FAQs

Your Email:
Question:
Save
 
   
 PY1
روز:  ماه: 
شهر:
12 ذی القعده 1445 قمری
20 می 2024 میلادی
اذان صبح: 04:13:08
طلوع خورشید: 05:55:17
اذان ظهر: 13:00:55
غروب خورشید: 20:06:57
اذان مغرب: 20:26:11
نیمه شب شرعی: 00:15:58
 کریوهیدرات و اسید (زنگ تفریح شماره‌ی 172)
کریوهیدرات و اسید (زنگ تفریح شماره‌ی 172)زنگ تفريح شيمي
تشکیل کربن

 

بخار و بخار فوق گرم

 

  

 

سولفوریک اسید تمایل زیادی برای جذب آب دارد که در آزمایش امروز از آن برای نمایش تشکیل کربن از کربوهیدرات استفاده شده است. سولفوریک اسید به سولفور دی‌اکسید کاهیده می‌شود.

 

برای انجام آزمایش سولفوریک اسید غلیظ را بر روی شکر خوراکی که از قبل در مقداری آب خیس خورده است اضافه می‌کنیم.

 

 

 

 

 

 

 



سولفوریک اسید، کربوهیدرات را دهیدراته (آب‌زدایی) می‌کند. شکر به رنگ قهوه‌ای و به شکل کارامله (شكر در حرارت بالا و در غياب رطوبت، كارامله مي‌گردد) درمی‌آید.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

بیش‌تر ماده‌ی جامد سیاه باقی مانده کربن است. بخار تولید شده در این آزمایش گرماده تولید بخار می‌کند که سبب انبساط و حجیم شدن ماده می‌شود.

 

 

 

  
سولفوریک اسید به سولفور دی اکسید کاهیده می‌شود و برگ گل رز را که به عنوان شناساگر به کار رفته است بی‌رنگ می‌کند.

 





«اسید را روی شکر خیس میریزیم»



«شروع واکنش»



«آبزدایی از شکر و تیره شدن آن»



«حجیم شدن در اثر خروج گاز»



«تغییر رنگ گلبرگ گل رز» 

 

   

 

  

1389/5/10لينک مستقيم

نظر شما پس از تاييد در سايت قرار داده خواهد شد
نام :
پست الکترونيکي :
صفحه شخصي :
نظر:
تاییدانصراف
 کریوهیدرات و اسید (زنگ تفریح شماره‌ی 172)
کریوهیدرات و اسید (زنگ تفریح شماره‌ی 172)زنگ تفريح شيمي
تشکیل کربن

 

بخار و بخار فوق گرم

 

  

 

سولفوریک اسید تمایل زیادی برای جذب آب دارد که در آزمایش امروز از آن برای نمایش تشکیل کربن از کربوهیدرات استفاده شده است. سولفوریک اسید به سولفور دی‌اکسید کاهیده می‌شود.

 

برای انجام آزمایش سولفوریک اسید غلیظ را بر روی شکر خوراکی که از قبل در مقداری آب خیس خورده است اضافه می‌کنیم.

 

 

 

 

 

 

 



سولفوریک اسید، کربوهیدرات را دهیدراته (آب‌زدایی) می‌کند. شکر به رنگ قهوه‌ای و به شکل کارامله (شكر در حرارت بالا و در غياب رطوبت، كارامله مي‌گردد) درمی‌آید.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

بیش‌تر ماده‌ی جامد سیاه باقی مانده کربن است. بخار تولید شده در این آزمایش گرماده تولید بخار می‌کند که سبب انبساط و حجیم شدن ماده می‌شود.

 

 

 

  
سولفوریک اسید به سولفور دی اکسید کاهیده می‌شود و برگ گل رز را که به عنوان شناساگر به کار رفته است بی‌رنگ می‌کند.

 





«اسید را روی شکر خیس میریزیم»



«شروع واکنش»



«آبزدایی از شکر و تیره شدن آن»



«حجیم شدن در اثر خروج گاز»



«تغییر رنگ گلبرگ گل رز» 

 

   

 

  

1389/5/10لينک مستقيم

نظر شما پس از تاييد در سايت قرار داده خواهد شد
نام :
پست الکترونيکي :
صفحه شخصي :
نظر:
تاییدانصراف
 New Blog
شما بايد وارد شده واجازه ساخت و يا ويرايش وبلاگ را داشته باشيد.
 Blog Archive
 Blog List
Module Load Warning
One or more of the modules on this page did not load. This may be temporary. Please refresh the page (click F5 in most browsers). If the problem persists, please let the Site Administrator know.

 Account Login2