|
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش به نقل از پانا، دکتر مهرزاد حمیدی اظهار داشت: بیش از 30 هزار بوفه در مدارس داریم و چون تغذیه دانشآموزان اهمیت فروانی دارد باید در ساماندهی آنها تلاش شود.
وی افزود: مهمترین برنامه در این خصوص توانمندسازی دانشآموزان برای تهیه غذای سالم است و موضوع دیگر آموزش ادارهکنندگان بوفههای مدارس برای تهیه و توزیع مواد غذایی سالم بین دانشآموزان است.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: باید اطلاعات لازم در اختیار معلمان و مدیران مدارس قرارگیرد تا سیاستگذاریها در مورد امینت مواد غذایی و آموزش دانشآموزان آگاه شوند.
وی با بیان اینکه دستورالعمل بوفههای مدارس با وضعیت جدید و هدف امنیت مواد غذایی به همه مدارس ابلاغ خواهد شد ادامه داد: سیاستهای اجرایی به سازمان دانشآموزی کشور واگذار شد البته مسئولیت سیاستگذاری و نظارت همچنان برعهده معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش است.
دکتر حمیدی افزود: امیدواریم با راهاندازی یک نهضت ملی بتوانیم امینیت غذایی را در مدارس اجرا کنیم تا از ورود غذاهای ناسالم به مدارس جلوگیری شود.
وی ادامه داد: با جدیت مسائل سلامت را در مدارس و آموزش و پرورش دنبال میکنیم و امیدواریم به نتایج خوبی در حوزه سلامت جامعه دست یابیم.
|