متن كامل خبر
تمایل به شیرینی ، ژنتیکی است

تاريخ خبر : 4/8/1384امتياز بده :ارسال به دوستتعدادمشاهده : 586

براساس مطالعات محققان دانشگاه کالیفرنیا ژنهای انسان ، تعیین کننده تمایل به یک طعم مانند شیرینی هستند و تفاوت های کوچک در ژنها عامل تفاوت حسگرهای چشایی نسبت به شیرینی است.
نتایج این مطالعه نشان می دهد ، چرا برخی افراد به یک قاشق شکر برای شیرین کردن چای خود بسنده می کنند اما برخی دیگر نیازمند چندین قاشق شکر هستند تا چای برای آنها طعم شیرینی بدهد.


     منبع خبر : جام جم

بازگشت