اخبار
متـن جســتـجو :  
جستجو از تاريخ :
    
   
   
تا تاريخ :
    
   
جستجو
تعداد خبر: 14642
وجود یک کانون دانش آموزی به ازای هر 120 مدرسه
امتياز : تعداد مشاهده : 504
تاريخ خبر : 24/10/1385 منبع خبر : مهر
_________________
تهران، تحت پوشش کامل اینترنت پر سرعت بی‌سیم
امتياز : تعداد مشاهده : 813
تاريخ خبر : 24/10/1385
_________________
25 دی ماه ، برگزاری همایش خانواده
امتياز : تعداد مشاهده : 508
تاريخ خبر : 24/10/1385 منبع خبر : باشگاه خبرنگاران جوان
_________________
هفته‌ی پژوهش امسال از 25 تا 29 دی 1385 با شعار «بدون پژوهش و مطالعه تصمیم‌گیری نکنیم» برپا می‌شود با حضور جمعی از مسؤولان و پژوهشگران کشور مراسم بز
امتياز : تعداد مشاهده : 2085
- یکی از سیاست‌های اصلی هفته‌ی پژوهش امسال، ‌خارج شدن از بحث «فردگرایی» در پژوهش است. - برپایی جشنواره‌ی پژوهش و فناوری کشور، ‌نمایشگاه ارائه‌ی فعالیت‌های پژوهشی و فناوری، فن بازار ملی، برپایی نمایشگاه کتب تخصصی و نیز برپایی کارگاه‌ها، سمینارها و نشست‌ها برنامه‌های مهم هفته‌ی پژوهش امسال را تشکیل می‌دهد. - برپایی مراسم ویژه‌ی هفته‌ی پژوهش را گامی اساسی در راه تحقق «سند پژوهش و فناوری کشور» محسوب می‌شود.
تاريخ خبر : 23/10/1385 منبع خبر : ايسنا
_________________
رئیس پژوهشگاه آموزش و پرورش: دانش‌اموزان پژوهنده از سال آینده تقدیر می‌شوند
امتياز : تعداد مشاهده : 1456
- مراسم تقدیر از پژوهشگران و پژوهش‌های برتر آموزش و پرورش 26 دی 1385 در سالن کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار خواهد شد. - ما به‌دنبال بلند کردن پرچمی هستیم که پژوهش‌ و پیمایش‌های تحقیقاتی در جامعه مهم شمرده شوند چرا که معتقدیم ارزش‌گذاری به اصل پژوهش منهای پژوهشگر است. - به‌دنبال افزایش تعداد 9 معلم پژوهنده‌ای که مورد تقدیر قرار خواهند گرفت به 13 نفر هستیم. - راهبری،‌ هدایت، نظارت و بررسی عملکرد کلیه‌ی شوراهای تحقیقاتی استان‌ها و رصد کاربستی کردن یافته‌های آن‌ها،‌ تشکیل کمیته‌ی پژوهش و معاونت‌های ستاد آموزش و پرورش برای پاسخگویی به نیازهای علمی، پیمایشی، مقایسه‌ای و اسنادی آن‌ها و مستندسازی فعالیت معاونت‌ها، به‌روز کردن دانش‌اموزان، معلمان و محققان حوزه‌ی آموزش و پرورش و در نتیجه ارتباط با 64 کشور پیشرفته از این جهت، حضور در دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و تحقیقاتی و توسعه‌ی اصل پژوهش از جمله وظایف پژوهشگاه آموزش و پرورش است.
تاريخ خبر : 23/10/1385 منبع خبر : ايسنا
_________________
ویروس سرماخوردگی به کمک بیماران سرطانی می‌آید
امتياز : تعداد مشاهده : 1169
- به کمک این روش جدید درمانی امکان نابود کردن تومورهای سرطانی وجود دارد در عین حال که در این روش با استفاده از ویروس‌هایی که با داشتن روکش‌های خاص شناسایی از سوی سیستم ایمنی بدن را متوقف می‌کنند از آسیب رسیدن به سلول‌های سالم جلوگیری می‌شود. - ویروس‌ها می‌توانند برای کشتن سلول‌های سرطانی مورد استفاده قرار بگیرند. - آزمایش‌های اولیه بر روی موش‌های آزمایشگاهی نشان داده است که روش درمانی جدید به‌خوبی بر روی تومورهایی که در برابر داروهای ضدسرطان مقاوم شده‌اند تأثیر می‌گذارد.
تاريخ خبر : 23/10/1385 منبع خبر : ايسنا
_________________
در تحقیقات یک رساله‌ی دکتری، دانشجوی ایرانی از روش نوین نقشه‌برداری خاک‌ها بهره گرفت
امتياز : تعداد مشاهده : 1823
- درک ذهنی متخصص و محقق خاک‌شناس از محیط واقعی را می‌توان به‌صورت یک مدل ریاضی بیان و آن را حل کرد و در نتیجه به‌صورت نقشه‌های «رستری» و «پیوسته» در سطح وسیعی از اراضی ارائه کرد. - «دقت بالا»، «صحت آماری» و «سرعت عمل بیش‌تر» و «هزینه‌ی کم‌تر» از عمده ویژگی‌های ممتاز نقشه‌های پدومتری است.
تاريخ خبر : 23/10/1385 منبع خبر : ايسنا
_________________
با طراحی بسته‌بندی جدید، پژوهشگران دانشگاه صنعتی امیرکبیر زمان ماندگاری پنیر را افزایش دادند
امتياز : تعداد مشاهده : 1480
در روش سنتی حدود 90 درصد از شیر به‌صورت مایع غیرقابل مصرف درآمده و دور ریخته شود. - در روش مدرن، مواد مقوی شیر در آن باقی مانده و پنیرهای تولید شده از ارزش غذایی بیش‌تری نسبت به پنیرهای سنتی برخوردار هستند. - مدت کم ماندگاری پنیر در حال حاضر مشکلاتی را در راه صادرات این محصول ایجاد کرده است.
تاريخ خبر : 23/10/1385 منبع خبر : ايسنا
_________________
حداقل یک تا 4 درصد اعتبارات هزینه‌ای دستگاه‌ها باید به پژوهش اختصاص یابد
امتياز : تعداد مشاهده : 1177
- در راستای بررسی لایحه‌ی بودجه‌ی 86 کل کشور اختصاص حداقل یک تا 4 درصد اعتبارات هزینه‌ای دستگاه‌ها به پژوهش به تصویب رسید.
تاريخ خبر : 23/10/1385 منبع خبر : ايسنا
_________________
کشف هشت کهکشان کوتوله در گرداگرد کهکشان راه شیری
امتياز : تعداد مشاهده : 797
-این کهکشان‌های کوتوله‌ به‌وسیله‌ی جاذبه‌ی کهکشان راه شیری به دام افتاده است و به‌تدریج در نهایت با کهکشان ما ادغام خواهد شد. - ده‌ها تا صدها گونه از این کهکشان‌های کوتوله‌ای در گروه محلی کهکشان‌ها شامل کهکشان راه شیری وجود دارند که هنوز کشف نشده‌اند.
تاريخ خبر : 22/10/1385 منبع خبر : ايسنا
_________________
صفحه اول صفحه قبل   894  895  896  897  898  899  900  901  902  903   صفحه بعد صفحه آخر
تعداد خبر در صفحه :
  بازگشت