متن كامل خبر
ساخت ۷۴کلاس درس در هر روز

تاريخ خبر : 3/9/1386امتياز بده :ارسال به دوستتعدادمشاهده : 362

وزیر آموزش و پرورش گفت: در یک سال گذشته روزانه ۷۴کلاس درس در سطح کشور ساخته و تحویل سامانه‌ی آموزشی این وزارتخانه شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا محمود فرشیدی روز پنجشنبه در آیین بهره‌برداری از دو واحد آموزشی در حاشیه‌ی دومین سفر استانی هیات دولت به استان اردبیل با اشاره به احداث پنج هزار کلاس درس از مهرماه سال گذشته تاکنون افزود:به‌طور متوسط هر ساعت سه کلاس درس در کشور احداث می‌شود.

وی گفت: بخش مهمی از این کلاسها توسط خیرین کشور ساخته شده است در حالی که رژیم گذشته در طول حیات خود فقط دو هزار و ۵۰۰مدرسه را ساخته بود.

فرشیدی، ادبیات ایران را سرشار از توجه به محرومان و انسانهای نیازمند دانست و اظهار داشت: ما اعتقاد داریم که آسایش بزرگان در این است که برای خدمت به بیچارگان هرگز نیاسایند.

وی اضافه کرد: اندیشه، استعداد و باورهای قلبی برای ساخت ایرانی آباد بزرگترین سرمایه ماست و ما در آموزش و پرورش در صدد کشف این استعدادهای مهم هستیم.

وی با اشاره به عملکرد مطلوب خیرین استان اردبیل در احداث مدرسه گفت:عملکرد خیرین مدرسه‌ساز استان اردبیل بیشتر از انتظار و قابل تقدیر است.

مدیرکل تجهیز و نوسازی مدارس استان اردبیل نیز در این آیین گفت: برای رعایت عدالت آموزشی و یک نوبتی کردن مدارس، استان اردبیل نیازمند احداث پنج هزار و ۷۷۷کلاس درس است.

محبوب زبردست اعتبار مورد نیاز برای احداث این میزان کلاس درس را دو هزار و ۶۶۰میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: ئخیرین استان اردبیل هم‌اکنون ۲۸۳کلاس درس را در دست احداث دارند.


     منبع خبر : ايرنا

بازگشت