متن كامل خبر
اجرای طرح رتبه‌بندی فرهنگیان از مهر ماه

تاريخ خبر : 12/5/1394امتياز بده :ارسال به دوستتعدادمشاهده : 680

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌یزی کشور از اجرای رتبه‌بندی معلمان در نیمه دوم سال جاری خبر داد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش محمدباقر نوبخت در حاشیه سی و دومین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش کشور و در جمع خبرنگاران درباره اقدامات دولت برای حقوق و معیشت فرهنگیان بیان کرد: در این گردهمایی سه روزه مسئولان آموزش و پرورش کل کشور، مقدر شد که سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور درباره آنچه که دولت تا پایان امسال برای سال 95 و برای دوره برنامه پنجم دارد گزارشی را به این مسئولان ارائه کند و آن‌ها هم بر پایه این برنامه‌ها خودشان را تنظیم کنند.
وی افزود: بر اساس تمهید مقدماتی که ملهم از مصوبه هیئت وزیران برای 6 ماهه دوم امسال یعنی از ماه بعد است مقدر شد که طرح رتبه‌بندی فرهنگیان اجرایی شود، برای این کار مضاف بر سقف 24 هزار میلیارد تومانی وزارت آموزش و پرورش هزار و 1350 میلیارد تومان بودجه در نظر گرفته‌شده است.
نوبخت ادامه داد: استمرار این طرح که به نحو شایسته‌ای، کارایی نظام آموزش و پرورش را افزایش خواهد داد، بالغ‌بر 3 هزار میلیارد تومان در سال آینده برای استمرار این طرح بازهم بودجه پیش‌بینی شد که اکنون منابع آن در دست تهیه است. چون این طرح در مصوبه هیئت‌وزیران و در قانون مطرح بود که وزارت آموزش و پرورش طرح را تعیین می‌کند، این طرح در شورای توسعه مدیریت کشور به تصویب برسد، این شورا باید در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور تشکیل شود، آخرین مرحله این طرح در وزارت آموزش و پرورش تهیه شد احیاناً آقای دکتر فانی و همکارانشان در این گردهمایی سه‌روزه روی آن آخرین بازنگری را خواهند داشت.
وی اظهار داشت: ما می‌توانیم قبل از مهر این طرح را در شورای توسعه به تصویب برسانیم با توجه به اینکه منابع برای این کار از الآن در نظر گرفته‌شده است تا بتوانیم از اول مهر این طرح را اجرایی کنیم.
معاون ریاست جمهوری همچنین خاطرنشان کرد: متوسط حقوق فرهنگیان که به‌هیچ‌وجه متناسب باارزش کار فاخری که انجام می‌دهند نیست از تعدادی از دستگاه‌های اجرایی و دولتی کمتر است و متأسفانه از تعدادی از دستگاه‌ها نیز بیشتر است نه به این معنی که فرهنگیان حقوق بیشتری می‌گیرند بلکه نشان می‌دهد که نظام پرداخت کشور معیوب است به‌طوری‌که اکنون فرهنگیان با این کار ارزشمند ، حقوقی را دریافت می‌کنند که به‌هیچ‌وجه متناسب باکارشان نیست.
نوبخت ادامه داد: ما برای اینکه عدالت را محقق کنیم باید نظام پرداخت را بازنگری کنیم. خوشبختانه در حال حاضر در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور کارگروهی مسئول و مأمور شدند که نظام پرداخت کشور را بازنگری کنند که به این ترتیب نه‌تنها برای فرهنگیان بلکه برای سایر کارکنان دولت هم به‌گونه‌ای عمل کنیم که این تبعیض و تفاوت ناروا برطرف شود.


     منبع خبر : وزارت آموزش و پرورش

بازگشت