آرشيو پستها
 پيوندها
 گازهای اسیدی (زنگ تفریح شماره‌ی 127)
گازهای اسیدی (زنگ تفریح شماره‌ی 127)زنگ تفريح شيمي
تشکیل گاز دی‌اکسید سولفور
تشکیل گاز دی‌اکسید سولفور





عنصرهای نافلزی در ترکیب با اکسیژن اکسیدهای اسیدی تشکیل می‌دهند که در هنگام انحلال در آب را اسیدی می‌کنند. در آزمایش زیر شما آنچه که باعث تشکیل باران اسیدی می شود را ملاحظه می‌کنید. این باران‌های اسیدی باعث تخریب محیط می‌شوند.

یکی از عنصرهای نافلزی گوگرد است. ما در این آزمایش تشکیل اکسید گوگرد و اثر آن بر آب را ملاحظه خواهیم کرد.

در این شکل ارلن بر روی یک هم‌زن قرار دارد و شناساگر بروموفنول درون آب حل شده است که به رنگ آبی است.










در این شکل سولفور جامد در درون قاشق احتراق گرم شده و سوزانده می‌شود.









زمانی که قاشق در درون ظرف برده می‌شود، سولفور که در مقابل اکسیژن و حرارت قراردارد طی یک واکنش ترکیبی تبدیل به دی‌اکسید سولفور می‌شود.









این اکسید به تدریج شروع به انحلال در آب کرده و آن را اسیدی می‌کند. تغییر خاصیت خنثی آب به اسیدی با تغییر رنگ شناساگر قابل مشاهده است.






















1388/3/7لينک مستقيم

نظر شما پس از تاييد در سايت قرار داده خواهد شد
نام :
پست الکترونيکي :
صفحه شخصي :
نظر:
تاییدانصراف
 برندگان آخرين مسابقه
Use module action menu to edit content
 مسابقه المپياد

براي شركت در مسابقه المپياد به آخرين مسابقه رفته و در قسمت پاسخ جديد ، پاسخ خود را وارد نماييد، همچنين مي توانيد پاسخ خود  را از طريق ايميل به آدرس Olympiad@roshd.ir ارسال نماييد. براي ديدن سوال ها، پاسخ ها و اسامي برندگان مسابقات قبلي روي مسابقه كليك كنيد. 

 گازهای اسیدی (زنگ تفریح شماره‌ی 127)
گازهای اسیدی (زنگ تفریح شماره‌ی 127)زنگ تفريح شيمي
تشکیل گاز دی‌اکسید سولفور
تشکیل گاز دی‌اکسید سولفور





عنصرهای نافلزی در ترکیب با اکسیژن اکسیدهای اسیدی تشکیل می‌دهند که در هنگام انحلال در آب را اسیدی می‌کنند. در آزمایش زیر شما آنچه که باعث تشکیل باران اسیدی می شود را ملاحظه می‌کنید. این باران‌های اسیدی باعث تخریب محیط می‌شوند.

یکی از عنصرهای نافلزی گوگرد است. ما در این آزمایش تشکیل اکسید گوگرد و اثر آن بر آب را ملاحظه خواهیم کرد.

در این شکل ارلن بر روی یک هم‌زن قرار دارد و شناساگر بروموفنول درون آب حل شده است که به رنگ آبی است.










در این شکل سولفور جامد در درون قاشق احتراق گرم شده و سوزانده می‌شود.









زمانی که قاشق در درون ظرف برده می‌شود، سولفور که در مقابل اکسیژن و حرارت قراردارد طی یک واکنش ترکیبی تبدیل به دی‌اکسید سولفور می‌شود.









این اکسید به تدریج شروع به انحلال در آب کرده و آن را اسیدی می‌کند. تغییر خاصیت خنثی آب به اسیدی با تغییر رنگ شناساگر قابل مشاهده است.






















1388/3/7لينک مستقيم

نظر شما پس از تاييد در سايت قرار داده خواهد شد
نام :
پست الکترونيکي :
صفحه شخصي :
نظر:
تاییدانصراف
 ارتباط
                           

مشاوره

|

معرفي كتاب

|

مصاحبه

|

زنگ تفريح

|

آموزش

|

راهنماي سايت

|

صفحه اصلي

                            
                             

درباره ما

|

پرسش و پاسخ علمي

|

نظرات و پيشنهادات

|

اخبار

|

مسابقه

                             

© Copyright 2004, Roshd Mathematics Olympiad Website, All rights reserved.