متن كامل خبر
آمادگی برای گسترش مدارس اتباع خارجی

تاريخ خبر : 24/6/1386امتياز بده :ارسال به دوستتعدادمشاهده : 377

مدیر کل مدارس خارج از کشور از آمادگی وزارت آموزش و پرورش ایران برای گسترش مدارس اتباع خارجی خبر داد .

ایزدیان در گفتگو با خبرنگار مهر، تعداد مدارس اتباع خارجی را در داخل کشور 8 باب با مجموع 820 دانش‌آموز اعلام کرد .وی ادامه داد : قدیمی ترین این آموزشگاهها به دانش‌آموزان هندی با ظرفیت 209 نفر اختصاص دارد و تاریخ تاسیس آن به سال 1333 و زمان رفت و آمد تجار هندی به ایران برمی‌گردد .

ایزدیان افزود : در حال حاضراتباع آلمانی، فرانسوی، ایتالیایی، ژاپنی ، کره جنوبی،هندی، پاکستانی و سودانی در این آموزشگاه‌ها با شیوه‌های آموزش و پرورش کشورهای خود آموزش می‌بییند .

مدیر کل مدارس خارج از کشور، کم ترین جمعیت این مدارس را منحصر به دانش آموزان کره جنوبی اعلام کرد و گفت : برخی از کشورهای عربی و اروپایی در ایران مدرسه ندارند و چنانچه درخواستی از سوی دولتهای مذکور بیان شود در زمینه‌ی گسترش این مدارس مشکلی نخواهیم داشت . وی درباره‌ی ضرورت تغییر آئین‌نامه‌ی تاسیس این مدارس یاد آور شد : چگونگی نظارت براین نوع مدارس پس از 27 سال هنوز مشخص نشده‌است و امید می‌رود با بررسی آن در شورای عالی آموزش وپرورش بتوان نظارت جدی‌تری بر آنها داشت .ایزدیان تصریح کرد : به منظور آشنایی دانش آموزان این مدارس با فرهنگ و تمدن ایرانیان همه ساله جشنواره های ویژه‌ای برایشان برگزارمی شود و تنها اتباع خارجی با مقررات ویژه‌ی کشورهای خود می‌توانند در این مکان‌ها به تحصیل مشغول شوند . آئین نامه تاسیس این مدارس در دستور کار جلسه‌ی هفته‌ی جاری شورای عالی آموزش و پرورش قرار دارد.


     منبع خبر : مهر

بازگشت