متن كامل خبر
انجمن اولیا و مربیان مدارس گناوه درسطح کشور حایز رتبه شدند

تاريخ خبر : 1/8/1384امتياز بده :ارسال به دوستتعدادمشاهده : 622

کارشناس انجمن اولیا ومربیان مدیریت آموزش وپرورش گناوه گفت: سه انجمن "اولیا و مربیان " در سه مقطع ابتدایی، راهنمایی و متوسطه این شهرستان در سال تحصیلی ‪ ۸۴- ۸۳‬رتبه‌های برتر کشوری را کسب کردند.

"جاسم شجاع" یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود : همچنین چهار انجمن اولیا و مربیان ممتاز در سطح شهرستان و یک انجمن ممتاز نیز رتبه استانی را به خود اختصاص دادند.

وی انجمن اولیا ومربیان دبستان حضرت زهرا(س )، راهنمایی عصمتیه و عفاف و متوسطه بنت الهدی را از جمله‌انجمن‌های اولیا و مربیان برترکشوری عنوان کرد.

او تعداد انجمن اولیا و مربیان مدارس این شهرستان را در سال گذشته ‪۷۴‬ انجمن عنوان کرد و اظهارداشت: در سال جاری تعداد ‪ ۹۱‬انجمن شهری و روستایی در این شهرستان تشکیل شده‌است .

شجاع یاآورد شد: تعداد انجمن اولیا و مربیان سال تحصیلی جاری درمقایسه با سال قبل حدود ‪ ۲۲/۱‬درصد افزایش دارد.

شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر ‪ ۱۷‬هزار و ‪ ۵۰۰‬نفر جمعیت دانش‌آموزی دارد.


     منبع خبر : ايرنا

بازگشت