متن كامل خبر
برگزاری مسابقه «ولایت فقیه ودیعه الهی» در استان قم

تاريخ خبر : 25/11/1388امتياز بده :ارسال به دوستتعدادمشاهده : 1112

معاون پرورشی و تربیت بدنی سازمان آموزش و پرورش استان قم از برگزاری مسابقه ولایت فقیه ودیعه الهی در قم خبر داد. ناصر حمزه‌ای امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در قم با بیان اینکه دشمنان با توطئه‌چینی‌های بسیار سعی دارند که مسئله ولایت و رهبری را زیر سئوال ببرند، ابراز داشت: ولایت‌فقیه از ارکان دین و حکومت اسلامی است که همواره باید در تبیین جایگاه آن تلاش شود. وی با اشاره به استراتژی‌های دشمنان در سرنگونی نظام جمهوری اسلامی تصریح کرد: دشمنان از آغاز نظام جمهوری اسلامی با استفاده از ابزارهای مختلف نظام و رهبری را هدف گرفته‌اند و سعی دارند افکار جوانان را در سلطه خود قرار دهند.

معاون پرورشی و تربیت بدنی سازمان آموزش و پرورش استان قم در ادامه با اشاره به برنامه‌های سازمان آموزش و پرورش در زمینه آشنایی نسل جوان با اصل ولایت فقیه از برگزاری مسابقه «ولایت فقیه ودیعه الهی» در قم خبر داد و گفت: ایجاد آگاهی و توجه فرهنگیان و دانش‌آموزان به اصل فقهی و قانونی ولایت فقیه، صیانت و تبیین جایگاه ولایت فقیه در بین دانش‌آموزان و فرهنگیان را از مهم‌ترین اهداف برگزاری این مسابقه است. حمزه‌ای خاطرنشان کرد: در مرحله نخست آثار ارسال شده در سطح ناحیه و منطقه داوری و انتخاب می‌شوند و سپس در مرحله نهایی در سطح استان مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

وی «تبیین اصل ولایت فقیه در قرآن، سنت و قانون اساسی»، «تبیین اصل ولایت فقیه از دیدگاه فقهی»، «تبیین نقش ولایت فقیه در رهبری و پیروزی انقلاب اسلامی ایران»، «تبیین و تاثیر ولایت فقیه در اتحاد، انسجام و توافق ملی» و «تبیین نقش ولایت فقیه در مدیریت کشور و رفع بحران‌های ملی» را از محورهای این مسابقه برشمرد. معاون پرورشی و تربیت بدنی سازمان آموزش و پرورش استان قم در پایان اظهار داشت: 200 میلیون ریال هزینه برای اجرای این طرح پیش بینی شده است و فراخوان و اطلاعات تکمیلی برگزاری این مسابقه نیز به زودی اعلام می‌شود.


     منبع خبر : فارس

بازگشت