مهر: عضو انجمن تغذيه ايران در آستانه آغاز سال تحصيلي جديد و بازگشايي مدارس گفت: اغلب دانش آموزاني كه صبحانه نمي خورند در طي سال با افت تحصيلي مواجه مي شوند چرا كه كاهش آهن خون باعث ايجاد مشكل در يادگيري آنها مي شود.
ليلا عيوض زاده افزود: يكي از مهم ترين وعده هاي غذايي صبحانه است كه اغلب به علت عدم فرصت كافي پيش از بيرون رفتن از منزل توسط دانش آموزان مي شود.وي اظهار داشت: ضرورت دارد كه از شب قبل، لقمه كوچك غذاهاي سبكي نظير نان و پنير، كتلت و... را آماده كرده تا دانش آموزان بتوانند پيش از حضور در كلاس از آن به عنوان صبحانه استفاده كنند.