FAQs

Your Email:
Question:
Save
 
   
 PY1
روز:  ماه: 
شهر:
12 ذی القعده 1445 قمری
20 می 2024 میلادی
اذان صبح: 04:13:08
طلوع خورشید: 05:55:17
اذان ظهر: 13:00:55
غروب خورشید: 20:06:57
اذان مغرب: 20:26:11
نیمه شب شرعی: 00:15:58
 چربی‌ها
چربی‌هامسابقه شيمي
مسابقه 246، توضیحی مختصر درباره‌ی چربی‌ها و معرفی انواع آن‌ها.
 چربی‌ها شامل گروه بزرگی از ترکیبات محلول در حلال‌های آلی و نامحلول در آب می‌شوند. از نظر شیمیایی، چربی‌ها تری‌گلیسیریدها، تری‌استرهای گلیسرول و هر نوع اسید چربی را شامل می‌شوند. چربی‌ها بسته به ساختارشان و ترکیباتشان در دمای اتاق هم می‌توانند جامد و هم مایع باشند. البته کلمه روغن‌ها (oils)، چربی‌ها (fats)، و لیپیدها (lipids) همگی به منظور چربی استفاده می‌شوند. روغن (oil) معمولا برای چربی‌هایی که در دمای اتاق مایع هستند استفاده می‌شوند، در حالیکه چربی (fat) برای چربی‌های جامد در دمای اتاق اتفاده می‌شوند. لیپیدها (lipids) برای تعریف هر دو چربی مایع و جامد استفاده می‌شوند، که معمولا در مطالب پزشکی یا بیوشیمیایی مورد استفاده قرار می‌گیرند. کلمه روغن (oil) همچنین برای موادی که در آب حل نمی‌شوند و حالت چربی مانند دارند مانند نفت خام و ... نیز استفاده می‌شود.
چربی‌های در رده‌ی لیپیدها، توسط ساختار شیمیایی و خواص فیزیکی از هم متمایز می‌شوند. این دسته از مولکول‌ها برای بسیاری از اشکال زندگی مهم هستند، که هر دو عملکرد ساختاری و سوخت و سازی را دارا می‌باشند. چربی‌ها همچنین بخش مهمی از رژیم خوراکی موجودات از جمله انسان‌ها می‌باشند. چربی‌ها و لیپیدها در درون بدن توسط آنزیم لیپاز که در پانکراس تولید می‌شود تجزیه می‌شوند.
چربی‌های خوراکی را می‌توان از گیاهان و حیوانات بدست آورد. چربی‌ها به دو دسته چربی‌های اشباع و غیر اشباع تقسیم بندی می‌شوند. خود چربی‌های غیر اشباع به دو دسته سیس (cis) که در طبیعت بسیار رایج هستند و ترانس (trans) که در طبیعت نادر هستند و در بعضی از روغن‌های هیدروژنه‌ی گیاهی وجود دارند، تقسیم می‌شوند.
در اینجا از ساختار شیمیایی و خواص دیگر چربی‌ها صحبتی نمیکنیم اما اگر خودتان در این زمینه مطالعه کنید براحتی می‌توانید سوال مسابقه‌ی این جلسه را که درباره چربی‌های غیر اشباع می‌باشد و یکی از سوالات المپیاد شیمی آمریکا است را پاسخ دهید. البته حتما به نظر خیلی از شما دوستان این سوال مانند خیلی از سوالات دیگری که در این بخش قرار داده می‌شود خیلی ساده خواهد بود. هدف ما از قرار دادن این گونه سوالات که همگی از المپیادهای کشورهای مختلف می‌باشند این است که به شما دوستان نشان دهیم که مطالب المپیاد، مطالب پیچیده و غیر قابل فهمی نیستند و تنها نیاز به یک آشنایی متوسط از علم شیمی دارند.
 
 
کدام گزینه در مورد یک چربی سیر نشده صحیح است؟
1. فقط شامل کربن دی اکسید و آب است.
2. شامل پیوندهای C=C است.
3. ماده‌ای است که در آن غلظت چربی در حلال حداکثر است.
4. یکی از اجزاء اصلی سازنده پروتئین‌ها است.
 
1391/11/2لينک مستقيم

فرستنده :
محمد HyperLink HyperLink 1391/12/13
مـتـن : گزینه2-چون اصولا سیرنشده درشیمی آلی به معنی پیوندچندگانه بین اتم های کربن است.

فرستنده :
ناشناس HyperLink HyperLink 1391/12/13
مـتـن : 2

فرستنده :
ناشناس HyperLink HyperLink 1391/12/13
مـتـن : اصلا سایت خوبی نیست

فرستنده :
کتایون HyperLink HyperLink 1391/12/13
مـتـن : خیلیییییییییییییییی خیلیییییییییییییییییییییی بد بوووووووووود

فرستنده :
مهدی HyperLink HyperLink 1391/12/8
مـتـن : سایت خوبی دارید اما اطلاعات علمی کم داره

فرستنده :
آفاق فراست HyperLink HyperLink 1391/12/8
مـتـن : گزینه 2 صحیح است.

نظر شما پس از تاييد در سايت قرار داده خواهد شد
نام :
پست الکترونيکي :
صفحه شخصي :
نظر:
تاییدانصراف
 چربی‌ها
چربی‌هامسابقه شيمي
مسابقه 246، توضیحی مختصر درباره‌ی چربی‌ها و معرفی انواع آن‌ها.
 چربی‌ها شامل گروه بزرگی از ترکیبات محلول در حلال‌های آلی و نامحلول در آب می‌شوند. از نظر شیمیایی، چربی‌ها تری‌گلیسیریدها، تری‌استرهای گلیسرول و هر نوع اسید چربی را شامل می‌شوند. چربی‌ها بسته به ساختارشان و ترکیباتشان در دمای اتاق هم می‌توانند جامد و هم مایع باشند. البته کلمه روغن‌ها (oils)، چربی‌ها (fats)، و لیپیدها (lipids) همگی به منظور چربی استفاده می‌شوند. روغن (oil) معمولا برای چربی‌هایی که در دمای اتاق مایع هستند استفاده می‌شوند، در حالیکه چربی (fat) برای چربی‌های جامد در دمای اتاق اتفاده می‌شوند. لیپیدها (lipids) برای تعریف هر دو چربی مایع و جامد استفاده می‌شوند، که معمولا در مطالب پزشکی یا بیوشیمیایی مورد استفاده قرار می‌گیرند. کلمه روغن (oil) همچنین برای موادی که در آب حل نمی‌شوند و حالت چربی مانند دارند مانند نفت خام و ... نیز استفاده می‌شود.
چربی‌های در رده‌ی لیپیدها، توسط ساختار شیمیایی و خواص فیزیکی از هم متمایز می‌شوند. این دسته از مولکول‌ها برای بسیاری از اشکال زندگی مهم هستند، که هر دو عملکرد ساختاری و سوخت و سازی را دارا می‌باشند. چربی‌ها همچنین بخش مهمی از رژیم خوراکی موجودات از جمله انسان‌ها می‌باشند. چربی‌ها و لیپیدها در درون بدن توسط آنزیم لیپاز که در پانکراس تولید می‌شود تجزیه می‌شوند.
چربی‌های خوراکی را می‌توان از گیاهان و حیوانات بدست آورد. چربی‌ها به دو دسته چربی‌های اشباع و غیر اشباع تقسیم بندی می‌شوند. خود چربی‌های غیر اشباع به دو دسته سیس (cis) که در طبیعت بسیار رایج هستند و ترانس (trans) که در طبیعت نادر هستند و در بعضی از روغن‌های هیدروژنه‌ی گیاهی وجود دارند، تقسیم می‌شوند.
در اینجا از ساختار شیمیایی و خواص دیگر چربی‌ها صحبتی نمیکنیم اما اگر خودتان در این زمینه مطالعه کنید براحتی می‌توانید سوال مسابقه‌ی این جلسه را که درباره چربی‌های غیر اشباع می‌باشد و یکی از سوالات المپیاد شیمی آمریکا است را پاسخ دهید. البته حتما به نظر خیلی از شما دوستان این سوال مانند خیلی از سوالات دیگری که در این بخش قرار داده می‌شود خیلی ساده خواهد بود. هدف ما از قرار دادن این گونه سوالات که همگی از المپیادهای کشورهای مختلف می‌باشند این است که به شما دوستان نشان دهیم که مطالب المپیاد، مطالب پیچیده و غیر قابل فهمی نیستند و تنها نیاز به یک آشنایی متوسط از علم شیمی دارند.
 
 
کدام گزینه در مورد یک چربی سیر نشده صحیح است؟
1. فقط شامل کربن دی اکسید و آب است.
2. شامل پیوندهای C=C است.
3. ماده‌ای است که در آن غلظت چربی در حلال حداکثر است.
4. یکی از اجزاء اصلی سازنده پروتئین‌ها است.
 
1391/11/2لينک مستقيم

فرستنده :
محمد HyperLink HyperLink 1391/12/13
مـتـن : گزینه2-چون اصولا سیرنشده درشیمی آلی به معنی پیوندچندگانه بین اتم های کربن است.

فرستنده :
ناشناس HyperLink HyperLink 1391/12/13
مـتـن : 2

فرستنده :
ناشناس HyperLink HyperLink 1391/12/13
مـتـن : اصلا سایت خوبی نیست

فرستنده :
کتایون HyperLink HyperLink 1391/12/13
مـتـن : خیلیییییییییییییییی خیلیییییییییییییییییییییی بد بوووووووووود

فرستنده :
مهدی HyperLink HyperLink 1391/12/8
مـتـن : سایت خوبی دارید اما اطلاعات علمی کم داره

فرستنده :
آفاق فراست HyperLink HyperLink 1391/12/8
مـتـن : گزینه 2 صحیح است.

نظر شما پس از تاييد در سايت قرار داده خواهد شد
نام :
پست الکترونيکي :
صفحه شخصي :
نظر:
تاییدانصراف
 New Blog
شما بايد وارد شده واجازه ساخت و يا ويرايش وبلاگ را داشته باشيد.
 Blog Archive
 Blog List
Module Load Warning
One or more of the modules on this page did not load. This may be temporary. Please refresh the page (click F5 in most browsers). If the problem persists, please let the Site Administrator know.

 Account Login2