متن كامل خبر
افزایش دادن احتمال مرده زایی و یرقان نوزادی توسط دیابت بارداری

تاريخ خبر : 7/11/1387امتياز بده :ارسال به دوستتعدادمشاهده : 1039

  ناهنجاری‌های مادرزادی درزنان مبتلا به دیابت بارداری بیش از سایرزنان است

افزایش دادن احتمال مرده زایی و یرقان نوزادی  ‌‌
توسط دیابت بارداری   ‌‌
 

 

ناهنجاری‌های مادرزادی درزنان مبتلا به دیابت بارداری بیش از سایرزنان است

براساس یافته‌های یک پژوهش، مرده زایی، ماکروزمی، زجر تنفسی، هیپوگلیمی، یرقان و ناهنجاری‌های نوزادی مادرزادی در زنان مبتلا به دیابت بارداری بیش از سایر زنان باردار است.

به گزارش ایسنا، «ابوالفضل محمد بیگی»، مربی گروه اپیدمولوژی دانشکده‌ی پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اراک در این پژوهش آورده است: ناهنجاری‌های مادرزادی درزنان مبتلا به دیابت بارداری بیش از سایرزنان است. این مطالعه برروی 420 مادر بستری شده در بیمارستان‌های شیراز انجام شد که از این تعداد 70 نفر مبتلا به دیابت بارداری بودند؛ اطلاعات مورد نیاز از طریق پرسشنامه به‌دست آمد.

دوگروه تحت مطالعه ازلحاظ مرده‌زایی، ماکروزمی، زجر تنفسی، هیپوگسیمی، یرقان و ناهنجاری‌های مادرزادی با هم تفاوت معنی‌داری داشتند.

نتایج مطالعه نشان می دهد مرده زایی، ماکروزمی، زجر تنفسی، هیپوگسیمی و یرقان نوزادی در زنان مبتلا به دیابت دوران بارداری به‌طور قابل ملاحظه‌ای بیش از سایر زنان است. طبق توصیه‌ این بررسی اقدامات پیشگیرانه ازبیماری دیابت جدا از عوارض شدید عصبی، کلیوی، آناتومیک و... درهمه‌ی اقشار جامعه به‌ویژه زنان باردار به دلیل عوارض و پیامدهای آن بر روند زایمان و نوزاد ضروری است.

 

 

 

 

 

 


     منبع خبر : ايسنا

بازگشت