متن كامل خبر
پیک‌های نوروزی تربیتی – اخلاقی می‌شوند

تاريخ خبر : 6/12/1392امتياز بده :ارسال به دوستتعدادمشاهده : 592

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش، از ورود مطالب تربیتی ـ اخلاقی در قالب بازی، جدول و نقاشی به پیک‌های نوروزی خبر داد.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، به نقل از خبرگزاری فارس، حمیدرضا کفاش، معاون پرورشی و فرهنگی در خصوص برنامه‌های نوروزی اظهار داشت: در ایام نوروز تعدادی برنامه‌های‌ مستقیم و غیرمستقیم پیش‌بینی کرده‌ایم که می‌توان به، جهت‌دهی کاروان‌های راهیان نور، در بخش‌های دانش‌آموزی و فرهنگیان، با همکاری سازمان بسیج مستضعفین اشاره نمود.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: اردوگاه‌ها در سطح کشور شامل؛ اردوگاه‌های ملی، استانی و منطقه‌ای را تجهیز و در اختیار ستادهای اسکان قرار داده‌ایم تا بتوانیم از دانش‌آموزان و فرهنگیان به نحو شایسته‌ای پذیرایی کنیم.
وی افزود: با حوزه معاونت آموزش ابتدایی و متوسطه هماهنگ کرده‌ایم تا در پیک‌های نوروزی دانش‌آموزی، مطالب تربیتی ـ اخلاقی، حدیث و قرآن را در قالب بازی، جدول و نقاشی قرار دهند تا محتوای پیک‌های نوروزی به صورت تربیتی ـ آموزشی درآید.
کفاش گفت: تقارن ایام نوروز با ایام فاطمیه و اهمیت معنوی وجودی اهل‌بیت(ع) و حضرت فاطمه‌زهرا(س) تمهیداتی را در‌نظر گرفته‌ایم تا مدارس در این شرایط آماده‌سازی و متناسب با این ایام پذیرای مهمانان نوروزی باشند.


     منبع خبر : آموزش و پرورش ایران

بازگشت