به گزارش مهر، روزچهارشنبه هفتم دی ماه در آیینی که در تالارهنر فلکه لاله برگزار می شود با اهدای جوایزی از19 برگزیده بخشهای مختلف این رقابت فرهنگی و ادبی تقدیر خواهد شد .
بر این اساس شش مربی قصه گوی کانون ازمیان 30 برگزیده نهایی ، 3 قصه گوی آزاد از میان 15 قصه گو ، 6 مربی در مسابقه شعرخوانی از میان 30 برگزیده و 4 مقاله نویس از میان نویسندگان بیش از130 مقاله به عنوان برترین های این جشنواره که طی روزهای 4 لغایت هفتم برگزار شد ، معرفی می شوند و با اهدا جوایزی از آنان تقدیر خواهد شد .
نهمین جشنواره قصه گویی و شعرخوانی مراکز فرهنگی هنری کانون امسال دربخش مقدماتی خود در شش منطقه کشور برگزار شد ، طی آن بیش از 700 مربی که در 650 مرکز کانون فعالیت می کنند با یکدیگر به رقابت پرداختند و برگزیدگان نهایی این رقابت ها به جشنواره کشوری راه یافتند