آزاد میکنند. برای اینکه مقدار انرژی آزاد شده از آنها را بهطور ملموس ببینیم، با استفاده از پتاسیم کلرید این واکنش را تسریع میکنیم.
در ابتدا درون لولهای - که در آن پتاسیم کلرید را با استفاده از حرارت ذوب کردهایم- یک عدد چیپس یا پفک میاندازیم. این مواد دارای هیدرو کربن هستند. شدت واکش نشان دهندهی مقدار انرژی بالای آن است. با تقسیم مقدار کالری روی جلد این مادهی خوراکی بر تعداد آن، انرژی تقریبی آزاد شده از هر کدام از آنها بهدست میآید.در آزمایشی دیگر یک قطعه کرفس را درون لولهی حاوی پتاسیم کلرید مایع میاندازیم. شدت واکنش در اینجا کم است و به نسبت آزمایش قبل انرژی کمتری آزاد میشود.
براي شركت در مسابقه المپياد به آخرين مسابقه رفته و در قسمت پاسخ جديد ، پاسخ خود را وارد نماييد، همچنين مي توانيد پاسخ خود را از طريق ايميل به آدرس Olympiad@roshd.ir ارسال نماييد. براي ديدن سوال ها، پاسخ ها و اسامي برندگان مسابقات قبلي روي مسابقه كليك كنيد.
مشاوره
|
معرفي كتاب
مصاحبه
زنگ تفريح
آموزش
راهنماي سايت
صفحه اصلي
درباره ما
پرسش و پاسخ علمي
نظرات و پيشنهادات
اخبار
مسابقه