تاريخچه‌ي المپياد جهاني كامپيوتر

در بيست و چهارمين كنفرانس عمومي يونسكو در سال 1326 (1987 ميلادي) در فرانسه، ايده‌ي برگزاري المپياد كامپيوتر براي اولين بار مطرح شد.
اهداف اصلي برگزاري اين آزمون - به‌عنوان گسترده‌ترين مسابقه‌ي علمي دانش‌اموزان در زمينه‌ي علوم كامپيوتر در دنيا - ايجاد انگيزه و علاقه در فراگيري و پژوهش در علوم كامپيوتر و انفورماتيك و هم‌چنين گسترش مناسبت‌هاي علمي و فرهنگي بين ملت‌ها است.

ادامه ...

 بخش‌هاي ارتباطي المپياد كامپيوتر

 تنظيم طول - چپ
 
 امكان داغ بودن هواي «قاهره» ‌هنگام برگزاري المپياد جهاني كامپيوتر (گزارش شماره‌ي 6)
امكان داغ بودن هواي «قاهره» ‌هنگام برگزاري المپياد جهاني كامپيوتر (گزارش شماره‌ي 6)گزارش‌هاي المپياد جهاني كامپيوتر در سال 1387 (2008 ميلادي)
دماي «قاهره» در طول روز در مرداد از 30 تا 35 درجه‌ي سانتي‌گراد (86 تا 95 درجه‌ي فارنهايت) در تغيير خواهد بود.

امكان داغ بودن هواي «قاهره»

‌هنگام برگزاري المپياد جهاني كامپيوتر







 دماي «قاهره» در طول روز در مرداد از 30 تا 35 درجه‌ي سانتي‌گراد (86 تا 95 درجه‌ي فارنهايت) در تغيير خواهد بود.

 

هواي «مصر» در هنگام برگزاري المپياد جهاني كامپيوتر نسبتاً داغ خواهد بود.

به‌گزارش سايت رسمي المپياد جهاني كامپيوتر، دماي «قاهره» در طول روز در مرداد از 30 تا 35 درجه‌ي سانتي‌گراد (86 تا 95 درجه‌ي فارنهايت) در تغيير خواهد بود.

اين گزارش مي‌افزايد: در تابستان‌هاي داغ اين دما حتي به بالاتر از 40 درجه‌ي سانتي‌گراد (104 درجه‌ي فارنهايت) نيز بالغ خواهد شد.

در بخش ديگري از اين گزارش به ساعت رسمي «قاهره» اشاره شده و مي‌افزايد: اگرچه معمولاً ساعت «قاهره» پايتخت «مصر» دو ساعت جلوتر از ساعت رسمي «گرينويچ» (GMT+2) است ولي در مرداد به‌علت اين‌كه ساعت‌ها يك‌ساعت جلوتر كشيده مي‌شود با ساعت «گرينويچ»، سه ساعت تفاوت خواهد داشت (GMT+3). لازم به ياداوري است اين ساعت با ساعت رسمي كشورمان يك‌ساعت و نيم تفاوت دارد.


دوشاخه‌هاي اروپايي (قاره‌اي).



در ادامه‌ي اين گزارش به وضعيت «برق» در كشور «مصر» اشاره شده و آمده است: منابع برق در مصر داراي ولتاژ 230 ولت و فركانس 50 هرتز است. هم‌چنين بايد از دوشاخه‌هاي اروپايي (قاره‌اي) ويژه‌اي استفاده شود.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




اين گزارش مي‌افزايد: واحد پول رايج در «مصر»، «پوند» (Pound) است كه علامت اختصاري آن عبارت است از: EGP. يا L.E.. كوچك‌تر از يك «پوند»، 100 «پياستر» (Piaster) است كه با PT نشان مي‌دهيم.

سكه‌هاي 5، 10 و 25 «پياستر» (Piaster) همانند سكه‌هاي يك «پوندي» نيز رايج است. هم‌چنين مي‌توان اسكناس‌هاي 25 و 50 «پياستري» (Piaster) همانند: يك، 5، 10، 20، 50، 100 و 200 پوندي را مشاهده كرد.

در ادامه‌ي اين گزارش به تبديل پول در بانك‌ها، هتل‌ها و صرافي‌ها اشاره شده و از وجود فهرستي دايمي از تبديل واحدهاي پول در مكان‌هاي مذكور خبر داده شده و اشعار مي‌دارد كه معمولاً واحد پول «مصر» بين مراكز تبديل مذكور اندكي تغيير مي‌كند. هم‌چنين از افراد خواسته شده از افراد غريبه، تقاضاي تبديل واحد پول نكنند.

در بخشي ديگر از اين گزارش آمده است: بيش‌تر رستوران‌ها، هتل‌ها، آژانس‌هاي مسافرتي و فروشگاه‌ها «كارت‌هاي اعتباري» را مي‌پذيرند. اگرچه «ويزا» (Visa Electron) و «مستر كارت» (Master Card) بيش‌تر رايج است اما كارت‌هاي اعتباري ديگري نظير:‌ American Express and Dinner Club نيز پذيرفته مي‌شود.

در پايان اين گزارش، در مورد شبكه‌ي مخابراتي در «مصر» صحبت شده مي‌افزايد: شبكه‌ي تلفن موبايل تقريباً تمام «مصر» را پوشش مي‌دهد. اپراتور «جي. اس. ام.» (GSM) (Global System for Mobile) از نوع شبكه‌ي 180/900 است.






































1387/2/28لينک مستقيم

نظر شما پس از تاييد در سايت قرار داده خواهد شد
نام :
پست الکترونيکي :
صفحه شخصي :
نظر:
تاییدانصراف
 گزارش‌هاي المپياد جهاني كامپيوتر در سال 2008
 تنظيم طول - وسط
 
 گزارش‌هاي المپيادهاي جهاني در سال 2008

 المپياد جهاني رياضي
اخبار، گزارش‌ها و مطالب خواندني
(20 تير تا 1 مرداد 1387)
 المپياد جهاني فيزيك
اخبار، گزارش‌ها و مطالب خواندني
(30 تير تا 8 مرداد 1387)
 المپياد جهاني كامپيوتر
اخبار، گزارش‌ها و مطالب خواندني
(26 مرداد تا 2 شهريور 1387)
 المپياد جهاني شيمي
اخبار، گزارش‌ها و مطالب خواندني
(22 تا 31 تير 1387)
 المپياد جهاني زيست
اخبار، گزارش‌ها و مطالب خواندني
(23 تا 30 تير  1387)

 سايت‌هاي المپياد كامپيوتر
 پيوندهاي المپياد كامپيوتر
  تنظيم طول - راست