متن كامل خبر
حمل کوله پشتی های تک بندی خطرناک است

تاريخ خبر : 25/6/1385امتياز بده :ارسال به دوستتعدادمشاهده : 730

 یک متخصص ارتوپد و جراح اندام فوقانی در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید : وزن کوله پشتی یا کیف باید حداکثر یک دهم وزن فرد باشد . 
 
دکتر روشنگ مرادی گفت : وزن بیش از حد کیف و کوله پشتی یا حمل متوالی آنها تنها با یک دست عوارض بسیاری را به مرور زمان برای ستون فقرات افراد به ویژه دانش آموزان در پی دارد.

وی باردیگر با تاکید براینکه دانش آموزان باید از کیف یا کوله پشتی خود به نحوی استفاده کنند که وزن آن بین دو اندام فوقانی تقسیم شود, افزود: کیف دستی نباید به طور متوالی تنها با یک دست حمل شود بلکه باید از کیف دستی به طور مساوی با هر دو دست استفاده کنند.

این جراح اندام فوقانی همچنین تاکید کرد: ضروریست دانش آموزانی که از کوله پشتی استفاده می کنند نیز به این امر توجه داشته باشند که حتما از کوله پشتی خود با هر دو بند استفاده کنند و تنها یک بند را روی دوش خود نیندازند زیرا وزن بیش از حد کیف افراد صدمات جبران ناپذیری را در آینده برای ستون فقرات آنها به همراه دارد .

 


     منبع خبر : IRIB

بازگشت