المپياد جهاني زيستشناسي
با افزودن سرکه یا آبلیمو به سفیده تخم مرغ خام چه تغییری در آن ایجاد می شود؟
1)تغییری ایجاد نمی کند. 2)پروتئین آن کاملا منعقد می شود.
3)پروتئین آن غیر محلول می شود. 4)حلالیت پروتئین زیاد می شود.
صفحهي اصلي
راهنماي سايت
آموزش
بانك سوال
مسابقه
زنگ تفريح
مصاحبه و گزارش
معرفي كتاب
مشاوره
پرسشوپاسخعلمي
اخبار
فعاليتهاي علمي
المپياد زيست شناسی جمهوري اسلامي ايران در تابستان 1377 هنگام برگزاری نهمين المپياد جهانی زيستشناسی در «کيل» آلمان شکل گرفت.در اين دوره از المپيادهای جهانی بود که درخواست مشارکت جمهوري اسلامي ايران در اين رقابت جهانی بهتصويب رسيد.
ادامه ...